reklama
Paula21
Grudzień '07
Łukaszek bidulek podobno ma straszny kaszelek i nie śpi w nocy... Aga odezwie się w piątek jak wróci do pracy. ;-)
Pozdrowionka od Agi :-)
Pozdrowionka od Agi :-)
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hej dziewczynki
zyje zyje kochane jestescie
)
nie mielismy kompa bo viste wyrzucalismy i windowsa wrzucalismy takze od soboty nie miałam kontaktu ze swiatem
)
przeczytałam co u was i zapomniałam
w pracy spoko nawet fajnie tylko te kodyyyyyyyyyyyyyyyyyy to jest sklep spozywczo chemiczny +alkohole i mam 794 kody do wkucia
(
cały czas mam teraz 2 zmiane a od poniedziałku zobaczymy zalezy jaka zmiane bedzie miał T
strasznie tesknie za mała jeny strasznie az łza mi sie kreci jak T mowi jak mnie woła i troszke płacze za mna a rano jak wstanie to kocha i całuje i odkleic sie nie mozna
)
dobra lece bo mam full roboty
pa !!!!! moze jeszcze wpadne
zyje zyje kochane jestescie
nie mielismy kompa bo viste wyrzucalismy i windowsa wrzucalismy takze od soboty nie miałam kontaktu ze swiatem
przeczytałam co u was i zapomniałam
w pracy spoko nawet fajnie tylko te kodyyyyyyyyyyyyyyyyyy to jest sklep spozywczo chemiczny +alkohole i mam 794 kody do wkucia
cały czas mam teraz 2 zmiane a od poniedziałku zobaczymy zalezy jaka zmiane bedzie miał T
strasznie tesknie za mała jeny strasznie az łza mi sie kreci jak T mowi jak mnie woła i troszke płacze za mna a rano jak wstanie to kocha i całuje i odkleic sie nie mozna
dobra lece bo mam full roboty
pa !!!!! moze jeszcze wpadne
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Kobiety Kochane,
Miłego dnia życzę!
Zdrowia chorowitkom....ach żeby nadszedł taki czas, że żaden Maluch nie będzie chorował!
Powodzenia w pracy nowej i starej!
Powodzenia na domowym polu bitwy!
U nas:
Zdrowie dopisuje.
Wiktor przesypia całą noc u siebie w łóżeczku, śpi coraz dłużej!
Zaczął gadać niesamowicie dużo. z dnia na dzień układa coraz fajniejsze zdania. Generalnie jest grzeczny...no chyba że nie jest ... no wiecie jak to jest ;-)
Niestety z K. tylko mijamy sie w drzwiach. Mamy mnóstwo roboty. Żadnych perspektyw na fajne rodzinne święta :-(
Urodziny Wiktorka tez na wariackich papierach.
W szale szybkich porządków wyrzuciłam sobie bony świąteczne do smieci, a do K. przyszedł komornik za nie zapłacony mandat.
Ale w koło jest wesoło, bo za chwilę będę miała więcej wolnego, od przyszłego tygodnia do końca roku i wreszcie będzie normalnie!
Staram, na prawdę staram się do Was zaglądać!
Buziaki!
Miłego dnia życzę!
Zdrowia chorowitkom....ach żeby nadszedł taki czas, że żaden Maluch nie będzie chorował!
Powodzenia w pracy nowej i starej!
Powodzenia na domowym polu bitwy!
U nas:
Zdrowie dopisuje.
Wiktor przesypia całą noc u siebie w łóżeczku, śpi coraz dłużej!
Zaczął gadać niesamowicie dużo. z dnia na dzień układa coraz fajniejsze zdania. Generalnie jest grzeczny...no chyba że nie jest ... no wiecie jak to jest ;-)
Niestety z K. tylko mijamy sie w drzwiach. Mamy mnóstwo roboty. Żadnych perspektyw na fajne rodzinne święta :-(
Urodziny Wiktorka tez na wariackich papierach.
W szale szybkich porządków wyrzuciłam sobie bony świąteczne do smieci, a do K. przyszedł komornik za nie zapłacony mandat.
Ale w koło jest wesoło, bo za chwilę będę miała więcej wolnego, od przyszłego tygodnia do końca roku i wreszcie będzie normalnie!
Staram, na prawdę staram się do Was zaglądać!
Buziaki!
Baśka79
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Podczytuję was ciągle ale jakoś nie mam weny do pisania. U nas wszystko dobrze, choć mały znów złapał katar. Normalnie już nie mogę, ledwo mu jeden przejdzie a tu zaraz kichawa znów czerwona.
Mój mąż zaszalał i kupił sobie, no dobra nam, bo mi uszy urwie jak napiszę sobie ;-) TV pod choinkę. Normalnie ale zaszalał, ale co tam. Pracuje to chociaż tyle niech z tego ma,a ja w końcu fundnęłam sobie ekspres do kawy za 150,00 (nowy). Normalnie ale jestem zadowolona. Kawa bomba!! Jakby która chciała to mówić.
to chyba tyle. Nie będę smucić i marudzić. idę robić naleśniki, bo mi się zachciało.
@ przybyła :-(.
Podczytuję was ciągle ale jakoś nie mam weny do pisania. U nas wszystko dobrze, choć mały znów złapał katar. Normalnie już nie mogę, ledwo mu jeden przejdzie a tu zaraz kichawa znów czerwona.
Mój mąż zaszalał i kupił sobie, no dobra nam, bo mi uszy urwie jak napiszę sobie ;-) TV pod choinkę. Normalnie ale zaszalał, ale co tam. Pracuje to chociaż tyle niech z tego ma,a ja w końcu fundnęłam sobie ekspres do kawy za 150,00 (nowy). Normalnie ale jestem zadowolona. Kawa bomba!! Jakby która chciała to mówić.
to chyba tyle. Nie będę smucić i marudzić. idę robić naleśniki, bo mi się zachciało.
@ przybyła :-(.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Paula21
Grudzień '07
Baśka hej! Czemu Alex Ci tak choruje? Nie myślałaś go uodparniać?
Mi też się marzy ekspres do kawy ale ten Nescafe Dolce Gusto...
może za jakiś czas... ;-)
Mi też się marzy ekspres do kawy ale ten Nescafe Dolce Gusto...
może za jakiś czas... ;-)alex3meyer
Matka gagatka
Paula- jak u nas sie zaczna poswiateczne obnizki, to nawet 50-75% taniej mozna kupic.... Wiec Ci kupie....znaj moje dobre serce.....

Basia- fajny ten tassimo....
My po spacerku.... a za chwile jakis obiadek trza zaczac robic.....

Basia- fajny ten tassimo....

My po spacerku.... a za chwile jakis obiadek trza zaczac robic.....

Hej ciotki!
Ale zima idzie, co? Normalnie aż nie chce mi się do pracy jeździć, bo muszę marznąć na przystankach. O rany, masakra jak w dupsko zimno...
Basia, fajny ekspres.
Alex,to jak jesteś taka dobra ciotka, to mnie też kup,hehehe;-)
Magda, to nie wygrzebałaś z kosza tych bonów??
Elcia, wkuwaj kody,wkuwaj,żeby się nie pomylić, hehehe. Dasz radę.Oliwka się przyzwyczai,ale wiem, że ciężko
Nie wiem co mam napisać.Noramlnie tak mnie zatoki zaatakowały,że koszmar.JUtro idę do lekarza z moimi chorobami. Aż mi się nie chce.
Pozdrawiam
Ale zima idzie, co? Normalnie aż nie chce mi się do pracy jeździć, bo muszę marznąć na przystankach. O rany, masakra jak w dupsko zimno...
Basia, fajny ekspres.
Alex,to jak jesteś taka dobra ciotka, to mnie też kup,hehehe;-)
Magda, to nie wygrzebałaś z kosza tych bonów??
Elcia, wkuwaj kody,wkuwaj,żeby się nie pomylić, hehehe. Dasz radę.Oliwka się przyzwyczai,ale wiem, że ciężko

Nie wiem co mam napisać.Noramlnie tak mnie zatoki zaatakowały,że koszmar.JUtro idę do lekarza z moimi chorobami. Aż mi się nie chce.
Pozdrawiam

alex3meyer
Matka gagatka
Asia, dobra, w sumie to kuriera raz tylko trzeba bedzie oplacic, bo to w jedna strone bedzie szlo, wiec czemu nie....:-);-)
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dobry wieczór miłym Paniom.
Chłopaczki na basenie a Małgosia śpi. No i mam chwilkę dla siebie

Basia ekspres fajny. Mnie też się marzy dobry ekspres do kawy. Kiedyś też marzyłam o Dolce Gusto ( no dobra dalej marzę po tym jak Stefanka opowiadała że smakuje lepiej niż wygląda

a wygląda bosko ) ale po pierwsze cena ekspresu wysoka a po drugie nie wiem czy potem te specjalne kapsułki z kawą łatwo kupić i czy nie są zbyt drogie

Ale i tak napiłabym się takiej kawusi...
Chłopaczki na basenie a Małgosia śpi. No i mam chwilkę dla siebie

Basia ekspres fajny. Mnie też się marzy dobry ekspres do kawy. Kiedyś też marzyłam o Dolce Gusto ( no dobra dalej marzę po tym jak Stefanka opowiadała że smakuje lepiej niż wygląda

a wygląda bosko ) ale po pierwsze cena ekspresu wysoka a po drugie nie wiem czy potem te specjalne kapsułki z kawą łatwo kupić i czy nie są zbyt drogie

Ale i tak napiłabym się takiej kawusi...Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 315
- Wyświetleń
- 52 tys
Podziel się: