reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ale mi sie napislało...same pytania;-);-)

czekam na ciastooo....jeny mam faze na to rafaello i znowu zrobiłam,za 20 minut bedzie dobre....19 minut...:cool2:

a Krzysio jeszcze szaleje...matko jaki on jest nakrecony...spiewa,nawija,biega i tak w kółko;-)

reklama
Ja właśnie piję kawę i oglądam Na dobre i na złe.
A jutro dzień zakupowo pieczeniowy:tak::tak::tak::tak: Postanowiła zrobić teściowej na niedzielę prezent urodzinowy w formie własnoręcznie zrobionej bombonierki z różnymi pralinkami:tak::tak::tak::tak:

hej

Dota podziel się ciastem.....(robiłaś to na krakersach?)
Stefanko-no dobra już nie będę...żeby cie w chorobę nie wprowadzić :-D:-p

wiecie co...wcale nie mam ochoty na jedzenie...i do wielu posiłków muszę się zmuszać schudłam już 2 kg.

u nas znów śniegu dowaliło...
jutro J stroi balkon.
i myje pozostałe okna.

co porabiacie????

Weroniczka ale jak? czekoladki tez sama robisz? i pudełko? i to tesciowej??? o matko:szok:;-)

Kasia tak tak na krakersach

Ostatnia edycja:
Jutrzenka to szału nie zrobisz bo ja już wiem jak się skończy:-D:-p:-D Opisy czytałam:-p
Powiedziec Wam????:-D
Zresztą wszyscy i tak dobrze wiedzą jak się skończy:rofl2:

Ano śpią Dotka:tak: i to już prawie 45 minut:tak: 19 to jest Olivii stała pora spania a Marcel nie spał w dzień więc padł jak mucha w 2 minuty:-D
Ps. Olivia ma ciemne włoski, tzn grzywkę bo poza nią to prawie łysa:-D

Tak Dota chcę sama zrobić i to dla teściowej:sorry::sorry::sorry:

Mąż przed chwilką odebrał żyrafkę z klockami sensorycznymi fisher price ( czy jak to się pisze:sorry: )dla Małgosi i jest zły bo twierdzi że to beznadzieja i zaraz mała to pogubi

reklama
a mój jeszcze w wannie buszuje.

Dotka-a ostatnią warstwę krakersów też przykrywasz tą masą i dopiero sypiesz kokosami???czy posypka bezpośrednio na krakersy???
Sylwia-to Oliwcia ma tylko grzywsona :-D????

Do góry