reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja zaraz też do wyrka myknę, ale jeszcze sobie pogram w kilka gierek :-p Mam jakąś fazę na gry typu escape i siedzę po nocach i gram:-p
A na poranne ocknięcie się polecam wylanie sobie kubła zimnej wody na głowę, ewentualnie dźwięk rozdartego Olisia (jak chcesz to mogę Ci nagrać i wysłać:-p):-D

reklama
dzien dobry :tak:

u nas zima zima zima

Kuba wczoraj zadowolony i snieg mowil :-), dzis R ma pojechac z nim po sanki :tak:. Ja wczoraj ogldalam w Carrefourze ale jakies lipne byly :no:.

Kacha trzym sie kochaniutka, juz niedlugo

Stafanko a ja zauwazylam ze Ty nas zaniedbujesz i co mi powiedz :cool:

Viki dobrze ze u Was juz po chorobach :tak:

Elcia halo halo

a ja juz mialam isc z Kuba do lekarza bo kilka dni w nocy meczyl go taki kaszel ze sie budzil, w niedziele to juz caly dzien tak kaslal ze sluchac sie nei dalo. Taki suchy meczacy kaszel.
W nocy powiesilam mu na lozeczku mokra pieluche a na kaloryferze recznik. I przespal wreszcie noc, wczoraj mial jeszcze lekki kaszel ale taki odrywajacy sie i troszke z noska mu cieklo. Dzis tez noc przespana i bez kaszlu. Nie wiem co to bylo, kilka dni takiego meczacego kaszlu bez zadnych innych objawow choroby:sorry:

ja dzis na balejaz ide, wreszcie bo juz mam takie splukane wlosy ze szok

i tyle narazie bo wiecie, roboty goni a jak mowi Viola z Brzyduli "robota nie zajac nie poczeka":-D:-D:-D

hejkaaa:-):-):-)

ale sie wyspałam...a malutki jak zwykle jeszcze śpi...:-D

Jutreznka bardzo fajne sanki kupilismy w GO SPORT z oparciem....ppdobne tez solidne są w Realu:tak: bo w innych to widzialam takie kiepskie drewniane....

ide sie ubrac i sobie kawke zrobic ;-)

tymczasem!:-):-):-)

miłegoooo;-)

Hej!

Dziewczyny buszują. Amelka na kolanach a Julka obok. ;-) Czyli dzień świra rozpoczęty... :-D:rofl2:

Jutrzenka pracuj, pracuj...

Ela jak w pracy?

Kacha jak Madzia?

Dota to masz śpiocha... ;-)

Viki dobrze że już pozdrowieliście... tak to jest jak dzieci w szkole czy przedszkolu chore przychodzą. Zaraz jedno od drugiego łapie... :sorry:

co tam komu jeszcze?

Pranko się robi i zaraz muszę napalić w piecu bo jakoś chłodno jest... :sorry:

Czesc :-)
Ja sie tylko melduje i spadam ogarnac...:-)

To u Was juz sniegi powiadacie?:eek: W sumie ja zimy nie lubie, ale za sniezkiem troche tesknie, w koncu go juz 5 lat nie widzialam.....:tak:

Witam po beznadziejnej nocy. Małgosia spać nie mogła. Obudziła się o 20.30 i buszowała do 23. Bardzo chciała zasnąć ale nie mogła. Okropnie się męczyła. Potem znów obudziła się 0 24 z okropnym płaczem więc musiałam ją wziąć do nas do łóżka. I jakoś udało jej się wreszcie zasnąć. A to wszystko przez tą cholerną górną jedynkę, którą od miesiąca widaćbić się nie może:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

No i w ten sposób jestem dziś nie wyspana i do tego jeszcze jedziemy na karate. Ach... Byle do wieczora.

Kto mi zrobi pyszne cappucino ?

dzień dobry.
Kacha-ale się naśmiałam.....Ty to aparatka jesteś :tak::-)
Jutrzenka-pracuj pracuj...a będzie Ci to wynagrodzone :-D:-p-sanki my mamy z biedronki-fajne są.-z oparciem.
Weroniczko-proszę bardzo.
images

Paula-fajny dzień dziś u Was.

hejka

młoda mi wczoraj odleciała w ramionach na brzyduli i spała do rana :szok:
przewinęłam ją na śpiocha, próbowałam wybudzać - nic! zasnęła kamiennym snem :szok:
troszkę się z początku budziła ale nocka była fajowa :tak:
wstała o 6:30 i już jest na drzemce więc wraca do normy (wczoraj nie spała w dzień)
myślałam, że będzie bardziej się budzić bo nie zjadła kolacji ale nie ;-)

jutrzenka my mamy takie sanki:
dsc06232.jpg

kinia dostała od moich rodziców na mikołajki
mają zdejmowane oparcie, są szerokie
na allegr widziałam podobne ale jeszcze fajniejsze bo z odkręcanymi podnóżkami
jak chcesz kupić drewniane to zwracaj uwagę na łączenia bo niektóre mają liche nity i grubość blaszki na płozach żeby się tak szybko nie ścierała
jednak rurka to rurka :-)

byłam dzisiaj na mieście i w sumie kupiłam sobie 2 bluzeczki, kini ocieplane spodnie (superowe są :-)), bombeczki w kształcie kul dyskotekowych z lusterkami :-D ładnie będą odbijać światełka ;-) no i takie tam pierdoły :-p
zeszłam się jak osioł ale jestem zadowolona bo wszystko pozałatwiała i tylko lżejsza o parę dziesiątek w portfelu :-p

madziu walcz! kacha mam nadzieję, że dzisiaj lepiej - daj znać!

Ostatnia edycja:
Kata hehe wszystko fajnie tylko zamiast Twoich sanek mam migajacego STOPA:-D:-D. A R kupil drewniane :tak:, byly tez stalowe ale chcialam drewniane. A te Twoje dopiero w domu zobacze bo tu mam jakas blokade i nie widze.

i buziaczki przesylam kochanym cioteczkom :-):-)

reklama
Do góry