reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pryzbela- witaj po latach....:-)
Kacha- uszoplas, hi hi.....:-D Wesolo tam macie.....:-)
Sylwia- nie musisz do smierci, ale jeszcze jedno czemu nie.....:rofl2::cool2:

A wiecie co? Nie bylo dzis stefanki.....:confused:

reklama
No a ja dopiero teraz mam chwiluńke, i do spanka bo itak nikogo niema.
Dzięki wszystkim za gratki:tak:

ATATA gratki za znalezienie pracy

co do prezentu to ja wiedziałam ze klocki lego zazyczył sobie gówniarz lego farma a one ok 250 zeta oszalał chyba rolki ma hulajnoge w maju na urodziny dostał deskorolke w tamtym roku dostał samochodów ma mnóstwo i co kupi????? heelp

miłego dzionka i buziolki
hhe Elcia a ja właśnie w hurtowni klocków Lego robie...;-) Paula, wiedziałam że zapytasz, więc już wiesz;-), gość sprzedaje głównie na Allegro, tylko nie takie w pudłach, tylko chłopaki składają zestawy i sprzedajemy już złożone ale bez pudełek, oczywiście za mniejszeą kaske, a ja wisze na lkompie i zajmuje sie skompletowaniem zamówień klientów od A do Zet;-)

Kasia Sylwia a ja wam mówie, że Paweł nie ma Hiva:-p zobaczycie:-p:cool2:

Pryzybelka witaj.

No i co i niewiem co pisać, a to ide jeszcze na allegro i lulu

no! przyszla stefanka liste podpisac....:-):-) Hej hej....:tak:
Ataata- no to fajnie z ta praca....:tak: Kasa na pewno sie przyda, zwlaszcza przed swietami.....:tak:A potem zawsze mozna czegos innego poszukac

Alex to Cię zadziwię, bo ostatnio (kurcze nie wiem czy głośno powinnam o tym pisać, żeby nie zapeszyć:-p) Oliś zasypia tak właśnie w okolicy godziny 22 i śpi nawet do 9 rano :-) A jak strzeli sobie w nocy klocka to nawet jeszcze dłużej, bo mu w pupę ciepło :-D Ale jeszcze przed nami kilka ząbków także pewnie nie na długo ta zmiana ;-) A za niespełna dwa miesiące jeszcze drugi autoalarm dojdzie ;-)
Agata to mówisz, że lecisz w klocki ;-):-p:-D
Ooooo Stefcia, a nie mówiłam, że czaisz się za rogiem?:-p:-)

Hej Piękne!

Seriale wyoglądane i teraz ploty, co??
A ja nie mam siły. Wróciłam z roboty o 19 i normalnie już drugi dzień mam "dzień świstaka", także nic konstruktywnego nie napiszę.

reklama
Do góry