reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenko-u nas nie trzeba było jakiegoś wielkiego uczenia...podpatrzył kilka razy potem J z nim chodził na siku (jak był w domu)-tłumaczył że ma tak jak tatuś robić a jak go nie było to ja musiałam przejąć zadanie i jakoś pomału wyszło no wiadomo że nie tak od razu -bo i też prania było...ale dość szybko załapał że niezbyt fajnie jest mieć morko w majtkach....i wołać zaczął a potem i nawet przytrzymywać-najśmieszniejsze jest to że jak jedzie samochodem i ma pieluszkę (bo na spacery i do spania jeszcze zakładamy)
i chce mu sie siku to woła ...a jak mówimy mu że ma pieluszkę i może sikać to on trzyma,już zdarzyło się kilka razy że przez jakieś 2-3 km.jazdy nie zsikał się aż wróciliśmy np.do domu.

Dota-RANY-a coś Ty robiła???? cała jesteś???

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Czary mary - napisałam posta a on zniknął, tzn wogóle się nie pojawił a przecież kliknęłam na odpowiedź:baffled:

Ja właśnie uśpiłam moje gangreny - jak to by Paula powiedziała:-D

Kasiamaj dzięki za radę ale u nas i tak nie przejdzie:sorry2: Marcel od dawna towarzyszy tacie w toalecie, pokazuje mu gdzie ma sikac a potem każe pójśc pod prysznic:-D Tylko sam nie chce naśladowac:-( zresztą tak samo jak z myciem zębów:-(

a mnie Gajutek tak zalatwil ze szok!! poszla spac na drzemke o 5 i za godzinke sie przebudzila wiec poszlam do niej i kimnelam sie z nia!! dopiero wstalysmy!!
a teraz zluzuje z tosta serek hehhehe
mysle ze pojdzie spac kolo 22...

Kasiu z Madzią jest coraz lepiej, są jeszcze wzloty i upadki, ale lekarze sami są zaskoczeni Jej siłą :tak: Powoli jest rozintubowywana i łapie już swoje oddechy. Później jeszcze cewnikowanie serduszka będzie, ale wszyscy wierzą, że ta mała twardzielka da sobie radę :tak:

uff, ogladajac M jak,,, poprasowalam :tak::tak:

ogladalam tez kulisy jak marek mowil ze bedzie sie dzialo to sporo tego ma byc, nawet ciekawie sie zapowiada.

a teraz zluzuje z tosta serek hehhehe

zluzuje :szok::szok::szok:, a jak to sie robi :baffled::baffled::baffled:

Kasia wiesz u nas to tez moze byc problem, powiem R niech sprobuje ale kuba chodzi np ze mna do toalety i ja mowie ze ide eee (czytaj w jego slanguze to kupa), siadam ze niby robie i on tez siada na swoj mini kibelek ale w spodniach :baffled::baffled: i nie da sobie ich zdjac :baffled:, potem ja wstaje ze juz to on tez, ja zamykam klape on w swoim tez i koniec :baffled::baffled::baffled:. I badz tu madra :confused::confused:

Dotka zyjesz?? .

Sylwia cos czuje ze bedziemy ostatatnimi kupujacymi pieluchy :baffled:

kubus jak sobie bidulek raczki oglada, pytam gdzie doktor kuj kuj robila a on podciaga rekaw i pokazuje jedna raczke a potem druga, moj bidulek, a ja jak patrze to mam dreszcze :sorry2:

moja gangrena juz prawie spi wiec i ja zaraz ide bo rano ciezko mi wstac :confused:.

Jutrzenka ktoś musi byc ostatni....padło na nas;-):-D Ja też oglądałam kulisy m jak mdłości.....ale ta Grażyna to sucz:wściekła/y: a arturo jak sobie dzielnie radził ze zbirami w ogrodzie:tak: nawet miał na sobie strój do karate:-D
Ciekawe też co się stanie z Martą:sorry2:

reklama
Do góry