reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata Wiktor miał identyczne objawy jak bylismy na wakacjach, tylko, że bardzo go bolało gardło. Okazało się ze angina. Wiktor nic nie jadał i nie pił. Dostał antybiotyk ale i jego nie mógł przełknąc skończyło się na zastrzykach. Obserwuj Darię czy nie boli jej gardło. Angina mocno wyniszcza organizm.

Ale dopóki nie zauważyłaś nic po za jednodniową gorączką to tez mówię że antybiotyk to przesada.

Buziaki dla Wszystkich!

Ostatnia edycja:
reklama
Magda ale sie rozpisalas... :-D moze by tak co u Cibie???:-p

Kasia jakie kolorki?

Ataata dobrze zrobiłaś ;-) obserwuj małą i w razie czego jak by było gorzej to pójdziesz znów. My puki co nie wiemy co to antybioty ale na zdrowy rozum ot tak sie go nie podaje...;-)

Kata fajne te maty ;-)

Dota o 10 npo spacerku? wow...;-) my ostatnio nie chodzimy bo Julka tylko z klatki wychodzi od razu na "ląki" czyli na rączki... :eek::crazy: wiec nie chodze wcale jak mam ja nosic w jednym reku...:-(

Elo! Dziendobry i zdrowka dla chorowitkow...
Paskudny okres teraz na rozne infekcje... U nas niby zdrowo ale od ogrzewania mnie nos w srodku boli i rano taki niby katar dostaje... Mam 2 nawilzacze, ale za cholere nie wlacze, bo mnie trafia jak brzecza... No to sie pewnie do wiosny przemecze...
Ataata, antybiotyk w razie czego zawsze zdazysz podac, dobrze ze jestes z Daria i masz ja ciagle na oku to szybko zareagujesz jakby sie cos niedobrego dzialo:tak:
Kata, super ta mata i jakie fajne obrazki wychodza:-)
Kasia i jak tam po porodzie, boli mocno?;-)
Dotka, no Ty to Krzysia dotleniasz od rana:tak: My wczoraj na dwor wyszlysmy i po 15 minutach trzeba bylo wracac, bo tak wiatr wial, ze swiezy snieg zdmuchiwalo prosto na twarz i "zatykalo". I nawet Kaya nie protestowala zeby wracac (no i wyszlo na to ze sie dluzej ubieralysmy do wyjscia niz bylysmy na dworze:szok::-D)
Weroniczka swietny pomysl z ta sciana do malowania! My tez chcemy tablice kupic, ale nam narazie taka nieduza wystarczy;-)
Sylwia te pierniki to wlasnie sa dobre dla zapracowanych mam bo ciasto sie szybko w misce robi, a potem moze stac w lodowce (mysle ze spokojnie kilka dni) i czekac:-)

No i w ogole milego dnia wszystkim dziewuszkom!!!

Ja juz dzisiaj jakas salatke robie i torta na jutrzejsza imprezke wiec jakby mnie nie bylo;-)

No i cholercia niewiem czy jednak nie kupie tego antybiotyku.... Daria całą noc miała temp. zbijałam czopkami, rano wstała jakby zdrowa, ale po południowej drzemce znów temp ponad 38 :-( i przestaje jeść.... nawet czekolady... i strasznie sie ślini... czyli pewnie gardło ją boli (mówie pewnie bo Daria niestety nie powie mi jeszcze że boli)chyba jednak bede musiała skoczyć do apteki :-(

Hej!

Ja tak na chwilkę tylko, bo zaraz idę kąpać smroda.
Dota, hej po przerwie.
Atata, zdrówka dla Darusi. Masz dylemat z tym lekiem. Też nie wiedziałabym jak postąpić.
Kasiamaj, no właśnie jakie kolory do pokoju Kubusia?

Jutzrenka, Sylwia, Pryzy,Viki, Stefa, Paula, Elcia, Aga, Magda, Kata dla Was przytulasy i o Was też myślę :tak::tak:

Co do mojej fryz to nic specjalnego nie robiłam, żadnej nowej fryzury. Po prostu tylko skróciłam:tak::tak:

No tak a o mnie Asia już nie myśli i nie przytula:-:)-:)-:)-(

Dobry wieczór.
Moje gagatki już śpią:tak::tak::tak::tak: Chwilka dla siebie:-):-):-)
Agatko ja bym antybiotyku w ogóle nie podawała. Ale wiesz że ja leczę nas tylko homeopatią:sorry::sorry: I już kilka razy wyprowadziłam dzieci i siebie z różnego typu zapaleń gardła czy angin ( w tym ropnej) :tak::tak::tak::tak:

A u nas dziś była mroźna pogoda i po godzinnym spacerze byliśmy tak zmarznięci że wróciliśmy do domu:eek::eek::eek: Niestety Staś i ja jesteśmy zmarzluchy i długo w takie zimno nie wytrzymujemy na polu.

hej

kurde jakos nie najlepiej sie czuje, jaks taka zmeczona jestem, zolądek mnie cos boli, najchetniej byl polezala. Mam nadzieje ze to nie jakas grypa. :no:

Agatko nie wiem co Ci poradzic, moze odczekaj jeszce do jutra moze bedzie lepiej. Zdrowka zycze

Kata fajne te maty :tak:

dla reszty buziaki bo nie wiem co napisac, jakos nie mam weny dzisaj, chyba ide sobie posiedziec w cieplej wodzie

pryzy co ty piszesz?? kacha już urodziła? :szok:
weroniczka jak wróciłyśmy dzisiaj ze spacerku to młoda w bluzie spała co jej się nie zdarza :-D zazwyczaj w krótkim rękawku ;-)
ale nie zmarzła, co najwyżej w buziaka ;-)
ja przemarzłam :tak:
asia przytulaski :-)
ata może na weekend wykup ten anty :sorry:
jutrzenka na żołądek najlepsze krople żołądkowe - u nas działają 100% i zawsze buteleczkę mamy w apteczce

Kata ja nic nie wiem zeby Kacha urodzila. Wydaje mi sie ze Pryzybelce chodzilo o Kasie nie o Kache :-D bo ona pisala rano ze za miniute sie kuba urodzi :-D:-D.
No chyba ze sie myle i Kacha rzeczywiscie sie rozpakowala :-D:-D

reklama
Kata ja nic nie wiem zeby Kacha urodzila. Wydaje mi sie ze Pryzybelce chodzilo o Kasie nie o Kache :-D bo ona pisala rano ze za miniute sie kuba urodzi :-D:-D.
No chyba ze sie myle i Kacha rzeczywiscie sie rozpakowala :-D:-D

Nie Kacha to co najwyzej spi w jakims autobusie:)-p;-)), zobaczycie ze pozniej sie odezwie i to w dwupaku.....:tak:

Acha, czesc w ogole......:-)

Do góry