reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześć!

Ja się witam też.
Dota, u nas procz choinki nic nie przygotowujemy,hehehe. Jedziemy na gotowe. No i jeszcze tylko prezenty kupujemy:tak:
Alex, nadużyłaś wczoraj, hihi?
Kasiamaj, smacznego!

Ja również się witam po weekendzie zakupowo- imprezowym. Powiem Wam dziewczyny że ta bombonierka którą robiłam teściowej wyszła tak genialnie pyszna że nie da się przejść koło niej obojętnie. A to nie dobrze tak przed Świętami:sorry::sorry::sorry:

W sobotę obkupiłam moje dzieci w ubrania w komisie i mam nadzieję że na jakiś czas mam choć trochę spokoju. Tzn. napeno czekają mnie jeszcze zakupy dla Małgośki bo mi powyrastała ze spodni a po chłopakach mam spodnie z autkami głównie:eek::eek::eek:

A teraz czekam na panią która ma mi przyjść umyć okna. Ciekawe jak ona to zrobi jak mróz - 16 stopni. Zobaczymy. Mnie dziś czeka dokończenie szycia bluzki dla mnie, dla Małgosi i spódnicy dla młodej:tak::tak::tak::tak: Ale będziemy ładne:sorry::sorry::sorry::sorry: Dobra zmykam ścielić łóżko.

hejka z rana!

u nas w weekend pełne lenistwo :-p
ale za to od dzisiaj pełne sprężenie!
jutro t. ma wolne więc nadgonimy zakupy - chociaż te produkty, które mogą leżeć ;-)
popakuję prezenty, posprzątam, przyszykuję listę co i jak i będę mogła świętować :tak:

przeczytałam co naskrobałyście ale mi się nie chce odpowiadać bo leń się ciągnie od soboty :-) wybaczcie :zawstydzona/y:

A ja chyba przejdę się na bazarek i kupię sobie bambosze, i Filipowi też. A co..:-)
Kata,widziałam na jakimś zdjęciu, że Kinia ma bamboszki. Chodzi w nich, nie ślizga się na podeszwasz??

Słuchajcie, co można kupić teściowej w prezencie pod choinkę? Nie lubię jej kupować, bo ona nigdy nie potrafi się cieszyć z tego,co dostanie. Wręcz potrafi powiedzieć, że jej to niepotrzebne. Ale wypada kupić coś,nie? Poradźcie coś, oczywiście w granicach rozsądku cenowego:tak:

Kup jej jakąś dobrą hrbatę w eleganckiej puszce i do tego np. czajniczek lub kubek z zaparzaczem:sorry::sorry::sorry::sorry: Mojej teściowej by się podobało:tak::tak::tak::tak:

A co się dzieje Eluś?

reklama
Elaaa????

Asia a Ty zdrowa już? jeny tesciowej....zalezy co ona tam lubi-moze ksiazkę? my na szczescie nie kupujemy prezentów ani tesciom ani rodzicom....tylko oni nam i małemu,jakos tak sie utarło:tak:

Alex,Kasia,Kata,Weroniczka hej,hej!!!:-):-):-)

Do góry