reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Stefcia a moze bys poradzila jak Ty to zrobilas a nie sie wysmiewasz 

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Jejku co za kraj nierobów tutaj jest
Nie przywieźli nam oleju, kierowca zadzwonił, że nie wjedzie w naszą uliczkę, bo za ciemno jest
Bardzo to dziwne, bo uliczka jest oświetlona, kolega chwilę później wyleciał i nikogo tam nie było. Robić mu się nie chciało, wiedział, że biuro jest zamknięte i wiedział, że co najwyżej możemy się tylko na sekretarkę w biurze nagrać. Najlepsze jest to, że jeszcze w czasie rozmowy rzucił słuchawką, a później już telefonu nie odbierał
Ostatni raz w tej firmie olej zamawialiśmy, bo miał być na 100% dzisiaj, a tak nas załatwili. Dobrze, że T. przynajmniej w kominku napalił, Olisia łóżeczko wstawiliśmy do nas na noc (u Młodego całe 5 stopni w pokoju) to jakoś do jutra wytrzymamy, ale nie powiem ciśnienie mi wzrosło 

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Stefanka chyba do Olisiowego misia, bo T. na noc do pracy pojechał;-)
Ja się tu jeszcze napracuję, odchowam dzieciaki i wracam do pracy, bo w domu bym zgłupiała, poza tym od matury ciężko pracowałam, a w weekendy studiowałam ;-)
Ja się tu jeszcze napracuję, odchowam dzieciaki i wracam do pracy, bo w domu bym zgłupiała, poza tym od matury ciężko pracowałam, a w weekendy studiowałam ;-)
kasiamaj
mama 2007/2010
dzień dobry 

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
dzien dobry
ale mi sie rok zaczal
, przez ta cholerna zime same problemy.
wczoraj mi samochod nie odpalil a dzis mi w drodze do pracy zgasl i stanal. Pekl mi pasek ladowania
zamarzl i pekl
, w zwiazku z tym padl mi akumulator i bylo po jezdzie
. niby zaden koszt bo 40 zl ale oczywiscie spoznilam sie do pracy, R go musial odholowac do brata do warsztatu, i teraz nie wiem czy dzis mi to wymienia wrrrr
milego dnia laskeczki ;-)
ale mi sie rok zaczal

wczoraj mi samochod nie odpalil a dzis mi w drodze do pracy zgasl i stanal. Pekl mi pasek ladowania

milego dnia laskeczki ;-)

reklama
joanna30055
mama Ksawka 07
witam...
ale śniegu a Ksawek dopiero wstał...
wczoraj nie mieliśmy prądu ale były nudy...
miłego dnia życzę wszystkim....
ale śniegu a Ksawek dopiero wstał...

wczoraj nie mieliśmy prądu ale były nudy...
miłego dnia życzę wszystkim....