reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia te bamboszki kupili moi rodzice jak byli w szklarskiej porębie na wypadziku :-)
powiem ci, że to są ulubione kapcie! są ciepłe i chyba wygodne skoro woła żeby założyć ;-) nie ślizga się bo mają skórę pod spodem a ona amortyzuje
i weroniczka dała dobry pomysł na prezent :tak:
elcia :-(
dota hej ;-)

reklama
Dota, jeszcze nie zdrowa, bo ciągle na antybiotyku, ale już znacznie lepiej się czuję. Też mi się nie chce kupować tych prezentów, ale jak oni nam kupują, to wypada.
Kata, dzięki. Muszę zatem Filipwi kupić. Mam nadzieję, że będzie chodził, bo ma stopy zimne, bo popitala na bosaka. I często ściąga nawet skarpety. Uparciuch mały...

Nasz Krzysio chodzi tylko w skarpetach:tak:

siedze i robie liste rzeczy do kupienia-tak mysle ze dzis juz pojedziemy na takie najwieksze zakupy...potem moga byc straszne kolejki-no jak to przed świetami...

A Krzysiu pracuje tylko dzis,jutro mają wigilie i potem wolne az do poczatku stycznia....fajnie tak razem-nareczcie:tak: i mały sie nacieszy tatusiem:-):-)

Asiu ja na szczęście zostałam obdarowana dość obficie talentami manualnymi:tak::tak::tak::tak: więc wykorzystuję jak mogę:tak::tak::tak::tak:

Dota ja też muszę zrobić listę zakupów ale dzieciaki nie pozwalają się skupić:sorry:

weroniczka gratuluję pomysłowości i talentu :tak:
dota my na większe zakupy wyjeżdżamy jutro bo tylko jutro t. ma wolne :-(
potem dopiero w wigilię a też nie chcę na ostatnią chwilę kupować bo to strata czasu

pomoc w przedświątecznych porządkach :-)
Jak wykorzystać banana na 7 niezwykłych sposobów - Spryciarze.pl

a jeszcze jutrzenka mam do ciebie pytanie odnośnie lodówki (bo jej zakup zbliża się wielkimi krokami :sorry:). napisz mi czy ta wasza lg ma w zamrażarce na drzwiach półeczki na pudełka np. pizzy i czy ma funkcję no frost?
z góry dzię ki za odp. :-)

idę sprzątać...

Ostatnia edycja:
hej
ja dziś już w pracy
choć nie powiem żebym czuła się w pełni zdrowo (jeszcze kaszel mnie dusi):sorry:
weroniczka- ja też bym chciała umieć szyć ale ja mam problem z przyszyciem guzika a co dopiero uszyć bluzkę:tak:
dotka- ale fajnie nacieszycie się sobą na całego
asia- mi tez się podoba pomysł weroniczki na prezent:tak::tak:
alex- wczoraj było dobrze a dziś skutki, jak tam głowa przestała boleć?
stefanko- a co ty tak szalejesz:szok::szok::szok:
kata- a pomyłaś już okna?
elcia- ??

ale mi się nie chce pracować nie chaiało m isie dziś wstawać, bo przez dwa dni spaliśmy z Łukaszem do 9 a tu dzis musiałam 5.45 to szok dla organizmu jeszcze taki mróz brrr
a mój biedny M. jeździ i roznosi te książki i walczy z psami i innymi zwierzakami jakie posiadają ludzie :sorry:

reklama
Do góry