reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia zdrowka dla Kubusia, bidulek. Ja tez podobno gadam. A piwka bym sie napila, mam nawet 2 redsy w lodowce ale diete mam

Alex lomatko :szok::szok:,

Anetka kurde wspolczuje zdrowka dla dzieciaczkow,

chyba ide sie kapac

Alex :-D:-D:-D ło matko :szok::cool2::rofl2: hihihi... Też bym się wystraszyła...
Co do gadania to ja często gadam jak moja świadomość usypia.. i sama się na tym łapię... coś zaczyna mi się śnić i gadam a D "co?" i się smieje... :cool2::confused2::-D

Kacha faktycznie nieciekawie to wygląda... :no: ale dobrze że się wcisnęłaś do tego lekarza... :tak:;-):-)

Asia kopnij lenistwo w d... i po kłopocie :-)

Anetka duuużo zdrówka dla dzieciaczków i Ciebie... :tak: współczuję chorób... ale tak to zazwyczaj jest, jak jedno chore to i reszta łapie... :zawstydzona/y:

Kasiamaj dla Kubulka też duuużo zdrówka... :tak:

Młoda usnęła na krześle przy kompie... popłakałam się ze śmiechu.:-D:-D:-D
Robiłam sobie płatki w kuchni i coś cicho... wchodzę a młoda śpi. Główka oparta na oparciu, ręka na klawiaturze i chrapie... Słoneczko moje... :-D:-D:-D

Poza tym to skręciliśmy komdę z Biedronki... fajna :tak: akuracik na bieliznę będzie... taka nieduża z 5-cioma szufladami. :tak::-)

Cześć,
Uściski dla biedulków, chorótków i pokrzywdzonych! Oby wszystkie zarazy poszły precz czymprędzej!

A mnie coś w plecy wlazło i nie umiem siedzieć :confused2:

K. sobie poszedł na 2 piwka i nie wiem co ze sobą zrobić :sorry:

reklama
heloł...
spać nie moge
jest tu ktos?

a co do gadania nocnego....to V jak wraca zawsze ze statku, to pozniej kilka nocy gada po angielsku przez sen...haha

Do góry