reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Miałam nadzieję Sylwia że Cię tu dziś nie spotkam już:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Ale może jutro już się tu nie pojawisz;-);-);-);-);-)

A ja właśnie przerobiłam 10 kg truskawek. Ale powiem Wam że gdyby nie Staś to bym pewnie do północy nad tym siedziała, a tak to pomógł mi bardzo dużo. Razem pozciągaliśmy szypułki, on pomiksował trskawki na koktajle do mrożenia, zrobił dżem. Mówię Wam naprawdę spisał się na złoty medal:tak::tak::tak::tak:

reklama
Dobra Ela zaczekam do poniedziałku. W poniedziałek idę na pocztę:tak::tak::tak::tak:

Ale mnie wkurzył R. Wrócił ze sklepu rzucił zakupy na stół i gdzieś znikął. Wyszedł z domu nic nie mówiąc i nie ma go już ponad pół godziny. Zaczynam się martwić.

Ostatnia edycja:
a ja prasuje :angry::angry::angry: kurde ale mi sie nazbieralo i jeszcze cala suszarka mokrego :angry::angry:

Weroniczka to masz pomocnika, a dobrze zrozumialam miksujes do mrozenia????

Dotka halo halo, u Was ok?? bo czytalam o zalaniach w Gdansku??

Sylwia wez ta Oliwke pogon na swiat i wracacie razem :tak::tak:

Elcia ja tez uwielbiam zakupy :tak::tak:

dobra ide prasowac dalej

Tak Jutrzenko miksuję i mroże w woreczkach. W ten sposób zajmują mniej miejsca w zamrażalce. Mam też kilka ładnych w całości zamrożonych gdyby np. w zimie zachciało mi się ciasta z truskawkami:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A tan mój wziąż nie wrócił i nie wziął telefonu ze sobą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej...

Wroniczka wrócił? ja miałam 20kg truskawek=10 ubijanek. już mam to za sobą... :-)

Elcia chyba większość z nas lubi zakupy... :tak: ja na pewno tak...
I pytałam się Ciebie jakiś czas temu co tak po urzędach załatwiasz i mnie olałaś... :-(

Sylwia życzę szybkiego i łatwego rozsypania się... :-)

Moja siostra już coraz gorzej się czuje... ale do jutra musi dotrwać bo ma sesję z brzuszkiem u kumpla fotografa... zazdroszczę jej... :tak:

Jutrzenka jak prasowanko?

Stefanka co porabiałaś?

Kata współczuję stukania, pukania i wiercenia... :baffled:

Dla nie wymienionych buziaki!!! :-p

A czemu tak zazdrościcie tego jedzenia zapiekanki po 22? podzieliłabym się z wami :-p:-D trzeba było nie spać!!! :-D:-D:-D

Aga jakoś nigdy nie miałam problemów z żołądkiem ;-) i niech tak zostanie... :tak:

hej co tam u Was?
jest ktoś jeszcze?
Kuba zasnął jakieś pół godz.temu.-tyle się wyszalał myślałam że padnie prędzej-a tu ................

Weroniczko-fajnie mieć takiego pomocnika.
Jutrzenko-jak tam prasowanie?
Elcia-no to można powiedzieć że przyszalałaś trochę :tak:
Paula dla Ciebie też buziaki.

pomocy!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-tak mnie pieką stopy że zaraz umrę
-jakbym po ogniu chodziła!!!!!-nosiłam dziś cały dzień klapki i to od nich...kurka oszaleję-macie jakieś sposoby na piekące stopy????
zimny prysznic nic nie daje.................buuuuuuuuuu.:-(

reklama
Do góry