reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Dziewczynki;-)
Grzechotka dobrze, że już Kubusiński jest w domku :-) Dużo zdrówka Mu życzę i, żeby nic już się nie przyplątało:tak:
Madzia dalej walczy, poprawy niestety brak, ale z drugiej strony nie ma też pogorszenia, czyli stan zdrowia jest ciężki, ale stabilny. Ja głęboko wierzę, że jej się uda, ta mała dziewczynka ma w sobie ogromną wolę życia.

reklama
hej

viki kuba no praktycznie zdrowy jest w 99.9 % tz że pokasłuje jeszcze z rana jak wstanie ale lekarz mówił że moze tak być na poczatku i że to dobrze ze jeszcze odkasłuje ale i tak jest wciaż osłabiony śpi po 3-4 h w ciagu dnia ładnie juz je ale jak zje za duzo to wymiotuje
co do żłobka to narazie czekamy co bedzie bedzie musiał wrócić do żłobka od stycznia bo nie moge znaleśc opiekunki ta jedna to chce 10 zł na h więc wyszło by nam ok 1400-1500 zł miesiecvznie i to jeszcze przy wersji oszczędnosciowej ze teściowa bedzie przychodziła ok 14 no nie stać nas na taki wydatek
moze znajdzie sie jeszcze jakas tańsza szukamy a jak nie ech... juz sie boje znowu beda problemy

teraz musimy skupic się nad tym żeby pójśc z nim do pulmonologa i alerrologa testy jakies diagnozy żeby go całkiem zaleczyć ech i tez bedzie sporo kosztowało bo przecież na nfz sie nie doczekam

Hejka.

Jak się dziś miewacie? Ja po raz pierwszy od bardzo dawna czuję się wyspana:tak::tak::tak::tak::tak: Dziecaiczki pięknie przespały całą noc i obudziły się dopiero o 6.30:tak::tak::tak::tak::tak: A ja spałam tak kamiennym snem że nawet nie wiem kiedy mąż wyszedł do pracy:eek::eek::eek:

Sylwia jak pierniczki? Bo ja nie upiekłam. Zrobiłam ciasto w sobotę rano i wczoraj wysciągnęłam je z lodówki, przygotowałam dzici do pracy chcą wziąc foremki a tu ich nie ma:eek::eek::eek: No i nie wiem co się z nimi stało. Normalnie rozstąp się ziemio. No i teraz muszę dziś jakieś kupić ale obawiam się że mi się nie uda bo tu w okolicy nie mam tego typu sklepów:crazy::crazy: A jak nie kupię to upieczemy okrągłe ( od szklanki) pierniczki:eek::eek::eek::eek:

Małgosia z Tadziem właśnie razem buduję wieżę z klocków:tak::tak::tak: W ogóle ostatnio super się razem rozumieją i prawie wszystko robią razem:tak::tak::tak::tak:

dobry dobry

u nas sie zimowo zrobilo bo mroz trzyma i ciutek sniegu spadlo.

wczoraj ubralismy choinke w domu i na zewnatrz, kuba zachwycony :tak::tak::-)

zdrowka dla chorowitkow zycze

i tyle bo robota czeka

paaaaaa

witam i ja

mała u teściów, ja byłam na obchodzie ;-) nic nie kupiłam bo bankomat nieczynny a do drugiego nie chciało mi się latać :no: oblukałam tylko dostawy i może wyskoczę jak t. wróci z pracy
śnieżek prószy, mała chciała na sanki ale zbajerowałam ją, że jeszcze za mało i może pójdziemy popołudniu jak więcej napada
za to chodzi i mówi, że wszystko kocha! :-D i choinkę i prezenty i syrop na kaszel i mikołaja na drzwiach u sąsiadki :-D

no i może go po choinkę dzisiaj do piwnicy wyślę żeby się przez dzień rozprostowała a jutro ubierzemy ;-)

dzien dobry!!!

Mam chwilke zeby cosik napisac...a zabierałam sie z apisanie od godziny...no ale juz posprzatane, kawka wypita-do niej 3 kawałki ciasta-mniam! dziecko grzecznie bawi sie u siebie,piesek śpi...;-)

Kata ciasto przepyszne!!! i rzeczywiscie najlepsze na drugi dzien..troche je zmodyfikowalam-mase zrobiłam z gotowego budyniu z torebki,a reszta juz tak samo:tak:

My tez taki zaganiany łikend...centra handlowe,zakupy,spacerki...
i tak zlecialo;-):-)

Grzechotka szczerze mowiac nie wiedzialam,ze Kubuś był w szpitalu...jej...duzo zdrówka dla niego!!! teraz to najważniejsze!

duzo zdrówka chorym!
Ale ładnie pada snieg za oknem:-)

udanego dniaaa:-):-):-)

A co Wy tak wcześnie choinki ubieracie? U nas w domu zawsze ubierało się w Wigilię rano i wszyscy przestrzegamy tej tradycji:tak::tak::tak::tak::tak:
U Was jest śnieg? Bo u nas mroźno bo - 5 ale śniegu zero.

reklama
Weroniczka u mnie w domu tez była taka tradycja ze w wigilie...ale teraz juz sie nie moglam doczekac i ubralismy w ostatni łikend listopada;-) tyle radości ma Krzysio:-)
u nas jest 0 st. a snieg tylko pruszy

Do góry