reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej:-) ja tak na szybciutko bo zaraz spadam Marcela do babci zawiezc i z Olivią do lekarza. Wysypkę taką brzydką dostała, z białymi końówkami i health visitor powiedziała że to może byc jakis wirus:-:)-:)-(
Marcel dostał skierowanie do pediatry to wreszcie go specjalista obejrzy:tak: a Olivia to niezła koksiara bo przez ostatnie 2 tygodnie przytyła ponad 800gram:szok: Czyli od urodzenia to już prawie 1,5kg:szok::-)

zagłosujcie na mojego rumburaka ;) :cool2:
sms o treści PLAC 906 na nr.70068
z góry dziękować :tak:

Ja nie mogę:-:)-:)-( Sorka:-(

viki - tesknie
grzechotka - tesknie
ataata- tesknie

A jaaaaaaaaaa???????????:confused::confused::confused::confused::confused::-:)-:)-(

Edit-tak sobie myślę co do tego mojego bólu brzucha????
czy można mieć po zabiegu jajeczkowanie bez wcześniejszej @ ????

słyszam o przypadkach że dziewczyny zachodziły w ciążę jeszcze zanim dostały pierwszą @ po poronieniu więc jajeczkowanie jest jak najbardziej możliwe

I tak sie zastanawiam czy w tym roku jest sens kupowac, w sumie na miesiac a cala zime bedzie lezec, chyba juz na wiosne kupie

Masz rację:tak: I Kuba będzie mądrzejszy, w sensie że będzie się w niej bawił jak trzeba bo teraz może tak ja Marcel rozsypywac piach po całym ogrodzie, albo w domu:baffled: Ja rzadko otwieram naszą bo on nie umie się w niej bawic tylko sypie dookoła:angry:

Hej Babolki, byłam dzisiaj na zakupach i padam na pysk, szkoda, że Oliś jeszcze nie pada ;-) Ech miałam w planach zakupowe szaleństwo, a T. mi karty nie zostawił, tylko gotówkę i to w znikomej dla moich niecnych planów ilości :wściekła/y:

Wiedział co robi;-)

A poza tym wzięłam w końcu z City Hallu papiery do ślubu i jak wrócę z Polski to w końcu się hajtamy :-p Prawdopodobnie 18, albo 25 września, chcieliśmy się ohajtać przed moim wyjazdem, ale nie było wolnych terminów, poza tym T. wysłał swój paszport i prawko, bo wymienia prawko na angielskie i cholera wie kiedy mu odeślą:dry:

Uuuuuuuuuuuuuuu, fajnie:tak: Moje gratulacje:tak:

Sylwia jak sobie radzisz? Marcelek niejadek... Może jakieś witaminy na apetyt można by zapodać...

Dawałam mu już Bioaron ale nie pomogło:baffled:
Radzę sobie całkiem nieźle tylko mam z usypianiem problem. Tzn co drugi dzień jak R jest w pracy to Marcel jest śpiący ale sam spac nie pójdzie a Olivia ryczy jak tylko się ją odłoży do łóżeczka:angry: Ciągle próbuję wypracowac sobie jakiś mądry system:sorry2::sorry2:

Dobra, zadzieram kiecę i lecę:-D

Sylwia trzymam kciuki za Oliwkę, żeby się okazało, że to np. zwykłe potówki :tak:
Paula to napięcie na szczęście nie jest groźne, Amelcia troszkę poćwiczy i będzie git, a zobaczycie jaka później sprawna będzie :-)

hej babochy
-ale się bb ruszyło....no ładnie :tak::-)
bylismy w mieście i młody się tak posikał że aż wózek mam mokry....i fotelik...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-a niedawno go prałam.......
już nie wiem co z tymi pieluchami .....jakoś mu ciągle coś ucieka.....
najbardziej w nocy..................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kacha-zaraz byś chciała żeby na stole tańcował...a może w tort go wsadzimy???:-D-tylko co na to Paula???-no ale się zgodziła żeby został....:-p
Jutrzenko-a no miałam...i powiem Ci że zła byłam na Ciebie że tak te sarenki straszysz...:-D
Paula-z tym napięciem to nie jest tak strasznie...jeśli jest niewielkie...my też chodzilismy z Kubą na ćwiczenia -wszystko szybko wróciło do normy!!!-trzymam kciuki.
Sylwia-nie szkodzi,co do tego jajeczkowania-to możliwe by to było...bo śluz też mam taki jak podczas jejeczkowania.
zdrówka dla Oliwki!!!-i daj znać co powiedzieli.
Stefanka-dziś ja cię cmokam :-):tak::-p

hej hej
ALEX NO NIBY ODDAŁAS ALE JESZCZE CIEPŁO ODDAJ I ZABIERZ WIATR I TO DZIS A NIE JUTRO:))
BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH:))

kacha zobacz moj chinski horoskopowy opis
Jestem niczym kalejdoskop i fajerwerk umysłu, symbolizują radość życia. Z łatwością nawiązuję kontakty, tryskam optymizmem i młodością, jestem zawsze w ruchu i doświadczam szerokiej gamy uczuć. Myślę, patrzę i poruszam się niczym świetlny promień lub błyskawica, a jedyną stałą rzeczą w mojej naturze jest niestałość. Niezachwianie wierzę w swoje ideały, choć niektóre z moich prawd i poglądów są banalne. Słucham jedynie głosu własnej intuicji, która ma mnie zawieźć ku szczytnym i wzniosłym celom. Jestem więc ekscentryczna i nikt nie potrafi mnie okiełznać.Biegam swobodnie po bezdrożach, wolna od wszelkich ograniczeń. Mam wolną duszę, a mój duch jest niezwyciężony.

a to ty kacha wawa super star
Bezinteresowność, odwaga i dzielność pozwalają mi zawsze przyjść wam z pomocą, ponieważ czuję wasz smutek, cierpienie i zatroskanie. Jestem oddanym obrońcą Kosmicznej Sprawiedliwości, a wolność, równość i braterstwo to moi wierni przyjaciele i towarzysze. Strach, kłamstwo i pochlebstwo nie mają do mnie dostępu, a mojej duszy nie da się zniewolić nawet łańcuchem. Wiem, że wolność jest bezcennym skarbem, a życie bez czci i sumienia - życiem straconym.

Jestem Psem

reklama
a to moja ulubiona paulinka
Jestem Paradoksem, który zachwyca i którego nie da się przewidzieć, a moją sceną jest cały świat. Potrafię znaleźć bezpieczne wyjście nawet z płomieni. Staram się dosięgnąć tego,co nieosiągalne i poznać to, co jeszcze nikomu nieznane. Tańczę wesoło i swobodnie w rytm muzyki życia.

Choć ze mną w tę podróż pełną ekscytacji i ryzyka, a pokażę ci bezkresną przestrzeń dźwięków, barw, kwiatów, a za nią migoczący blask innych światów. Tylko ja mogę być niezrównanym i tajemniczym wykonawcą woli Opatrzności.

Jestem Tygrysem

Do góry