reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula, przytulam :tak: Pociesz się, że w środę sobie odbijecie i będzie ostra jazda bez trzymanki ;-):-p:-D:-D:-D
Oliś już w łóżeczku, jeszcze coś tam sobie opowiada, więc lecę coś dla T. do jedzenia przyszykować :tak:

reklama
Paula popłakałaś się??:szok::sorry: Ja byłam baaaaaardzo rozczarowana tym finałem, spodziewałam się czegoś po czym ciary by mi po plecach przeszły no i poleciały łzy a tu klops:wściekła/y: Nie postarali się:-(

Cześć laski!!

A ja Brzyduli nie oglądałam w ogóle, więc nawet nie wiem o co tam chodzi.
Paula, środa już jutro i będziecie razem. Nie smutaj się.

No i nie kupiłam wczoraj bamboszy. Chyba muszę jechać w góry,hehehe. Dziś idziemy na zakupy przedświąteczne. Nie chce mi się jak nigdy.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:tak::tak:

hej babole

jeny podziwiam mamy pracujace jak wy macie czas na to wszystko ło matko
mi czasu brak musze jeszcze poszyc i nie mam kiedy normalnie szok a kiedy ja zrobie jedzenie ło matko
dobrze ze chociaz posprzatałam tak solidnie teraz tylko odkurzyc i zmyc podłogi ale to juz zostawie T
ale musze go pochwalic bo niezle se daje rady twu twu oby nie zapeszyc
i posprzatane jak ja nie zdaze i pozmywane :))i nawet kolacje gotowa czeka na stole hihihihih
lece bo mam fulll roboty
a w pracy jest git wszystko juz opanowałam w tamty tygodniu:))

dzien dobry!!!:-):-):-)

Uciekam zaraz z Mufinkiem na spacerek, a potem kuchnia,kuchnia...jutro mamy gosci,tak wiec musze sałatke zrobic,przekaski,ciasto i częsciowo obiadek:-):-)

Miłego dnia! udanych zakupów,sprzatania....i wszelkich przygotowan światecznych!!!trzymajcie sie cieplutko:tak::tak:

pozdrawiam!:-):-):-):-)

Ja też się witam i uciekam do sprzątania. A potem na karate. Teraz mąż załatwił sobie w pracy że we wtorki pracuje do 15 i on odbiera Stasia z zajęć:tak::tak::tak::tak:

Miłego dnia dziewczynki.

reklama
dobry dobry :-)

u mnie srednio, R idzie na wigilie ktora robia sobie z kolegami z pracy a ja juz mam stresa o ktorej wroci i w jakiej formie :crazy:. Kurde a mielismy dzis pierogi robic i dupa z tego :crazy:

Do góry