reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej:-)

Nie było mnie kilka dni i tak sobie pomyślałam, że pewnie tęsknicie więc jestem;-):-D
W sobotę robilismy Marcelowi imprezekę urodzinową. Solenizant był baaardzo zadowolony z prezentów
Big City Garage - Garages and Vehicle Toys - Early Learning Centre
Buy 6V Police Patrol Bike. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Świeczki na torcie zdmuchnąc nie chciał ale jak śpiewalismy mu sto lat to aż piszczał z radości, ja to aż się popłakałam ze śmiechu:-D

Grzechotka dużo zdrówka dla Kubusia:-)

Późno już, spadam spac, paaaaaaa

dzien dobry

a dzis ja wstałam z grypowymi objawami...masakra zaraz musze cos łyknąc na poprawe;-)

jutrzenka no na metrze bylismy w niedziele.
generalnie wrazenia super, jedynie zastrzezenia mielismy co do organizacji bo cała impreza odbyła sie w hali ARENA. to nowa hala sportowa w lodzi, i generalnie bylo troche zamieszania, brak szatni i takie tam...

sam musical exxxtraaaaaa!!!!!!! POLECAM

wczoraj podpisalismy umowe przedwstepna , tak ze decyzja tak jakby zapadła juz na 100%:tak:
teraz bede miala tylko mnóstwo załatwiania...Valdi dzis w nocy jedzie i jak zawsze wszystko spada na mnie:sorry:
no ale pocieszam sie ze latem bede juz grilowała "u siebie"

sylwia - fajnie ze marcel zadowolony..u nas w tym roku chyba nie bedzie zbyt imprezowo:sorry:
grzechotka zdrówka dla was i duzo siły;-)

asia jak fryzura?
basia pokoik fajjny duzzyyy:tak:

dla reszty buziaki i usciski, ja spadam sie kurowac:sorry:

hej
u nas nocka kiepska
Kuba płakał chyba brzuch go bolał-robiłam mu herbatki koperkowe a on wołał bleeeee,zasnął dopiero coś ok 1-ej.a resztę nocy wiercił się i nas wołał nawet JUSI-ego (czyt.Rufiego) potem wymieniał swoje zabawki-też je wołał......
ciężka nocka-dziś na razie dobrze odpukać.

Viki-trzymam kciuki-i kuruj się.
Sylwia-super że Marcelito zadowolony.-fajne zabaweczki.a powiedz mi jak motorek??chętnie na nim jeżdzi???
Jutrzenko-nie ma za co...:tak:;-)
Elcia-jak tam??-lepiej już???;-)

dla reszty buziolki.

mnie ta pogoda za oknem też mało optymistycznie nastraja :sorry:
cały dzień siedzimy w domu
już mi pomysłów brakuje na zabawy :sorry:
myślałam, że młoda nie będzie drzemać o późno rano wstała ale zasnęła... na szczęście ech... niech już wyjdzie słońce!

I ja sie witam, bo potem tez nie wiem czy czasu starczy...
Na dobre nam sie snieg rozpadal, ponoc ze 25 cm ma spasc, wiec niewykluczone ze na pierwsze saneczki sie wypuscimy;)
Dzisiaj R w domu bo sie do lekarza wybieramy, a mloda z babcia ma zostac.... W koncu nam sie udalo rodzinnego znalezc (bo tutaj jak na lekarstwo domowych lek. i po klinikach trzeba ganiac w razie czego), wiec idziemy sie zapisac jak jest okazja...
Ech pamietam ja ta wersje Metra sprzed kilkunastu lat... To byly piosenki!... Jeszcze do tej pory na youtube sobie puszczam... Kiedys mialam plyte ale sie gdzies zapodziala...
Viki zdrowka!
Sylwia, no to Marcelo swietne prezenty dostal:)
Buzka dla pozostalych kobitek i milego dzionka!

reklama
Dzień dobry.
U nas też nadal paskudna pogoda, dobrze że teście ze szwagierką za płotem to mały ma jakąś odmianę. Kurczę byłam dziś w urzędzie skarbowym bo dzwonili rano do mnie że mam się stawić wyjaśnić sprawę z odliczeniem różnicy vatu. Jakie tam są zakręcone kobiety. Chciała dokumenty potwierdzające zapłacony podatek. oki. wchodzimy z teściową dajemy jej dokumenty a ta patrzy na to i mówi że się jej to nie zgadza. Nie umiała kobieta pojąć dlaczego szambo które robiliśmy u nas odlicza sobie teściowa a reszta my. Tłumaczymy jej że wtedy jeszcze właścicielami byli teście a teraz jest to przepisane na D,a ona dalej swoje ale jak to na D przecież on jest zameldowany u mamy a nie u siebie. Siedziałyśmy tam prawie godz, aż doszła do wniosku że i tak nic z tego nie wie. pokserowała wszystkie dokumenty jakie jej zawieźliśmy i powiedziała że będzie dobrze, niech komisja sobie wybierze co chce. Normalnie jakaś komedia.

Kasiu maj - najdroższa, ja chyba jestem zacofana z wiadomościami albo coś nie zrozumiałam z postu Pryzybeli - kochaniutka gratulować brzusia??

Viki - kuruj się słońce. Ta pogoda chyba wszystkich wykańcza. My też ciągle wszyscy na lekach. Mały w zeszłym tygodniu wyzdrowiał a wczoraj znów załapał katar i nie wiem z czego i to w dodatku taki ohydny gęsty.

Paula - kochaniutka nie przejmuj się tym brakiem weny. Najważniejsze, że jesteś z nami, a jak tam pomysł na własny interesik??

Sylwia - my też chcieliśmy się zrzucić małemu na taki motor ale stwierdziłam że jak kolejnym bolidem zacznie mi jeździć w domu to chyba oszaleję, także pomysł odsunięty do zajączka. W każdym razie super prezenciki.

Kata.woj - nie martw się, ja też nie wiem co już wymyślać...

a dla wszystkich

Załączniki

• 390.gif
    390.gif
    9,3 KB · Wyświetleń: 37
Do góry