reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka a mi sie literki myla ehehhe
a jesli chodzi o '2' to wez sie zmobilizuj dla dobra ddziecka!! moze wiecej jedz platkow z fibra?? nie wiem ale zrob cos z tym!!

reklama
jutrzenka ja poczekam az pojdzie do szkoly i ja naucza hehehehhe nic na sile jak bedzie gotowa to pojdzie jak z platka :))
i tylko o jedno cie prosze nie pokazuj mu zbyt czesto bo dziecko zagazujesz!!

Jejku co za kraj nierobów tutaj jest :wściekła/y: Nie przywieźli nam oleju, kierowca zadzwonił, że nie wjedzie w naszą uliczkę, bo za ciemno jest :szok: Bardzo to dziwne, bo uliczka jest oświetlona, kolega chwilę później wyleciał i nikogo tam nie było. Robić mu się nie chciało, wiedział, że biuro jest zamknięte i wiedział, że co najwyżej możemy się tylko na sekretarkę w biurze nagrać. Najlepsze jest to, że jeszcze w czasie rozmowy rzucił słuchawką, a później już telefonu nie odbierał :wściekła/y:Ostatni raz w tej firmie olej zamawialiśmy, bo miał być na 100% dzisiaj, a tak nas załatwili. Dobrze, że T. przynajmniej w kominku napalił, Olisia łóżeczko wstawiliśmy do nas na noc (u Młodego całe 5 stopni w pokoju) to jakoś do jutra wytrzymamy, ale nie powiem ciśnienie mi wzrosło :cool2:

kacha a ty ile godzin przepracowalas w tym kraju nierobow ?? hehhee przytulicie sie mocno i bedzie cieplutko :))

Stefanka chyba do Olisiowego misia, bo T. na noc do pracy pojechał;-)
Ja się tu jeszcze napracuję, odchowam dzieciaki i wracam do pracy, bo w domu bym zgłupiała, poza tym od matury ciężko pracowałam, a w weekendy studiowałam ;-)

dzien dobry

ale mi sie rok zaczal :sorry2:, przez ta cholerna zime same problemy.
wczoraj mi samochod nie odpalil a dzis mi w drodze do pracy zgasl i stanal. Pekl mi pasek ladowania :wściekła/y::wściekła/y: zamarzl i pekl :wściekła/y:, w zwiazku z tym padl mi akumulator i bylo po jezdzie :dry:. niby zaden koszt bo 40 zl ale oczywiscie spoznilam sie do pracy, R go musial odholowac do brata do warsztatu, i teraz nie wiem czy dzis mi to wymienia wrrrr

milego dnia laskeczki ;-):-D

reklama
Do góry