reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam

Sypło u nas też śniegiem warunki drogowe trudne nawet nie posypali niczym
U nas już dobrze dzieci są po kuracji antybiotykowej jakieś bakteryjne zapalenie gardła miały no i mnie nawet złapało i z 3 siedziała sama chora i bidna

Kacha to dobrze że nic ci się nie stało no i trzymam kciuki abyś wytrzymała do Stycznia

Jutrzenko Kubuś dzielny chłopak :tak: moja to płakała jak była u fryzjera

Elcia gratuluję ci pracy

Witam dotz po długiej przerwie

My też z domu nie wychodzimy bo za zimno jest i nie chce dzieciaków wyziębiać po przebytej chorobie. Ja powoli robie tak zwane porządki świąteczne:tak: no i jestem padnięta na ryjka

Życze miłego dnia

reklama
BRY!

wczoraj kinia miała debiut na saneczkach :-)
krótko bo tylko z domu do auta ale chciałam zobaczyć czy będzie jeździć
i bardzo jej się podobało! tak bardzo, że nie chciała zejść a dzisiaj chętnie poszła drugi raz :-)
mamy też choineczkę :-)
kasia żadnych ozdób nie robiliśmy ;-) kinia pomagała mi tylko ubierać. na dole wisi fantastik sam plastik :-D choć jedną dużą piękną szklaną mi potłukła - no ale straty muszą być nie? ;-)

dsc06279o.jpg

dsc06282h.jpg

a dzisiaj taka piździawka, że chyba nie wyjdę :sorry:
czekam w ogóle na kuriera bo poduchy mają przyjść
młoda u teściów

hej
my już zaliczylśmy mały spacerek-zimno ale fajnie było.
teraz nastawiłam pranie i odpoczywam
zrzucam fotki to coś wrzucę za spacerku.

Stefanko-to ja krzyczę.:-p;-)
Kacha-dobrze że wszystko ok-uważaj na siebie....
Kasia-no tak straty muszą być :tak::tak::tak:-ciekawe jak będzie u nas??? może Kuba tak nie będzie zabierał się za choinkę....:sorry:

miłego dnia babeczki.

hihi kasia nie łudź się! :-p u nas wiszą łańcuchy koralikowe i kinia misiom buju buju na nich robi albo bombki ciągnie albo przytula albo puka jedna o drugą :-D

witam

STEFANKO specjalnie do Ciebie na wstepie mojego posta. Wiem o czym mowie bo pilam ta kawe i widzialam ten ekspres, tylko niefortunnie uzylam slowa saszetki (nie chodzilo mi o zadne saszetki z proszkiem czy cos innego) tylko nie moglam sobie slowa KAPSULKA przypomniec :-p:-D. A piszac moze i fajny mialam na mysli ze to owszem sam ekspres jest super, kawa pycha tylko na minus sa ceny saszetek u nas w kraju i ich dostpenosc w zwyklym sklepie. Moze u Was jest inaczej ale tu jeszcze takie dobrodziejstwa kosztuje. Moim zdaniem 16 zaszetek za 20 zeta to sporo jak na nasze krajowe realia. Ale absulutnie nie twierdze ze ekspres nie jest SUPER :tak::tak:
A na allegro z przesylka to prawie 30 zeta
KAPSUŁKI DOLCE GUSTO CAFFE LUNGO NESCAFE W-WA (845125198) - Aukcje internetowe Allegro

i tyle narazie ode mnie bo ciasto pieke

to ciag dalszy mojego wywodu bo sernik w piekarniku :-)

Kacha rany kobietko uwazaj na siebie, dobrze ze wszystko ok z Toba i mala. Mam nadzieje ze mala Madzia wygra walke o zycie :tak::tak:

Kata super choinka i poduszki tez, swietny pomysl :tak:, moze zgapie od Ciebie na dzien babci i dziadka, daj linka gdzie to robilas

Kasia u nas tez fajnie bo bialo i slonecznie ale strasznie zimno i jakos nie chce sie wyjsc z domu :no:

Anetka dobrze ze u Was juz po chorobach, co do drog to nic nie mow :wściekła/y::wściekła/y:, wcale nie odsniezaja, tylko glowna droge krajowa przelecieli a reszta to masakra :wściekła/y::wściekła/y:. Szybciej sie w niektorych miejscach idzie niz jedzie :crazy:

Elcia, Weroniczka, Viki, Magda ale Wy dzis rozgadane :-D:-D:-D

Stefanka ja to jak zwykle ta zla tylko, a jak pytalam o Ciebie to tego oczywiscie nie zauwazylas :sorry:

Viki dzieki na info, hehe przeszukalam caly watek kulinarny idac od ostatniej strony a przepis byl na pierwszej :-D:-D:-D. Ale robie z innego bo kupilam maslo i margaryne bo myslalam ze potrzebne a w przepisie Dotki jest olej ktorego akurat nie mialam, ehh mam oliwe z oliwek tylko ale ona chyba do ciasta sie nie nadaje :sorry:

ide odgruzowywac kuchnie po serniku ;-):-)

jutrzenka a mialam ci napisac ze ten przepis to jakoś na początku jest:-p

A ja zawiozłam Pawła do teściów i odbieram go za 2 godziny. teraz sie wykapałam i musze sie spakowac do konca poki jestem sama bo z tym moim terrorystą to wciaz pakuje sie na nowo bo ja do walizki a on z walizki:sorry::crazy:

cześć dziewczynki:-)
powoli wracam do świata żywych (tzn. już mi lepiej) no i łukasz też w miarę choć jeszcze kaszle i słaby jest.Miałam dziś iść do pracy ale nie dałam jeszcze rady i wzięłam wolne. Niestety w poniedziałek już mus, ale mam nadzieję że do poniedziałku już będze ok. Wieczorem poczytam co u was się działo przez ten tydzień.

Dziękuję tym co o mnie pamiętali to naprawdę miłe:tak::tak::tak:

reklama
To i ja się witam na głównym ;-)

Od 7 siedzimy we trzy... czyli dzień świra :-D
Poza tym to Amelka ma katarek ale inhaluje się nocą. Olibas w kominku ze świeczką i cały dzień funkcjonuje bez problemów.;-)

Aga zdrowiejcie :-)

Kata choina śliczna:-) to dzieciaki mają frajdę w tym roku z ubieraniem drzewek.

Viki pakuj się pakuj. ;-) To dopiero po nowym roku wrócicie do domu?

Jutrzenka jak sernik? Ja robiłam tego z przepisu doty :tak: pycha:tak:

Kacha bidulo... oszczedzaj sie.

Ela nie przeszkadzamy ci w nauce kodów :-D:-D:-D a nie to ze nie piszemy...

Anetka wy to sie macie z tymi choróbskami...:sorry:

Stefanka jakie teksty... :-D dałabyś kawki... ;-):-D

Do góry