reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
dobry
glowa mnie cos zaczela bolec :-
-(, chyba cisnienie spada 
i tyle, nie nadrobie bo nie mam weny na czytanie
glowa mnie cos zaczela bolec :-

i tyle, nie nadrobie bo nie mam weny na czytanie

Weroniczka
Klub grudniówek'07
No wreszcie mam chwilkę dla siebie.
Witam Was serdecznie dziewuszki.
Kilka dni nie pisałam bo jak tylko mam chwilkęna komputer to przeszukuję internet żeby zrobić jakieś zakupy prezentowe dla dzieciaczków. Ale mam zupełną pustkę w głowie i nie wiem co mam im sprezentować. Zwłaszcza że to nie może być nic drogiego bo w tym miesiącu mamy zbyt wiele wydatków

No i chyba skończy się na jakiśgrach dla każdego i tablicy do pisania kredą. Tyle tylko że tą tablicę musimy sami zrobić bo takiej dużej jak potrzbujemy nie da się kupić. Tzn. można kupić ale to już wtedy jest to prawdziwa szkolna tablica i kosztuje 500 zł

Dobra zmykam bo muszę kończyć podstawki pod kubki na święta i klosz na moją lampkę

Witam Was serdecznie dziewuszki.
Kilka dni nie pisałam bo jak tylko mam chwilkęna komputer to przeszukuję internet żeby zrobić jakieś zakupy prezentowe dla dzieciaczków. Ale mam zupełną pustkę w głowie i nie wiem co mam im sprezentować. Zwłaszcza że to nie może być nic drogiego bo w tym miesiącu mamy zbyt wiele wydatków

No i chyba skończy się na jakiśgrach dla każdego i tablicy do pisania kredą. Tyle tylko że tą tablicę musimy sami zrobić bo takiej dużej jak potrzbujemy nie da się kupić. Tzn. można kupić ale to już wtedy jest to prawdziwa szkolna tablica i kosztuje 500 zł

Dobra zmykam bo muszę kończyć podstawki pod kubki na święta i klosz na moją lampkę

alex3meyer
Matka gagatka
I ja sie witam dziewuszki....:-)
Latam za prezentami caly dzien..... och juz nic mi sie normalnie nie chce.....
W zeszlym roku, to bylo fajnie, he, problem z glowy.... hop siup na Dominikane, a teraz??? A jeszcze tyle musze kupic.....

Latam za prezentami caly dzien..... och juz nic mi sie normalnie nie chce.....
W zeszlym roku, to bylo fajnie, he, problem z glowy.... hop siup na Dominikane, a teraz??? A jeszcze tyle musze kupic.....

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Dobry wieczór miłe panie:-):-)
Stefanka jak to?
Sama się obcięłaś????;-)
Ja właśnie przekonałam się że fryzjerka ze mnie żadna. Jak byłam ostatnio obciąc Marcela to on taką histerię urządzał że fryzjerka obcięła go tylko tak z grubsza no i trochę za długą grzywkę mu zostawiła. Ja głupia postanowiłam że mu ją ciut skrócę
Łooooo matko jak on teraz wygląda

Viki no czeka Cię ciężki okres ale na pewno też bardzo ekscytujący, urządzanie własnego domku i to jeszcze takiego cudnego.......ach, rozmarzyłam się:-)
Kasiamaj Marcelowi narazie trudno jest zapamiętac że trzeba przełączyc jak chce zmienic kierunek jazdy z "do przodu" do "do tyłu"
Ale ogólnie jest bardzo zadowolony i jak jeździ to szczęśliwy cieszy ryjek do nas zamiast patrzec gdzie jedzie
Baśka u nas też za duzo gratów więc ten motor stoi w garażu i jest tylko do jazdy na podwórku
Wiesz, te baby w US to na niczym się nie znają;-)

Pryzybelka u nas codziennie takie piękne słoneczko świeci że jak napisałaś o tym śniegu i sankach to normalnie jak kosmos jakiś dla mnie
Jutro robię pierniki z Twojego przepisu.........tak więc szykuj się bo jak nie wyjdą to będzie Twoja wina
;-) No bo przecież nie moja

Stefanka jak to?
Sama się obcięłaś????;-)
Ja właśnie przekonałam się że fryzjerka ze mnie żadna. Jak byłam ostatnio obciąc Marcela to on taką histerię urządzał że fryzjerka obcięła go tylko tak z grubsza no i trochę za długą grzywkę mu zostawiła. Ja głupia postanowiłam że mu ją ciut skrócę
Łooooo matko jak on teraz wygląda

Viki no czeka Cię ciężki okres ale na pewno też bardzo ekscytujący, urządzanie własnego domku i to jeszcze takiego cudnego.......ach, rozmarzyłam się:-)
Kasiamaj Marcelowi narazie trudno jest zapamiętac że trzeba przełączyc jak chce zmienic kierunek jazdy z "do przodu" do "do tyłu"
Ale ogólnie jest bardzo zadowolony i jak jeździ to szczęśliwy cieszy ryjek do nas zamiast patrzec gdzie jedzie
Baśka u nas też za duzo gratów więc ten motor stoi w garażu i jest tylko do jazdy na podwórku

Wiesz, te baby w US to na niczym się nie znają;-)

Pryzybelka u nas codziennie takie piękne słoneczko świeci że jak napisałaś o tym śniegu i sankach to normalnie jak kosmos jakiś dla mnie

Jutro robię pierniki z Twojego przepisu.........tak więc szykuj się bo jak nie wyjdą to będzie Twoja wina
;-) No bo przecież nie moja

jutrzenka
Sylwia hehe to czekamy na efekty Twoich jutrzejszych planow kulinarnych 

Alex a mi tez cos kupisz
co robiecie?

Alex a mi tez cos kupisz

co robiecie?
alex3meyer
Matka gagatka
Dla Ciebie jutrzenka to akurat nie tak trudno cos wybrac.... browara kupie i juz!
;-)

Sylwia- o wlasnie, mialam napisac i zapomnialam- mototek Marcelkowy superasny!!!

;-)

Sylwia- o wlasnie, mialam napisac i zapomnialam- mototek Marcelkowy superasny!!!

jutrzenka
ojj Alex dzieki, juz nie pamietam kiedy browarka pilam bo bedzie okazja 

i ja zapomnialam Sylwia swietne prezenciory
, ja sie zbieralam do motoru i w koncu zrezygnowalam, moze szkoda 

i ja zapomnialam Sylwia swietne prezenciory
, ja sie zbieralam do motoru i w koncu zrezygnowalam, moze szkoda 
alex3meyer
Matka gagatka
He he jutrzenka, no nie gadaj ze tam zgrzewki Desperadosa nie masz w lodowie.... a 3 w piwnicy juz na Swieta czekaja....
;-)

;-)

reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
No, położyłam starszaka spac i mam już spokój
Leżę sobie na mojej nowej rogówce
i wcinam mandarynki

Leżę sobie na mojej nowej rogówce

i wcinam mandarynkiPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 315