reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hejka:-)
my wróciliśmy właśnie z urodzin mojej chrześnicy, ale się wybawiliśmy

fajnie było

smutek mnie ogarnia jak pomyślę, że jutro do pracy i koniec laby:-(
viki- no to dałaś do myślenia z tym końcem
paula- jeszcze tak się przyzwyczaisz że go nie ma że jak wróci to sama będziesz go wyganiać;-)

czas szybko leci

my wróciliśmy właśnie z urodzin mojej chrześnicy, ale się wybawiliśmy

smutek mnie ogarnia jak pomyślę, że jutro do pracy i koniec laby:-(
viki- no to dałaś do myślenia z tym końcem

paula- jeszcze tak się przyzwyczaisz że go nie ma że jak wróci to sama będziesz go wyganiać;-)

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
elcia nasza Gaja sie dzis obudzila o 7 i J przyniosl ja od naszego lozka zatkal butla i tak spalismy razem do 9.30 
kal.aga wez nic nie mow mi tak szybko ten weekend zlecial ze szok. teraz chodze w piatki na kurs jezyka znakowego i w zasadzie wychodzi tak ze koncze o 3 a nie o 12 jak zwykle wiec piatek mi ucieka. i tylko sobota i niedziela zostaja...
kal.aga wez nic nie mow mi tak szybko ten weekend zlecial ze szok. teraz chodze w piatki na kurs jezyka znakowego i w zasadzie wychodzi tak ze koncze o 3 a nie o 12 jak zwykle wiec piatek mi ucieka. i tylko sobota i niedziela zostaja...
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
o jak ja marze o tym żeby pospać chociaż do 8
najdłużej udało nam się pospać do 7.15, ale się wyspałam wtedy ach

stefanka- język znakowy to jest to samo co język migowy?

stefanka- język znakowy to jest to samo co język migowy?
zamówiliśmy w końcu kwaterkę
nie w trójmieście ale na samym czubku polski
Kwatera prywatna Cisowianka-wolne pok Chłapowo. Opis oferty na wczasy.
asia powiem ci, że za dobę wyszło 130 zł za naszą trójkę a pokoik mamy ten co jest na zdjęciu szóstym ;-)
tylko kurna doba zaczyna się od 14 i nie wiem jak jechać
przed nami 600 kilosów drogi. wyjeżdżając w nocy bylibyśmy wcześnie rano i co robić do 14? może wyjedziemy w środku nocy albo tak o 4 rano (już jest wtedy widno i ruch mniejszy)?
doradzicie coś?
aaa no i jedziemy na początku sierpnia :-) już się cieszę!!
młodej przeziębienie minęło, jeszcze katar schodzi. nie wykupiłam tego sinupretu bo wyobraźcie sobie duża butla a koszt 46 zł z czego by zużyła może łyżkę stołową
a mniejszej pojemności nie ma :-( babka w aptece też była wściekła, że jej przedstawiciel handlowy na siłę wcisnął kilka butelek do sprzedaży 
kasia my mamy taką: ABRAKADABRA W OGRODZIE MALOWANKA WODNA NOWA! (644249581) - Aukcje internetowe Allegro
stefcia to gdzie się używa takiego języka?

asia powiem ci, że za dobę wyszło 130 zł za naszą trójkę a pokoik mamy ten co jest na zdjęciu szóstym ;-)
tylko kurna doba zaczyna się od 14 i nie wiem jak jechać

doradzicie coś?
aaa no i jedziemy na początku sierpnia :-) już się cieszę!!
młodej przeziębienie minęło, jeszcze katar schodzi. nie wykupiłam tego sinupretu bo wyobraźcie sobie duża butla a koszt 46 zł z czego by zużyła może łyżkę stołową

kasia my mamy taką: ABRAKADABRA W OGRODZIE MALOWANKA WODNA NOWA! (644249581) - Aukcje internetowe Allegro
stefcia to gdzie się używa takiego języka?
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ale tu dzisiaj tłok, normalnie jak w godzinach szczytu na Marszałkowskiej w Wawie ;-)
Prezesa coś opętało i wstaje mi teraz codziennie przed 7, w ciągu dnia spać nie chce i na noc też niezbyt mu idzie szybkie zasypianie, właśnie jeszcze walczy
Powiedziałam to niepotrzebnie mojej babci (niestety moherek) i stwierdziła, że to zapewne przez to, że Oliś nie jest ochrzczony i coś go opętało
Czasami jej teksty sprawiają, że mnie coś opętuje 

Prezesa coś opętało i wstaje mi teraz codziennie przed 7, w ciągu dnia spać nie chce i na noc też niezbyt mu idzie szybkie zasypianie, właśnie jeszcze walczy

reklama
Paula21
Grudzień '07
Dzień dobry...
Kasia poprawiłaś mi humor

to małego szatana masz w domku??? 

Julcia właśnie usnęła... i ja chyba też się walnę bo tu na bb cisza, w domu nie ma do kogo gęby otworzyć... to co mam robić...
Idę spać...
Kurde... tęsknię 
Kasia poprawiłaś mi humor

Julcia właśnie usnęła... i ja chyba też się walnę bo tu na bb cisza, w domu nie ma do kogo gęby otworzyć... to co mam robić...

Idę spać...