reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No wreszcie mam chwilkę dla siebie.
Witam Was serdecznie dziewuszki.

Kilka dni nie pisałam bo jak tylko mam chwilkęna komputer to przeszukuję internet żeby zrobić jakieś zakupy prezentowe dla dzieciaczków. Ale mam zupełną pustkę w głowie i nie wiem co mam im sprezentować. Zwłaszcza że to nie może być nic drogiego bo w tym miesiącu mamy zbyt wiele wydatków:sorry::sorry::sorry: No i chyba skończy się na jakiśgrach dla każdego i tablicy do pisania kredą. Tyle tylko że tą tablicę musimy sami zrobić bo takiej dużej jak potrzbujemy nie da się kupić. Tzn. można kupić ale to już wtedy jest to prawdziwa szkolna tablica i kosztuje 500 zł:szok::szok::szok::szok:

Dobra zmykam bo muszę kończyć podstawki pod kubki na święta i klosz na moją lampkę:tak::tak::tak::tak:

I ja sie witam dziewuszki....:-)
Latam za prezentami caly dzien..... och juz nic mi sie normalnie nie chce.....:confused2: W zeszlym roku, to bylo fajnie, he, problem z glowy.... hop siup na Dominikane, a teraz??? A jeszcze tyle musze kupic.....:confused2::sorry:

Dobry wieczór miłe panie:-):-)

Stefanka jak to?:szok: Sama się obcięłaś????;-):-D Ja właśnie przekonałam się że fryzjerka ze mnie żadna. Jak byłam ostatnio obciąc Marcela to on taką histerię urządzał że fryzjerka obcięła go tylko tak z grubsza no i trochę za długą grzywkę mu zostawiła. Ja głupia postanowiłam że mu ją ciut skrócę:wściekła/y: Łooooo matko jak on teraz wygląda:szok::wściekła/y::-D

Viki no czeka Cię ciężki okres ale na pewno też bardzo ekscytujący, urządzanie własnego domku i to jeszcze takiego cudnego.......ach, rozmarzyłam się:-)

Kasiamaj Marcelowi narazie trudno jest zapamiętac że trzeba przełączyc jak chce zmienic kierunek jazdy z "do przodu" do "do tyłu":sorry: Ale ogólnie jest bardzo zadowolony i jak jeździ to szczęśliwy cieszy ryjek do nas zamiast patrzec gdzie jedzie:-D

Baśka u nas też za duzo gratów więc ten motor stoi w garażu i jest tylko do jazdy na podwórku:tak:
Wiesz, te baby w US to na niczym się nie znają;-):-p:-D:rofl2:

Pryzybelka u nas codziennie takie piękne słoneczko świeci że jak napisałaś o tym śniegu i sankach to normalnie jak kosmos jakiś dla mnie:-D
Jutro robię pierniki z Twojego przepisu.........tak więc szykuj się bo jak nie wyjdą to będzie Twoja wina:-D;-) No bo przecież nie moja:-p:-D

ojj Alex dzieki, juz nie pamietam kiedy browarka pilam bo bedzie okazja :tak::-D

i ja zapomnialam Sylwia swietne prezenciory :tak:, ja sie zbieralam do motoru i w koncu zrezygnowalam, moze szkoda :sorry:

reklama
Do góry