reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ech no tak, jak Młody zasnął to wszystkie już wcięło, a jak siedziałam w ciągu dnia przy kompie to Was nie było :-(Muszę jutro czatować cały dzień przed monitorem i w końcu Was dorwę ;-):-p

reklama
Dzień dobry wszystkie mamusie.
Mamusią życzę wszystkiego najlepszego.
Ja tylko się melduję że żyjemy i wszystko u nas dobrze, no prawie. Padł mi komp i nie wiem kiedy będę miała nowy więc zamelduję się tylko od czasu do czasu. Nie wiem za bardzo co u Was słychać poza tym że Kasieńka będzie miała maleństwo. Kochana gratuluję i trzymam mocno kciuki za pozytywny przebieg ciąży.
Buziaczki dla wszystkich. papa

dzien dobry!:-):-):-)

Jak tam świetujecie??? Najlepszego ciotki;-):tak:
Ale upalnie....my po spacerku, teraz czekam az Mufinek zaśnie i biore sie za czytanie...tak mnie wciagnęło ostatnio,ze każdą wolną chwilke spędzam z książką( XVIII-wieczna Francja...brrrr)...chyba brakowało mi tego....zawsze jakaś odskocznia od tych codziennych obowiazków:-)

uciekam:tak:pozdrawiam cieplutko i milego dnia kochane!!!
buziaczki!!!!;-)
Smiley-IPB-283.gif

Ostatnia edycja:
hej kochane!!!!

wszystkiego najlepszego mamusie-w dniu naszego święta!!!!
jak Wam mija dzień-mu dziś w gościach...
przyjechaliśmy na święto mamy.-do moich rodziców.
zaraz idziemy na spacerek -bo tak ładnie i słonecznie!!!:tak::tak::tak:
życzę Wam miłego dnia

hej:-)

monia- życzę żeby wam się poukładało i gratulacje awansu :tak::tak:
basia-szybkiego odzyskania kompa:tak:
kasiamaj- my tez mieszkamy koło lasu i często chodzimy, ale jakoś narazie nic się do nas nie przyczepiło. Ja kupiłam taki środek na komary i kleszcze w spraju - Bros, jest bardzo skuteczny:tak::tak: ale szczepienie na pewno byłoby skuteczniejsze:sorry2:
kata- współczuje tych remontów, jak lektura? pochłonęła cię bez reszty?
dota- ale jesteś zmienna, najpierw pochłaniało cię ćwiczenie, potem spania a teraz książki:-D
aja nie mam czasu na czytanie:wściekła/y::wściekła/y:a też lubię:sorry2:
joanna- fajnie że wpadłaś, :tak:
jutrzenka- no to fajny weekend ci sie szykuje

a ja mam lenia i co wy na to:sorry2:

a ja kupiłam mojej mamie różyczkę w koszyczku tez w tesco wszyscy brali storczyki a ja się wyłamałam

Ech a ja mojej Mamie złożyłam życzenia przez telefon, a prezent dostanie później :tak: Planuje przyjechać do nas w czerwcu to wtedy jak się wypuścimy w miasto to coś jej kupię :-)
Kurcze zjadłabym coś, ale sama nie wiem co, więc nie jem nic :sorry:

Kacha u mnie wafle z masą czekoladową się studzą... chcesz??? :-p:-D

ostatnio mam fazę na wafle... jedne się kończę to robię drugie... hihi... ja jestem słodyczomanką więc musi coś być... ;-)

No a poza tym to kupiłam mojej mamie czerwone różyczki w doniczce... piękne...

A tak poza tym to już się nie mogę doczekać aż Julcia namaluje mi laurkę, zaśpierw piosenkę lub powie wierszy na różne okazje... :-):-):-) ehh... jeszcze trochę...
Za rok we wrześniu chyba ją dam do przedszkola to zacznie się edukacja...

:-)Wszystkiego najlepszego wszystkim mamusiom!!!!:-)

jej Paula ile prezentów dostanie Twoja mama:-) dobra córcia jestes:tak:

Mnie tez mozesz poczestowac waflami...do herbatki bede miala;-)
I my mamy bzika na punkcie słodyczy....codziennie po obiadku coś słodkiego musi byc i to samo po kolacji!!!hihi...ciekawe jak Krzysio ? czy tez tak bedzie je uwielbiał....narazie ze słodkiego to dostaje owoce ....

Aga Ty leniuszku jeden....a na kurs jeszcze chodzisz?

reklama
Do góry