reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata zrezygnowalam z szafy bo nie podoba misie rozwiazanie zamrazalki ze jest polkowa, mi siewydaje ze szuflady sa praktyczniejsze :tak:. Poza tym jest wielka i duzo pradu żre. I stwierdzilam ze my na co dzien to w lodowce nie trzmamy nie wiadomo ile rzeczy, ja raczej kupuje na biezaco i taka zwykla wystarczy, poza tym mam ta stara jeszcze, stoi w spizarni i na jakos imprezek jak np ta sobotnia to uruchamiam tamta i teraz mialam tam ciasto i napoje (a ze ma 2 agregaty to zamrazalka chodzi caly czas a lodowek wlaczam jakpotrzeba).
Co do koloru to naprawde na tej co mam nie widac paluchow, tez nie chcialam z tego wzgledu tych srebrnych ale ten model tytanjest super

Kasia bry :-D

co robicie, ja ogladam ostatni odcinek brzyduli :tak:

reklama
kasia a gdzie ty byłaś cały dzień? :szok::-)
jutrzenka aaa widzisz, uświadomiłaś mnie co do side by side :-) jestem po kupnie więc bardziej się orientujesz :tak: białą wzięłabym ze względu na komplet: zlew, kuchenka, lodówka bo tak by było wszystko z innej parafii :-(
ostatni odcinek chyba se ściągnę zaraz :-p

aaa narzekałyście na drogie naboje do ekspresu
tu macie patent jak zaoszczędzić ;-):-)
Jak oszczędzać na wkładach do ekspresu do kawy Nespresso - Spryciarze.pl

Wiecie co, posłuchałam się Was i rzuciłam to prasowanie na bok:-p Co mam zrobić dziś mogę zrobić jutro ;-) Wyprasowałam tylko rzeczy Olisia, a reszta niech czeka na właściwy moment ;-):-p
Jeny jak mi się nudzi, Oliś grzecznie się bawi, a mógłby chociaż troszkę popsocić, żebym się nie nudziła :-p:-D

Kata :-D:-D:-D, to pewnie Stefanka tak robi :-D:-D:-D

Kasia ja tez nie zapakowalam jeszcze, i czekamy na dobre wiesci od lekarza:tak:

Kacha hehe ale masz zmienne nastroje, :-D:-D

a ja juz obejrzalam ostatni odcinek, powiedziec Wam jak sie skonczy :-p:-p:-p

jutrzenka za późno spojrzałam i 2,44 zł poszło :-D raz nie często a sobie oglądnęliśmy ze skaczącym paszczakiem ;-) mówię: dziecko! wariuj! demoluj! my musimy obejrzeć! :-D
kacha sprzedaj patent na grzeczne dziecko :-p
kasia ja oglądałam ;-)

lecę bo młoda chyba warę rozcięła :-(

Kata ucałuj Kiniolka od cioci:tak:
Kasiu zaraz się cyrki zaczną, bo powoli lecę Olisia do spania szykować, a jak na razie jest w nastroju totalnie zabawowym :-D
No, ale mamuśka musi mieć w końcu wolne i wszelkie foszki i darcia na mnie nie będą działały ;-):-p
Jutrzenka nic nie mów ;-)Ciekawe co ja będę zamiast Brzyduli oglądać :sorry:

reklama
Kacha "Majkę" będziemy oglądały ;-) kal się brzydula skończy...

Jutrzenka przez ciebie obejrzałam!!! :crazy::-p i się popłakałam jak bóbr...

Poza tym to męża mi brakuje i mam doła... :zawstydzona/y: ale w środę już będzie w domku... :tak:

nie nudzę... paaa....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry