Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paula, przytulam Pociesz się, że w środę sobie odbijecie i będzie ostra jazda bez trzymanki ;-)
Oliś już w łóżeczku, jeszcze coś tam sobie opowiada, więc lecę coś dla T. do jedzenia przyszykować
Paula popłakałaś się?? Ja byłam baaaaaardzo rozczarowana tym finałem, spodziewałam się czegoś po czym ciary by mi po plecach przeszły no i poleciały łzy a tu klops Nie postarali się:-(
A ja Brzyduli nie oglądałam w ogóle, więc nawet nie wiem o co tam chodzi. Paula, środa już jutro i będziecie razem. Nie smutaj się.
No i nie kupiłam wczoraj bamboszy. Chyba muszę jechać w góry,hehehe. Dziś idziemy na zakupy przedświąteczne. Nie chce mi się jak nigdy.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
jeny podziwiam mamy pracujace jak wy macie czas na to wszystko ło matko
mi czasu brak musze jeszcze poszyc i nie mam kiedy normalnie szok a kiedy ja zrobie jedzenie ło matko
dobrze ze chociaz posprzatałam tak solidnie teraz tylko odkurzyc i zmyc podłogi ale to juz zostawie T
ale musze go pochwalic bo niezle se daje rady twu twu oby nie zapeszyc
i posprzatane jak ja nie zdaze i pozmywane )i nawet kolacje gotowa czeka na stole hihihihih
lece bo mam fulll roboty
a w pracy jest git wszystko juz opanowałam w tamty tygodniu)
Uciekam zaraz z Mufinkiem na spacerek, a potem kuchnia,kuchnia...jutro mamy gosci,tak wiec musze sałatke zrobic,przekaski,ciasto i częsciowo obiadek:-):-)
Miłego dnia! udanych zakupów,sprzatania....i wszelkich przygotowan światecznych!!!trzymajcie sie cieplutko
u mnie srednio, R idzie na wigilie ktora robia sobie z kolegami z pracy a ja juz mam stresa o ktorej wroci i w jakiej formie . Kurde a mielismy dzis pierogi robic i dupa z tego