reklama
alex3meyer
Matka gagatka
My tez wlasnie wstalismy, choc mnie to sie jeszcze oczy kleja....
A moze by tak wrocic do lozka.....
hmmmm, to jest mysl! :-)
A moze by tak wrocic do lozka.....
hmmmm, to jest mysl! :-)Weroniczka
Klub grudniówek'07
A my zaraz będziemy jeść drugie śniadanie

Cześć.
U nas też mróz i to -10 stopni. Normalnie dzieci mi na polu płaczą że zimno a Tadeczek to nawet nie chce wychodzić z domu. A tu trzeba Stasia do przedszkola zaprowadzać i odbierać i chodzić do sklepu na zakupy

Nie wiem jak ja przetrwam tą zimę.
Dziś oczekuję na paczuszki z prezentami Świuątecznymi dla dzieciaków ale nie wiem czy się doczekam. No i na forsą z urzędu też czekam bo nie mam za co opłacić Sytasiowi zajęć w przedszkolu

Cześć.
U nas też mróz i to -10 stopni. Normalnie dzieci mi na polu płaczą że zimno a Tadeczek to nawet nie chce wychodzić z domu. A tu trzeba Stasia do przedszkola zaprowadzać i odbierać i chodzić do sklepu na zakupy

Nie wiem jak ja przetrwam tą zimę.Dziś oczekuję na paczuszki z prezentami Świuątecznymi dla dzieciaków ale nie wiem czy się doczekam. No i na forsą z urzędu też czekam bo nie mam za co opłacić Sytasiowi zajęć w przedszkolu

Paula21
Grudzień '07
Hej!
U nas też mróz... -5'C ;-) śnieg też jest ale tak z 2cm.
ale biało wszędzie....
Jula na oknie krzyczy śnieg! śnieg!
tylko cholera mała w rękawiczkach nie chce chodzić...
a jak wasze maluchy? Nie protestują przed rękawiczkami?
Kacha super że malutka dzielna i ma się lepiej :-)
Viki no zapowiadają mrozy w nocy niezłe. Ja dziś w dzień dobry TVN słyszałam że z sob na niedz ma być -20 aw dzień koło -13
I też się za sankami rozejrzę ;-)
Coś się Aga nie odzywa?
I Ela pracuś... ;-)
U nas też mróz... -5'C ;-) śnieg też jest ale tak z 2cm.

ale biało wszędzie....
Jula na oknie krzyczy śnieg! śnieg!
tylko cholera mała w rękawiczkach nie chce chodzić...
a jak wasze maluchy? Nie protestują przed rękawiczkami?Kacha super że malutka dzielna i ma się lepiej :-)
Viki no zapowiadają mrozy w nocy niezłe. Ja dziś w dzień dobry TVN słyszałam że z sob na niedz ma być -20 aw dzień koło -13

I też się za sankami rozejrzę ;-)
Coś się Aga nie odzywa?
I Ela pracuś... ;-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Alex ja też chcę do łóżkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
A tym czasem Tadeczek zrezygnował już z dziennych drzemek i nie mam kiedy sobie dospać poranne pobudki moich dzieci.

Paula moi chętnie ubierają i czapki i rękawiczki ale i tak zamrzają. A co będzie jak śnieg spadnie

Chyba nie będziemy w ogóle z domu wychodzić.
A tym czasem Tadeczek zrezygnował już z dziennych drzemek i nie mam kiedy sobie dospać poranne pobudki moich dzieci.

Paula moi chętnie ubierają i czapki i rękawiczki ale i tak zamrzają. A co będzie jak śnieg spadnie

Chyba nie będziemy w ogóle z domu wychodzić.jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
u nas z rekawiczkami bez problemu, tzn z tymi co ma teraz. Kupilam mu takie zwykle, takie jakby welnianie, z takiego czegos jak sa te cienkie dla doroslych. I te nosi bez problemu, ale jak mu chcialam zalozyc te co ma do kompletu kurtki i spodni zimowych takie grube na sznurku to za diabla sobie nie dal 
.
u nas dzis w pracy Wigilia dla pracownikow po 16, a potem idziemy z R na miasta gdzies na kolacje bo on dzis 18 konczy ;-);-)

.u nas dzis w pracy Wigilia dla pracownikow po 16, a potem idziemy z R na miasta gdzies na kolacje bo on dzis 18 konczy ;-);-)
alex3meyer
Matka gagatka
Weroniczka- ale nie wrocilam do lozka......
nie dano mi , hi hi...
Pomarzyc zawsze mozna bylo.....
Jutrzenka- nie spij sie tylko dziewucho.....
;-)
Acha macie racje, ze Agi dawno nie bylo....
Ciekawe co sie dzieje....
A co do rekawiczek, to my jeszcze nie zakladalismy, bo tu temperatura nie zeszla jeszcze ponizej plus 8 stopni.... Ale podejrzewam, ze Oliwier nie bylby nimi zachwycony....
nie dano mi , hi hi...
Pomarzyc zawsze mozna bylo.....
Jutrzenka- nie spij sie tylko dziewucho.....
;-)
Acha macie racje, ze Agi dawno nie bylo....

Ciekawe co sie dzieje....A co do rekawiczek, to my jeszcze nie zakladalismy, bo tu temperatura nie zeszla jeszcze ponizej plus 8 stopni.... Ale podejrzewam, ze Oliwier nie bylby nimi zachwycony....
hej baboszki :-)
słońce! słońce! słońce! lalala i od razu chce się żyć! :-)
paula u nas z rękawiczkami też nie ma problemu. może mała niech sama wybierze jakie jej się podobają i wtedy założy?
u nas tak było ;-)
młoda zęby szoruje. raczej pastę wyciućkuje i woła na zmianę: z myszą! ze smokiem!
bo ma dwie 
słońce! słońce! słońce! lalala i od razu chce się żyć! :-)
paula u nas z rękawiczkami też nie ma problemu. może mała niech sama wybierze jakie jej się podobają i wtedy założy?
u nas tak było ;-)młoda zęby szoruje. raczej pastę wyciućkuje i woła na zmianę: z myszą! ze smokiem!
bo ma dwie 
dotaZ
Fanka BB :)
U nas to roznie z rekawiczkami...zawsze mam je przy sobie, jak małemu zmarzną raczki to sam sie upomina aby mu włozyc:-)
Krzysio oglada Elmo-jedyna bajka jaką ogląda...zawsze siedzi te 10 minut wpatrzony i usmiechniety...Elmo to taki jego idol
A wiecie wczoraj jak robiłam tort to mały tak ładnie mi pomagał...i jak juz trot był gotowy to Krzysio wziął pomarancze i rzucił nią w tort...rety trafił w sam środek...udało mi sie go naprawic ale widac troszkę,ze tort mial przygody
a mały tak sie z tego smiał,ze mało nie spadł z krzesła

tez mysłałam o Adze
ciekawe jak Łukaszek? bo chory był...
Krzysio oglada Elmo-jedyna bajka jaką ogląda...zawsze siedzi te 10 minut wpatrzony i usmiechniety...Elmo to taki jego idol

A wiecie wczoraj jak robiłam tort to mały tak ładnie mi pomagał...i jak juz trot był gotowy to Krzysio wziął pomarancze i rzucił nią w tort...rety trafił w sam środek...udało mi sie go naprawic ale widac troszkę,ze tort mial przygody
a mały tak sie z tego smiał,ze mało nie spadł z krzesła

tez mysłałam o Adze
ciekawe jak Łukaszek? bo chory był...reklama
Paula21
Grudzień '07
Napisałam do Agi... ;-)
Kata tylko że ona w ogóle nie chce patrzeć na rękawiczki...
ja jej zakładam a ona za chwilę zdejmuje bo twierdzi że jej gorąco... 

Kata tylko że ona w ogóle nie chce patrzeć na rękawiczki...
ja jej zakładam a ona za chwilę zdejmuje bo twierdzi że jej gorąco...