reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jestem..ale zaraz ide spać..

stefanka - kurde jak nie kojarze..co to za fakirki hehe

a ja bylam dzis z pawłem na szczepieniu..ostatnie mamy zaległe i kurcze nie zaszczepili mi mlodego bo pani dr stwierdziła ze ma czerwone i rozpulchnione gardło...

a pawłowi nic nie jest...
zachowuje sie normalnie....
mam nadzieje ze nic sie nie wykluwa...

reklama
Dzień dobry!!!

No, ja już na nogach... ech... Chyba nigdy się nie wyśpię....
Filip coś kaszle brzydko, a w niedzielę nad morze. Jak się rozchoruje to dopiero będzie...
Idę prasować...

Hej.
Ależ jestem nie wyspana. Przez R nie spałam do 1 w nocy a potem dzieciaczki obudziły się o 5. Normalnie zasypiam. Jak położę spać Małgosię i Tadzia to sama się chyba walnę na łóżko.

hej czołem - kluski pod stołem hihihiihihi
a u nas takie fajne powietzre chłodne ach ...... a bedzie upał bo juz to czuc
PAULA nie olałam cie wszystko ci wyjasnie na gg oki ale pózniej oki?

bryyyyyyyyy:-):-):-):-):-)

wczoraj po tych ulewach nie mielismy internetu....kurka....ale dzis juz ok!:-)
Paula buziaczki bo wiem jak sie czujesz-ta Elcia jak mogla Cie olac:angry::-p:-D

My uciekamy na plaże a potem do CH na wyprzedaze...tak wiec bede po obiadku...
Milego dnia i usmiechu:-):-):-)

jeszcze mi sie przypomnialo.....
Asia kupilas sobie strój kąpielowy?????bo pytalas.....
w czerwcowym avanti było ich mnostwo i na każda figure....jak tak sobie kupilam,przeanalizowałam wszystkie i wybralam najfajniejszy.....i w tym roku kupilam w TRIUMPHIE ...są ciekawe:tak:

Ostatnia edycja:
Dota, nie kupiłam... Strój kąpielowy to dla mnie zmora...
Jutro idziemy do CH i będę szukać coś na siebie...ech... czy znajdę to inna sprawa.
W trimphie oglądałam, ale 170zł na kostium nie wydam:no::no::no::no:,a przecen nie ma.

Weroniczka, :tak::tak:skorzystaj z tego jak maluchy będą spały i sama się zdrzemnij:tak::tak:

reklama
Asia znajdziesz,znajdziesz:tak: i potem bedziesz szczuć facetów na plazy;-)

ale my sie dzis grzebiemy....o matko.....dobra juz jedziemy:-)

Do góry