reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka!
Weekend, weekend i już po... Narobiłam się, że hej... Odwaliłam całą papierkową robotę do pracy.
Na szczęście ostatni tydzień został i wakaaaaaaaaacje!!!

Kata my jeszcze nie zarezerwowaliśmy. Szukamy we Władku. Fajna ta wasza kwatera i standard super jak za taką cenę. Ja znalazłam za 120zł, ale kiepski standard. JUż zaklepałam termin, ale jak zobaczyłam zdjęcia pokoju to odwołałam. Nic nie mogę ciekawego znaleźć. Nas interesuje tylko lipiec i najlepiej pierwsza środkowe dwa tyg. Nie całe oczywiście - chcemy tylko na tydzień. W sierpniu muszę siedzieć w domu, bo pewnie będę miała tę rozmowę w sprawie awansu. I tak se szukamy, aż w końcu nie pojedziemy.
Paula, nie smutaj się. Szybko minie ten czas i znów będziecie wszyscy razem.
Viki, welcome...
Kacha, ochrzcij koniecznie Oliśka ;-)

reklama
kacha jak Gaja byla mala to bylismy u znajomych u ktorych byla rodzina z polski i Gaja plakala to ich babcia powiedziala ze 'jajko nad glowa bedzie trzeba tluc zeby zle odpedzic' :))
kata woj uzywa sie go w kazdej szkole w tym regionie do kontaktowania sie z dziecmi ktore maja problemy komunikacyjne wynikajace z bardzo zroznicowanych przyczyn. jezyk migowy ( brytyjski ) jest zbyt skomplikowany np dla dzieci autystycznych a ten STC jest bardziej znakowy i uniwersalny.

przywitam sie tylko -bo nie mam weny na pisanie........
jak już wszystko minie to będę częściej-powrzucam fotki ze spotkanka.....
a na razie przepraszam za nieobecność....
i do napisania.
pa kochane.

Ech wsadzę Młodego do pieca i odmówię kilka zdrowasiek ;-):-p
Zaraz mnie coś z nim trafi :wściekła/y:
Paula wpadaj do mnie, potęsknimy sobie razem ;-)
Stefanka, a ten język znakowy to nie jest przypadkiem makaton? Czekam właśnie na kurs makatonu coby mi się było łatwiej z Olisiem porozumiewać.
Kasiula trzymaj się Kochana :tak:

Ostatnia edycja:
hej babeczki z rańca!
młoda dłużej rano sypia to mogę se poczytać i odpisać ;-)
kasiu trzymaj się!!
asia chłapowo jest rzut beretem od władka a mają w środku lipca wolny termin (jest na stronce):tak: my wzięliśmy pokój 2 os. bo młoda i tak śpi z nami ;-)
stefcia fajowy taki język :tak:
kacha u nas młoda przestała szaleć jak wyszły zęby bo po chrzcie nic się nie zmieniło ;-):-) także możliwe, że olisiowi bardzo dokuczają :tak: ech... te babcie... :confused2:
paula z każdym dniem będzie lepiej! :tak:

ja się w końcu w nocy wysypiam bo młoda się nie budzi!! juhu!! zębiska wyszły to i spokojniejsza jest.
no i suwaczek musiałam se zmienić bo tamten cosik szwankował

ja uwazam ze to noc!!!!!
niestety dla mnie bezsenna wiec jutro w pracy beda sobie musieli poradzic sami...
milego dnia!!

hej babunie

u nas ładna pogoda prze4z okono nie wiem jak za oknem :-D:-D

kasia ja raczej w orsay sie nie ubiorę bo chyba mi na jedna noge tylko by weszło ubranko :-D:-D:-D
viki heloł wymajorkowałaś sie :-D:-D:-D
stefa no ja też wolałbym z toba iść na te zakupy niż z chłopakami:-D
kacha ja swojego ochrzciłam ale to i tak nic nie dało hehehe chyba jakieś wgzorcyzmy stefankowe musze porobic z tymi jajami:-D:-D:-D
kuba jest okropny na zakupach w wózku nie chce siedzieć ucieka wrzeszczy chowa się ściaga ubrania z ewieszkaków jak go biore za reke a on nie chce iścv to mnie w ręke gryzie tupie nogami wrzeszczy normalnie jak z filmów o super niani jestem załamana jego zachowaniem oczyiście ludzie z usmiechem patrzyli na niehgo jaki słodki i pocieszny ucieka mamie z uśmiechem na twarzy i chowa się taaaa super mnie po 2-3 h to juz nie za bardzo smieszyło

ale kupiłam sobie cosik i tu zaskoczenie poidwójne nie wiem które wieksze 1 - mój mąż z niczxym ni4e protestował a wręcz namawiał :-D 2- z lekkością wchodze w rozmiar 42:-D:-D:-D:-D

no więc wskakuje zaraz w nowe dziny :-Di lecę do szewca kupiłam buty i juz mi sie pasek oderwał taniocha do du.ale nie opłaca mi sie nawet do reklamacji ich dawać

miłego dnia
a mój terorysta juz wyje bo mu nie pozwoliłm smyczy do buzi brać wredna matka bebebeeb

Dzień dobry :tak:

Grzechotka to gratuluję udanych zakupów :tak:

Kasiamaj czekamy na Ciebie :tak:

Stefanka a co to za bezsenna noc?:confused2:

Kata to fajnie że macie już przespane nocki... ;-)

Kacha chętnie bym się do Ciebie wybrała bo na pewno miło byśmy sobie tęskniły, ale nie wiem czy kiedyś wsiądę do samolotu... :sorry:

Asiacur to gratki za zakończenie pisania... :tak:

No i tyle ode mnie... na razie... paaa....

reklama
heloł lasencje
u nas pogoda tez niby ładna ale zobaczymy:)
pranko sie pierze :) i pózniej wstawimy 2:)
jeny wiecie ze my spałysmy do 9..... T wyszedł do pracy i mała sie przebudziła ale siup ja do mnie i zasneła :) jeny tak długo spac to chyba karalne hihihihihihihihhihihi
Grzechotka super ze zakupy sie udały:)
Paula :)biziaczki dla ciebie dawaj do nas :) pakuj Jule i rób sobie wakacje ja i tak sama w domu :)bedzie nam razniej:) i tu mówie serio:)
Stefanka ło matko co cie zbudziło tak rano ?????? biedoto ty przeciez ty ledwo na oczy pewnie patrzyłas :)
dla reszty cmok cmok:)

Do góry