reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
no ja nie wiem czy z tą miłością to tak szczerze????

-oj nie wiem????
zabawki to on ma...aż za dużo tylko go nie interesują....on woli to co zabronione!!!-ostatnio powyciągął drewno na opał takie jeszcze nie pocięte....
albo zażarł moje róże dopiero co puściły paki

no a jak już mu sięto znudziło to wrabał swoją miskę -ale najpierw ją połamał bo doszedł do wniosku że sobie ją będzie podrzucał .....o....i taki on wredny.

-oj nie wiem????zabawki to on ma...aż za dużo tylko go nie interesują....on woli to co zabronione!!!-ostatnio powyciągął drewno na opał takie jeszcze nie pocięte....
albo zażarł moje róże dopiero co puściły paki

no a jak już mu sięto znudziło to wrabał swoją miskę -ale najpierw ją połamał bo doszedł do wniosku że sobie ją będzie podrzucał .....o....i taki on wredny.Paula21
Grudzień '07
Na Mandarynę 

hehe Stefa umiesz ubrać w słowa 

Alex opłać mi ten balon i lecę... Wezmę ze sobą Juleczkę żeby Ci Oliviera przeszkoliła z tematu: "Bunt dwulatka czyli jak obrzydzić matce życie?!" i już nie będziesz mnie więcej chciała widzieć!!!

Kasia to się macie z pieseczkiem... koszmar... i jaki niewyżyty...

hehe Stefa umiesz ubrać w słowa 

Alex opłać mi ten balon i lecę... Wezmę ze sobą Juleczkę żeby Ci Oliviera przeszkoliła z tematu: "Bunt dwulatka czyli jak obrzydzić matce życie?!" i już nie będziesz mnie więcej chciała widzieć!!!

Kasia to się macie z pieseczkiem... koszmar... i jaki niewyżyty...
kasiamaj
mama 2007/2010
idę spać żeby mój brzuszek odpoczął......nadal mnie boli....
co do Waszych fryzur i wąsików to Paula-leć leć bo nam dziewczyny zarosną

co do Waszych fryzur i wąsików to Paula-leć leć bo nam dziewczyny zarosną

kasiamaj
mama 2007/2010
dobranoc
Paula21
Grudzień '07
Dobranoc Kasiu!!! 

kasiamaj
mama 2007/2010
Paula-

alex3meyer
Matka gagatka
Dobranoc Kasia... i dzieki za wstawiennictwo..... jak widzisz Paula nadal na nie.....
Stefanko- mnie bynajmniej Twoj wasik nie przeszkadza, nawet powiem ze Ci z nim do twarzy..... Tylko ja bym od czasu do czasu go przeczesala, bedzie porzadniej wygladal, lub tez na sline troche wez i przeczesz i zawin do gory.....
;-)

Stefanko- mnie bynajmniej Twoj wasik nie przeszkadza, nawet powiem ze Ci z nim do twarzy..... Tylko ja bym od czasu do czasu go przeczesala, bedzie porzadniej wygladal, lub tez na sline troche wez i przeczesz i zawin do gory.....
;-)

Paula21
Grudzień '07

To tak żeby nie było, że cię nie zauważamy i nie odpisujemy

Idę bo coś mi net muli strasznie...

Kolorowych snów babki!!!
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
czesc kobiety
ja sie tylko witam i dajeznac ze zyje bo wiem ze sie martwicie ;-);-).
Mam huk roboty w pracy, do tego w domu 2 h stalam przy zelazku bo sie pomalu na wyjazd szykuje. Juro idziemy na imprezke wiec dien mi wypada i tylko sobota zostaje.
Nie nadrabiam bo nie dam rady, strasznie duzo piszecie dzisiaj,
Kacha suuuper strasznie sie ciesze

Dotka hejo, fajnie ze sie odezwalas
, tez sie zastanawialam czemu Cie nie ma, ja juz w niedzile jade w Twoje strony 
wiec grzej wode w morzu odpedzaj chmury deszzowe
i tyle na dzis kobietki moje kochane bo padam, dzien mialam ogolnie ciezki wiec ide spac
dobranoc
ja sie tylko witam i dajeznac ze zyje bo wiem ze sie martwicie ;-);-).
Mam huk roboty w pracy, do tego w domu 2 h stalam przy zelazku bo sie pomalu na wyjazd szykuje. Juro idziemy na imprezke wiec dien mi wypada i tylko sobota zostaje.
Nie nadrabiam bo nie dam rady, strasznie duzo piszecie dzisiaj,
Kacha suuuper strasznie sie ciesze

Dotka hejo, fajnie ze sie odezwalas

, tez sie zastanawialam czemu Cie nie ma, ja juz w niedzile jade w Twoje strony 
wiec grzej wode w morzu odpedzaj chmury deszzowei tyle na dzis kobietki moje kochane bo padam, dzien mialam ogolnie ciezki wiec ide spac
dobranoc