reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej babolce i hej dociu!!! :-) jednak dało radę wcześniej :-) stałe łącze macie czy internet mobilny?

a my po mega długaśnym spacerku
kinia w objęciach morfeuszka nabiera sił na zabawy bo popołudniu wybywamy do znajomych :-)
z moim dzieckiem to normalnie wstyd chodzić :zawstydzona/y::zawstydzona/y: do wszystkich wali na cześć :zawstydzona/y: stary, młody, obcy znajomy jej to bez różnicy
idzie taka babinka ulicą a młoda ni z gruchy ni z pietruchy: cześć pani! :-D
powtarzam jej, że mówi się dzień dobry to potem drze się na całe gardło: dzień dobi! :-D

Ostatnia edycja:
Hello! Ale naskrobalyscie wieczorkiem do smiechu;-)
Ale dzisiaj juz i tak nie pamietam za bardzo co mialam poodpisywac, zreszta i tak jakas taka zakrecona chodze...Musze zaraz Kaye troche na sanki wygnac, bo juz mi dziecie dziczeje w domu:-p
Kata, to sie ciesz ze Kinia taka smiala i grzeczna w sumie bo sie przeciez ladnie wita:tak: Pelna kulturka, nie?:-)
Sylwia i jak tam pierniczki? Ja tylko ze 2 razy robilam bo w tym roku odkrylam ten przepis i dla mnie sa super i chyba nie maja prawa nie wyjsc:-D
O i Dotka tez jest! Kope lat!;-)
Postaram sie jeszcze zajrzec jak mi sie uda mloda po poludniu polozyc...

helo

wrrrr skonczyl nam sie gaz w duzej butli a R nie kupil zadnej malej jakby co i musze teraz do cpn jechac bo R pil piwo jak bylismy na kolacji

wrrrrrr jak mi sie nie chce, jest zimno brrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bede potem

Helołłłł:-)

Dotka łelkom bak, fajnie że jesteś:-) Może pokażesz nma jakieś fotki z nowym gniazdkiem, pleaseeeeeee:-)

Viki trzymaj się ciepło, szybko zleci;-)

Paula jak tam fryzurka?? Zrobiłaś sobie trwałą??:-D

Jutrzenka czemu macie gaz na butle??

Pryzybelka jeszcze nie robiłam:zawstydzona/y: Nie miałam czasu dzisiaj.....jutro się wezmę za to:-p

Kata śmiechową masz Tą Kinię:-D

Jeny siostra a Ty znowu zła...moze znajdz cos pozytywnego w przejazdzce na stacje,no!!!:tak:;-)marudooo jednaaa:crazy:

Sylwia no wiesz jak jest....mooooze:cool2:

Paula a Ty dzis wracasz? z tego spotkanka? czy szalejesz całą noc;-):-p

dziewczyny pytanie mam:cool2:

poruszałyscie temat zlotu w przyszłym roku??? Sylwia macie kupione bilety do Polski? cos tam kiedys pisalaś-a na kiedy?

moim zdaniem najlepsze miejsce to środek naszego pieknego kraju;-)tak jak w zeszłym roku-oklice Warszawy,Łodzi....

cmok!

Dotka my za rok jedziemy autem do Polski:tak: I to czy ja dotrę na spotkanie zależy od tego kiedy będzie zlot i gdzie. R będzie ze mną tylko 2 tygodnie i wraca a ja zostaję na całe wakacje. No i jeśli zlot będzie gdzieś daleko to ja sama się z dzieciakami nie wypuszczę:-(
Ale jakby był na początku wakacji to przyjechalibyśmy razem:-)
Kasiamaj otworzyła nowy wątek o zlotach;-)

reklama
jestem

Dotka a co moze byc pozytywnego w tym ze o tej porze musialam sama i samotna jechac i to jeszcze z bomba w bagazniku ;-), jechalam chyba z 10 km/h bo sie balam zeby sie nie wywalilo albo cos :-D:-D. Ale nie zyje :tak: ufff.
Co do zlotu to nie ustalone miejsce jeszcze, nie chce tak pisac bo ja mieszkam w okolicy Wawy i mi to na reke ale wg mnie jesli to bedzie wlasnie gdzies na srodku to jest wieksza szansa ze sie uda. Nad morze w jednym czasie to watpie zebysmy sie jakos razem daly rade spotkac. Zwlaszcza ze jesli mialoby byc nas wiecej to w lato nad morzem ciezko o kwatery

Sylwia to drazliwy temat niestety :wściekła/y::wściekła/y:, juz 3 lata temu zaplacilam w tej pier.... gazowni za przylacze i do dnia dzisiejszego nie mamy gazu ziemnego :wściekła/y:. A ze ogrzewanie od razu robilismy gazowe z mysla o tym ze nam zrobia to teraz mamy klopot. Zeby nie wypozyczac tego wielkiego baniaka co stoi na dzialkach z propan butenem to mamy taka butle 33 kg (i dwie takie male po 10) i wymieniamy je w CPN. Wkurzajace jest to wozenie i do tego kupa kasy. Taka butla 33 kg kosztuje 150 zl a przy mrozach jak nie palimy w kominku (jak sie drewno skonczy) to na ok 4 dni nam wystarcza, hmm to sobie policz ile to w miesiacu na gaz idzie :angry::angry::angry:.
A co nic nie mowisz o piekrnikach, czyzby nieurosly :-p:-p:-D

Viki dobry dobry, zalezy dla kogo ;-)

Stefanka co tam ladnego masz lub zobaczylas ;-):-D

Kata ojj tam niech sobie mowi czesc, przeciez mala jest ma prawo jeszcze nie wiedziec. Za jakis czas sie nauczy :tak:

a ja sobie siedze i pije zielona herbatke. Niby nie lubie zielonej ale dzis w sklepie misie spodobala (ladnie pachniala) zielona herbata z romatem z pigwy. I musze przyznac ze jest bardzo smaczna :tak::tak:. I bede sobie ja pila w domku i do pracy kupie :tak:

a Wy babole ;-) co robicie??

Do góry