jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Kata zrezygnowalam z szafy bo nie podoba misie rozwiazanie zamrazalki ze jest polkowa, mi siewydaje ze szuflady sa praktyczniejsze
. Poza tym jest wielka i duzo pradu żre. I stwierdzilam ze my na co dzien to w lodowce nie trzmamy nie wiadomo ile rzeczy, ja raczej kupuje na biezaco i taka zwykla wystarczy, poza tym mam ta stara jeszcze, stoi w spizarni i na jakos imprezek jak np ta sobotnia to uruchamiam tamta i teraz mialam tam ciasto i napoje (a ze ma 2 agregaty to zamrazalka chodzi caly czas a lodowek wlaczam jakpotrzeba).
Co do koloru to naprawde na tej co mam nie widac paluchow, tez nie chcialam z tego wzgledu tych srebrnych ale ten model tytanjest super
Kasia bry
co robicie, ja ogladam ostatni odcinek brzyduli
. Poza tym jest wielka i duzo pradu żre. I stwierdzilam ze my na co dzien to w lodowce nie trzmamy nie wiadomo ile rzeczy, ja raczej kupuje na biezaco i taka zwykla wystarczy, poza tym mam ta stara jeszcze, stoi w spizarni i na jakos imprezek jak np ta sobotnia to uruchamiam tamta i teraz mialam tam ciasto i napoje (a ze ma 2 agregaty to zamrazalka chodzi caly czas a lodowek wlaczam jakpotrzeba).Co do koloru to naprawde na tej co mam nie widac paluchow, tez nie chcialam z tego wzgledu tych srebrnych ale ten model tytanjest super
Kasia bry

co robicie, ja ogladam ostatni odcinek brzyduli

:-)

ale w środę już będzie w domku...