reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzień dobry mamusie
Coucou29.gif

hejka

wrócilismy już!!!!!!!

Kasia normalnie szok jak zobaczyłam suwaczek no WIEEEEEEELKIE gratulacje ciesze sie razem z tobą :-D:-D:-D:-D:-D:-D

tymczasowo nie będę wszystkim odpisywac bo brak czasu mnie dopadł wiecie jak to po wyjeździe ile prania rozpakowywania

tylko wam powiem że kuba to urodzony balowicz na weselu zachowywał się wystrzałowo tańcował jadł wszystko nawet flaczki :-Dnikogo się nie bał do wszystkich u śmiechał i ogólnie był gwiazdą wieczoru i poprawin też :-D potem wkleję jakieś zdjęcia tyle że my prawie zdjęć ni ammy mudsimy czekać jak nam jakieś przyślą

no tymczasem buziaki

ahoj załogo
u nas pogoda do bani wieje zimno i zaraz lunie deszcz bleee
a ja sie wczoraj pozarłam z T ale dzis wraca ok północy z delegacji wiec napewo mi przejdzie bo juz esy pisał ze przeprasza hihihihihihih
GRZECHOTKA witaj kupe lat:)
dla reszty cmok cmok cmok

Ostatnia edycja:
Witam mamy! :-)

Grzechotka to super że udało się wszystko :-) czekamy na foty... :-):-):-)

Iza co do prezentu, to ja absolutnie nie popieram dawania pieniędzy dziecku. :confused2:Niestety często jest tak że to rodzice kasę zawiną i dziecko nie będzie miało pamiątki... a czemu ma tak być. Przecież to dziecka święto... ;-)
Myślę że już np. 8-10-cio latkowi można dać pieniążki bo na coś może sobie zbierać i ok. , ale taki maluszek?

U nas jest tradycja że matka chrzestna płaci za cały strój. Możesz do tego dokupić np. bujaczek (jak Kasiamaj wspomniała), może krzesełko do karmienia :tak:-na pewno się przyda...
A za takimi srebrnymi pamiątkami to osobiście nie przepadam... no niby pamiątka ale i tak będzie schowana a dziecko nie sądzę żeby się z tego w przyszłości cieszyło... ;-) To moje zdanie...:tak::-)

Stefanka czemu Gajutka wciągasz w ten śmierdzący interes hihi... :-D]

Joanna jak w nowej pracy?

No fota wafli faktycznie nie moja ale moje wyglądają identycznie :-p jakie dobreee.... :-p:-)

U nas na razie super pogoda ale ma się po południu popsuć... :sorry: ciekawe... ;-)

Cześć laski!!

Mam pewien problem, a mianowicie chodzi o Filipa. Bardzo dziwnie się zachowuje, tzn. w nocy pogarsza mu się zdecydowanie samopoczucie, a raczej w trakcie snu. Temperatura wzrasta, trzęsie się i zgrzyta zębami. Nie wiem co to może być, bo w dzień jest wszystko ok. Dziś w nocy dałam mu viburcol i spał do 7.30. Myślicie, że to może być od zębów? Nie ma żadnych innych objawów, tzn. ani kaszlu, ani kataru. Kurcze, sama już nie wiem. Może mu te nieszczęsne 3 i 4 wychodzą. Poradźcie coś, jaka jest wasza koncepcja. Do lekarza pójdę, jak będzie się to powtarzać. Ale dziwne dla mnie jest to, że tylko w nocy ma te objawy :baffled:

Iza, ja mam do sprzedania strój na chrzest. Prawie nówka.
UBRANKO DO CHRZTU FIRMY WÓJCIK NA 74CM +GRATIS!!! (644143482) - Aukcje internetowe Allegro

Dzień Doberek:-)

My właśnie zwlekliśmy się z łóżka. Marcel kaszkę na śniadanie już zjadł więc mogę zrobic teraz dla siebie tościki z dżemem, mniam:-)
Pogoda do bani więc zapowiada się nudny dzień:baffled: Dobrze, że szwagier się do nas wybiera to zajmie się trochę małym a ja będę mogła poleżec:tak:

Asiu mi też jedyne co do głowy przychodzi to zęby:baffled: Jeżeli w ciągu dnia nie dzieje się z nim nic niepokojącego to poczekaj jeszcze kilka nocy, może wtedy się wyjaśni:-) Biedny Filipek, on to się nachoruje:-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.

Ale wczoraj dostałam śliczny naszyjnik od mojego najstarszego synka:tak::tak::tak::tak: Póżniej wam zdjęcie wkleję:tak::tak::tak:

Asiacur A czy Filip był ostatnio szczepiony na coś?

Kurcze ale jestem śpiąca. Normalnie zaraz zasnę a tu Tadeuszek zasnął to Małgosia się obudziła:-:)-:)-:)-(

Kasiamaj a wiesz że wczoraj był ostatni odcinek 39 i pół?

reklama
Dzien dobry :-)
Kacha- nie, nie sadze.....;-):-)
Asia- ja nie mam kompletnie pojecia co to moze byc....:eek: Biedny Fifulec....:sorry:
Grzechotka- witamy z powrotem! :-) Czekamy na fotki....:-)

Kurcze i na razie musze leciec do mojego zywego srebra, wiec dla wszystkich usciski i milego dnia! :-)

Do góry