reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
w tym roku nie robimy popijawki tylko kawkę i tort w niedzielę ;-)
Mieliśmy robić za tydzień ale D nie wróci bo potem by musiał na 3 dni znów do pracy jechać... ;-) więc tak spokojnie w tym roku. ;-)

A zdjęcia dam na pewno. :-)

Co do kąpieli to zazwyczaj jest u nas pełna chata (czyt. Klaudia) drzwi są otwarte i ją słychać, bo przelewa wodę z kubka do kubka, śpiewa, gada, i cały czas mnie nawołuje. Ale zazwyczaj z nią jestem ;-)

Hej Dziewczyny;-)
Informuję, że żyję, ale popadam w jakąś straszną depresję:-( Nie dość, że jestem wiecznie zmęczona i rozdrażniona to dzisiaj na forum dla rodziców dzieci z ZD przeczytałam okropne informacje o małej Madzi, która czeka na cewnikowanie serduszka 16 grudnia i dopadła ją właśnie sepsa. Jest teraz w szpitalu w Wałbrzychu i na dzień dzisiejszy jej stan jest krytyczny. Została dzisiaj podłączona do respiratora i dzielnie walczy. Ta mała dziewczynka w swoim półrocznym życiu już tyle wycierpiała ile dorosły człowiek nie przeżył. Przeżyła już jedną operację serduszka, po której lekarze nie dawali jej większych szans, ponieważ utworzyło się stałe nadciśnienie płucne. Doszło do tego, że lekarze stwierdzili iż jedynym ratunkiem jest przeszczep serca, ale nikt się nie podejmie przeszczepu na dziecku z ZD. Nikt nie chciał się podjąć cewnikowania, jedynie profesor Wojtalik podjął się tego. 16 grudnia miał być zabieg, po którym wszystko mogło się zdarzyć, ale była to ostatnia deska ratunku, a teraz ta cholerna sepsa:no:
Błagam Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki za Madzię i módlcie się za nią:-( Bo chyba w tej sytuacji to już tylko na cud można liczyć.
Ciężko sobie też wyobrazić co teraz przeżywa Ania (mama Madzi), tyle już wycierpiały i jak pojawiło się światełko w tunelu to nagle wszystko się musiało schrzanić :-(

Hejoooo:-):-)

Kacha ja przed chwilą właśnie usypiałam Marcela i jak już zasnął to tak leżałam obok, patrzyłam na niego i tak sobie myślałam jakie wielkie szczęście mamy że jest z nami i że jest zdrowy......
Nie potrafię wyobrazic sobie co czuje matka modląca się o życie własnego dziecka:-:)-(
Kciuki za Madzię oczywiście mocno zaciskam:tak:

Weroniczka ja też jutro z piernikami będę walczyc:tak: Dzisiaj przygotowałam już ciasto i teraz się chłodzi:-)

Ja jutro do kosmetyczki na depilację, ałłłłaaaaaaaa:eek:

kacha:-:)-:)-:)-(

Nie ma Was to idę do spania bo zaczyna mnie łapać głód anie chcę nic jeść na noc.

Kolorowych snów

Ostatnia edycja:
Kacha przykre to co piszesz, musi byc dobrze

Dotka ja robilam rafaello kilka razy, mam przepis na krakersach (mam tez na biszkopcie ale nie jest taki dobry), dobre to ciasto ale bardzo slodkie.
Powinnas dac rade bo to latwe :-p

Sylwia tez tak mam ciagle jak patrze na kube, teraz jest taki kochany ze ciagle go caluje. Teraz zrobil sie taka gadula, co prawda po swojemu jeszcze ale mozna sie dogadac i jest slodki !!!

ja sie chyba zmywam i ide spac

do jutra lasencje

reklama
Ja kladlam mojego lobuza i troche tv ogladalam, ale juz jestem :)

No straszne Kacha co piszesz...:-:)-(Co tez ta matka musi przyzywac.....:no:

Ale was wzielo na te pierniki.... Sylwia, Weroniczka.....:cool2: Ja tam wybieram rafaello Doty.....:-p:-D

Do góry