kasiamaj
mama 2007/2010
ja zaraz uciekam..."myju" i "pać"-jak to Kuba mawia.
Stefanka-pewnie się ukrywa
Weroniczko-dzięki.;-)
Stefanka-pewnie się ukrywa

Weroniczko-dzięki.;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

jutrzenko kiedys na watku kulinarnym dota zapodała przepis na sernik z brzoskwiniami i ja wlasnie z niego zawsze korzystam. jest mega dobrya tak przy okazji macie jakies sprawdzony przepis na sernik (lubie takie wilgotne, te co maja mleko w skladzie), sernik z brzoskwiniami. Szukam w necie, jest tego troche ale wolalabym sprawdzony
.

Schodziłam po schodach dzierżąc w obu rękach laptopa, a poręczy już nie miałam czym chwycić, pech chciał, że się potknęłam i spadłam z prawie ostatniego schodka na parter domu i to centralnie na brzuch:-( Od razu ruszyliśmy na dyżur, na szczęście z Młodą wszystko w porządku, ale ja mam się totalnie oszczędzać, bo wyszło na jaw, że szyjki to ja już nie mam, wszystko idealnie przygotowane do porodu i w każdej chwili akcja może się zacząć:-( Byle tylko do stycznia wytrzymać
Takiego cykora jak wczoraj to dawno już nie miałam i wystarczy mi wrażeń już chyba do końca życia 
jutrzenka maliniaku od razu widac ze nie wiesz o czym mowisz bo to nie sa saszetkiWeroniczka widzialam w sklepie te ekspresy, moze i fajne sa ale w realu chyba 12 czy 15 tych saszetek prawie 20 zeta.

ale weroniczka wie ze ja nie oszukuje:-):-)