reklama
hej babolce i hej dociu!!! :-) jednak dało radę wcześniej :-) stałe łącze macie czy internet mobilny?
a my po mega długaśnym spacerku
kinia w objęciach morfeuszka nabiera sił na zabawy bo popołudniu wybywamy do znajomych :-)
z moim dzieckiem to normalnie wstyd chodzić
do wszystkich wali na cześć
stary, młody, obcy znajomy jej to bez różnicy
idzie taka babinka ulicą a młoda ni z gruchy ni z pietruchy: cześć pani!
powtarzam jej, że mówi się dzień dobry to potem drze się na całe gardło: dzień dobi!
a my po mega długaśnym spacerku
kinia w objęciach morfeuszka nabiera sił na zabawy bo popołudniu wybywamy do znajomych :-)
z moim dzieckiem to normalnie wstyd chodzić

do wszystkich wali na cześć
stary, młody, obcy znajomy jej to bez różnicyidzie taka babinka ulicą a młoda ni z gruchy ni z pietruchy: cześć pani!

powtarzam jej, że mówi się dzień dobry to potem drze się na całe gardło: dzień dobi!

Ostatnia edycja:
Hello! Ale naskrobalyscie wieczorkiem do smiechu;-)
Ale dzisiaj juz i tak nie pamietam za bardzo co mialam poodpisywac, zreszta i tak jakas taka zakrecona chodze...Musze zaraz Kaye troche na sanki wygnac, bo juz mi dziecie dziczeje w domu
Kata, to sie ciesz ze Kinia taka smiala i grzeczna w sumie bo sie przeciez ladnie wita
Pelna kulturka, nie?:-)
Sylwia i jak tam pierniczki? Ja tylko ze 2 razy robilam bo w tym roku odkrylam ten przepis i dla mnie sa super i chyba nie maja prawa nie wyjsc
O i Dotka tez jest! Kope lat!;-)
Postaram sie jeszcze zajrzec jak mi sie uda mloda po poludniu polozyc...
Ale dzisiaj juz i tak nie pamietam za bardzo co mialam poodpisywac, zreszta i tak jakas taka zakrecona chodze...Musze zaraz Kaye troche na sanki wygnac, bo juz mi dziecie dziczeje w domu

Kata, to sie ciesz ze Kinia taka smiala i grzeczna w sumie bo sie przeciez ladnie wita
Pelna kulturka, nie?:-)Sylwia i jak tam pierniczki? Ja tylko ze 2 razy robilam bo w tym roku odkrylam ten przepis i dla mnie sa super i chyba nie maja prawa nie wyjsc

O i Dotka tez jest! Kope lat!;-)
Postaram sie jeszcze zajrzec jak mi sie uda mloda po poludniu polozyc...
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
helo
wrrrr skonczyl nam sie gaz w duzej butli a R nie kupil zadnej malej jakby co i musze teraz do cpn jechac bo R pil piwo jak bylismy na kolacji
wrrrrrr jak mi sie nie chce, jest zimno brrrrr

bede potem
wrrrr skonczyl nam sie gaz w duzej butli a R nie kupil zadnej malej jakby co i musze teraz do cpn jechac bo R pil piwo jak bylismy na kolacji
wrrrrrr jak mi sie nie chce, jest zimno brrrrr

bede potem
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Helołłłł:-)
Dotka łelkom bak, fajnie że jesteś:-) Może pokażesz nma jakieś fotki z nowym gniazdkiem, pleaseeeeeee:-)
Viki trzymaj się ciepło, szybko zleci;-)
Paula jak tam fryzurka?? Zrobiłaś sobie trwałą??
Jutrzenka czemu macie gaz na butle??
Pryzybelka jeszcze nie robiłam
Nie miałam czasu dzisiaj.....jutro się wezmę za to
Kata śmiechową masz Tą Kinię
Dotka łelkom bak, fajnie że jesteś:-) Może pokażesz nma jakieś fotki z nowym gniazdkiem, pleaseeeeeee:-)
Viki trzymaj się ciepło, szybko zleci;-)
Paula jak tam fryzurka?? Zrobiłaś sobie trwałą??

Jutrzenka czemu macie gaz na butle??
Pryzybelka jeszcze nie robiłam
Nie miałam czasu dzisiaj.....jutro się wezmę za to
Kata śmiechową masz Tą Kinię

dotaZ
Fanka BB :)
Jeny siostra a Ty znowu zła...moze znajdz cos pozytywnego w przejazdzce na stacje,no!!!
;-)marudooo jednaaa
Sylwia no wiesz jak jest....mooooze
Paula a Ty dzis wracasz? z tego spotkanka? czy szalejesz całą noc;-)
dziewczyny pytanie mam
poruszałyscie temat zlotu w przyszłym roku??? Sylwia macie kupione bilety do Polski? cos tam kiedys pisalaś-a na kiedy?
moim zdaniem najlepsze miejsce to środek naszego pieknego kraju;-)tak jak w zeszłym roku-oklice Warszawy,Łodzi....
cmok!
;-)marudooo jednaaa
Sylwia no wiesz jak jest....mooooze

Paula a Ty dzis wracasz? z tego spotkanka? czy szalejesz całą noc;-)

dziewczyny pytanie mam

poruszałyscie temat zlotu w przyszłym roku??? Sylwia macie kupione bilety do Polski? cos tam kiedys pisalaś-a na kiedy?
moim zdaniem najlepsze miejsce to środek naszego pieknego kraju;-)tak jak w zeszłym roku-oklice Warszawy,Łodzi....
cmok!
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Dotka my za rok jedziemy autem do Polski
I to czy ja dotrę na spotkanie zależy od tego kiedy będzie zlot i gdzie. R będzie ze mną tylko 2 tygodnie i wraca a ja zostaję na całe wakacje. No i jeśli zlot będzie gdzieś daleko to ja sama się z dzieciakami nie wypuszczę:-(
Ale jakby był na początku wakacji to przyjechalibyśmy razem:-)
Kasiamaj otworzyła nowy wątek o zlotach;-)
I to czy ja dotrę na spotkanie zależy od tego kiedy będzie zlot i gdzie. R będzie ze mną tylko 2 tygodnie i wraca a ja zostaję na całe wakacje. No i jeśli zlot będzie gdzieś daleko to ja sama się z dzieciakami nie wypuszczę:-(Ale jakby był na początku wakacji to przyjechalibyśmy razem:-)
Kasiamaj otworzyła nowy wątek o zlotach;-)
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
jestem
Dotka a co moze byc pozytywnego w tym ze o tej porze musialam sama i samotna jechac i to jeszcze z bomba w bagazniku ;-), jechalam chyba z 10 km/h bo sie balam zeby sie nie wywalilo albo cos
. Ale nie zyje
ufff.
Co do zlotu to nie ustalone miejsce jeszcze, nie chce tak pisac bo ja mieszkam w okolicy Wawy i mi to na reke ale wg mnie jesli to bedzie wlasnie gdzies na srodku to jest wieksza szansa ze sie uda. Nad morze w jednym czasie to watpie zebysmy sie jakos razem daly rade spotkac. Zwlaszcza ze jesli mialoby byc nas wiecej to w lato nad morzem ciezko o kwatery
Sylwia to drazliwy temat niestety
, juz 3 lata temu zaplacilam w tej pier.... gazowni za przylacze i do dnia dzisiejszego nie mamy gazu ziemnego
. A ze ogrzewanie od razu robilismy gazowe z mysla o tym ze nam zrobia to teraz mamy klopot. Zeby nie wypozyczac tego wielkiego baniaka co stoi na dzialkach z propan butenem to mamy taka butle 33 kg (i dwie takie male po 10) i wymieniamy je w CPN. Wkurzajace jest to wozenie i do tego kupa kasy. Taka butla 33 kg kosztuje 150 zl a przy mrozach jak nie palimy w kominku (jak sie drewno skonczy) to na ok 4 dni nam wystarcza, hmm to sobie policz ile to w miesiacu na gaz idzie 

.
A co nic nie mowisz o piekrnikach, czyzby nieurosly

Viki dobry dobry, zalezy dla kogo ;-)
Stefanka co tam ladnego masz lub zobaczylas ;-)
Kata ojj tam niech sobie mowi czesc, przeciez mala jest ma prawo jeszcze nie wiedziec. Za jakis czas sie nauczy
a ja sobie siedze i pije zielona herbatke. Niby nie lubie zielonej ale dzis w sklepie misie spodobala (ladnie pachniala) zielona herbata z romatem z pigwy. I musze przyznac ze jest bardzo smaczna
. I bede sobie ja pila w domku i do pracy kupie 
a Wy babole ;-) co robicie??
Dotka a co moze byc pozytywnego w tym ze o tej porze musialam sama i samotna jechac i to jeszcze z bomba w bagazniku ;-), jechalam chyba z 10 km/h bo sie balam zeby sie nie wywalilo albo cos

. Ale nie zyje
ufff.Co do zlotu to nie ustalone miejsce jeszcze, nie chce tak pisac bo ja mieszkam w okolicy Wawy i mi to na reke ale wg mnie jesli to bedzie wlasnie gdzies na srodku to jest wieksza szansa ze sie uda. Nad morze w jednym czasie to watpie zebysmy sie jakos razem daly rade spotkac. Zwlaszcza ze jesli mialoby byc nas wiecej to w lato nad morzem ciezko o kwatery
Sylwia to drazliwy temat niestety

, juz 3 lata temu zaplacilam w tej pier.... gazowni za przylacze i do dnia dzisiejszego nie mamy gazu ziemnego
. A ze ogrzewanie od razu robilismy gazowe z mysla o tym ze nam zrobia to teraz mamy klopot. Zeby nie wypozyczac tego wielkiego baniaka co stoi na dzialkach z propan butenem to mamy taka butle 33 kg (i dwie takie male po 10) i wymieniamy je w CPN. Wkurzajace jest to wozenie i do tego kupa kasy. Taka butla 33 kg kosztuje 150 zl a przy mrozach jak nie palimy w kominku (jak sie drewno skonczy) to na ok 4 dni nam wystarcza, hmm to sobie policz ile to w miesiacu na gaz idzie 

.A co nic nie mowisz o piekrnikach, czyzby nieurosly

Viki dobry dobry, zalezy dla kogo ;-)
Stefanka co tam ladnego masz lub zobaczylas ;-)

Kata ojj tam niech sobie mowi czesc, przeciez mala jest ma prawo jeszcze nie wiedziec. Za jakis czas sie nauczy

a ja sobie siedze i pije zielona herbatke. Niby nie lubie zielonej ale dzis w sklepie misie spodobala (ladnie pachniala) zielona herbata z romatem z pigwy. I musze przyznac ze jest bardzo smaczna

. I bede sobie ja pila w domku i do pracy kupie 
a Wy babole ;-) co robicie??