reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka ja chodziłam na depilację i powiem Ci że nie taki diabeł straszny ;-):-) aczkolwiek na pachy i bikini nie zdecydowałabym się. Pachy ze strachu a bikini niestety mi bardzo wrasta... :dry:

Monia współczucia... Oby Ł szybko znalazł robotę... i dziwię się trochę że tak sobie siedzi i czeka...

Kasiamaj no pomyśl o tym szczepieniu... :sorry2: jeju ja się strasznie boję kleszczy... :baffled:

Stefanka ja też Ci dopinguję hehe...

Kata przerąbane z tymi remontami...

Właśnie skończyłam robić prezent na jutro dla mojej mamy... wtajemniczonych zapraszam :-) hihi...

reklama
jutrzenka pachy mnie tak nie bola ale bikini jak zacznie mi robic to zawsze mowie ze moze jednak nieee!! ale ona mowi "nie przesadzaj !" a ja sobie mysle "dlaczego ja to robie?"
kasia wcaleeeee
paula dziekuje hehhe

Kasia dopiero zobaczylam, kurde ja sie paniecznie boje kleszczy i dlatego nie chodze do lasu :no::no:

Paula moja szwagierka chodzi i koleznka z pracy i mowia ze pachy to wlasnie najmniej bola :tak::tak:

Matko Stefanka sie nie myje :szok::szok::szok:,

a i zapomnialam Wam powiedziec, jedziemy na dlugi weekend jak nic sie nie wydarzy do zakopanego z tesciami i R bratem i jego zona i dziecmi :-):-):-)

Ze strony 29 "no to gotujemy"... :-):tak: był na obiad, na gorąco ale z chlebkiem ;-) troszkę po swojemu dałam dodatków i rewelacja... :-):-):-) polecam :tak:

Stefanko-;-):-p
Paula-no muszę zapytać...???-kurcze teraz myślę o tym...kleszczu???J co chwila ma jakieś-ale oni mają takie szczepienia w pracy.a tu kurcze nie wiem jak z maluchami???-zapytam.
J się kąpał i też miał.....:wściekła/y:
a ja nie....dzięki Bogu.

dobrej nocki kobietki-;-)
niech Wam się przyśni coś przyjemnego........

Ostatnia edycja:
reklama
Paula-to są podobno jakieś 3 dawki-pierwszą powinno się już wstrzyknąć w okresie zimowym....-jutro dopytam.

tymczasem papa!!!
lecę......
tylko nie wiem gdzie miotłę odstawiłam!!! :-p:-p:-p

Do góry