reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
i ja mówię dzien dobry!!!:-)
Kasia,Siostra,Weroniczka,Joanna hejka!
Siostra,Kasia no zyje...zyje;-):-D

ooo Stefa :-p

kurcze Krzysio sie wczoraj wieczorkiem przewrocił tak niefortunnie....ma spore limo pod okiem...widze,ze nic mu nie jest...ale same wiecie -jak sie na to patrzy to ciarki przechodzą,no szkoda mi go...ale do wesela....
udanego dnia!:-)

Wiem coś o tym kochana. Jakiś miesiąc temu Tadeczek stał na schodach u mojej siostry i któreś z dzieci zepchnęło z góry autko ( to do odpychania się nóżkami) i uderzyło ono w Tadeczka. Najpierw myślałam że biedny wystraszył się i dlatego płacze, więc go przytuliłam. Po chwili ja patrzę a jemu na skroni zrobił się taki ogromny jak jego pięść krwiak. Taki mega guz. Okropnie się wystraszyłam. Ale na szczęście szybciutko dostał odpowiednie granulki i przyłożyłam mu mrożonkę do czoła i powoli zaczął robić się płaski. Ale potem tak się cała trzęsłam przez 30 min. że szok. Dobrze że były ze mną siostry.

Dotka, caluski dla Krzysia.

Weroniczka ojj wspolczuje, to sie stracha najadlas

moj kuba mial w sobote zderzene ze sciana :confused::confused:, stal w holu i chcial isc do kuchni i zapomnial ze sciana jest tak gdzie zawsze ;-). Oczywiscie byl placz ale najwiekszy o to ze mu kromka chleba ktora mial w reku upadla i wolal ebek ;-)

Ostatnia edycja:
U nas znów sypie:baffled: Pięknie to wygląda.....czuję się jak moim rodzinnym domu w Gdańsku, drzewa, dachy, płoty wszystko białe.....Ale jak w Angolii sypie śnieg to miasto stoi:sorry2: R pojechał do pracy, przejechał 15km w godzinę i się wrócił, niby fajnie bo jest w domu ale nie zarabia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i jestem uziemiona w domu bo na letnich oponach to daleko nie zajadę:baffled:

Jutrzenka
sorki ale uśmiałam się z Twojego opisu Kuby wypadku:-D:-D:-D Bidulek
Dotka teraz na spcer z Krzysiem nie wychodź bo ktoś po opiekę zadzwoni jak zobaczy limo;-)
Sierotki te nasze dzieci:-)

Kacha współczuję zimna....ja nie umiem funkcjonowac jak jest mi zimno:sorry2:

reklama
Hej!!!

Dziewczyny przed chwilą dały popis... matko... co za gangreny!!! :szok::wściekła/y:

Hehe co do upadków to Jula przed świętami spadła z kibelka :-D:-D:-D i miała guza na czole :-D:-D:-D do dziś o tym opowiada :-D:-D:-D
Ja w tym czasie brałam prysznic a tu nagle łubudu!!! Wielki guz jej urósł ale szybko zmalał... na szczęście... dzo dziś mi się śmiać chce... :-D:-D:-D

Sylwia to mówisz zima w UK pełną gębą? hehe... dzieci się pewnie cieszą... ;-):-D

Kacha trzymajcie się ciepło... Myszy poślij temu facetowi... ;-)

Weronika tak wcześnie Stasia z przedszkola odbierasz?

Dota cmoknij Krzysia w limo :-D

Miłego dzionka wam życzę :-):tak:

Idziemy jeść zupkę ;-)

Do góry