reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula,Jutrzenka dzieki!:tak: jejku Paula jak Ty sobie dajesz rade z dwojką???

Sylwka :-D ;-)

a my tradycyjnie po spacerku...ale zimnooo...kurka...mróz trzyma.Troche zmarzlismy ale w domku szybko sie zagrzalismy:tak:

ide sobie herbatke zrobic,macie cos słodkiego moze???

reklama
Hejka,
ale zima co....
a tu jak zwykle cieplutko i przyjaźnie :)
ale podliz :cool2::-D
buziaki dla wszystkich guzów na małych główkach :*
WIktor to cały jest posiniaczony...leci, walnie się, otrząśnie i leci dalej...szalony...A ma takie pomysły, że strach się bać. Jednego dnia znalazłam w laptopie w wejściu na kartę pieniażka, a innego okazało się, że zapchał wejście na krtę pamięci w TV i to na amen, że juz nie działa... K dostał wścieklizny...na szczeście już mu przeszło ;-)
A jeszcze innego dnia znalazłam płytę, która dostałam na urodziny od szwagra w szafce z butami. Nie mówiąc juz o różnych różnościach wpychanych w szczeliny szuflad i szafek...zawsze jakas niespodzianka wypadnie. Ostatnio szukałam rękawic kuchennych...mam trzy a nie znalazłam ani jednej...oczywiście na na drugi dzień znalazłam wszystkie w szufladzie Wiktora...takie małe przejęcie :cool2:
A ja niestety musiałam wrócic do pracy a taaak mi sie nie chce ;-)
Na razie pozdrowionka ślę... baaaj

Paula Staś w przedszkolu jest tylko 4 godziny. On chodzi tylko po to by mieć kontakt z rówieśnikami:tak::tak::tak::tak: więc więcej mu nie potrzeba tam siedzieć. A ja w takiej sytuacji mam przedszkole za darmo:tak::tak::tak:

Mam wieści od Ataaty. Pracuje na zmiany z Rafałem i w ogóle nie ma czasu na komputer. Wczoraj dopiero odbierała maile zaległe z tygodnia. Ale obiecała postarać się jutro tu zaglądnąć.

Dota no właśnie różnie sobie radzę... jakoś cierpliwości mi czasem brak... :baffled::-D
A co do słodkości, to wstrzymaj się do wieczorka bo u mnie będą bezy :-p:tak: białe i różowe ;-) tylko czekam na papier do pieczenia. Klaudia musi po szkole kupić... ;-)

Magda hehe to Wiktor Ci porządki robi? :-D:-D:-D

Weronika to fajnie że masz taką możliwość :-) zawsze to trochę w kieszeni zostaje ;-)

Magda hejkaaaa:-):-):-):-)Wiktor łobuziak jeden:-D;-)

Weroniczka dzieki za wiesci!:tak:

kurka mały mi zasypia na dywanie a ja mu obiadek odgrzewam,co on sobie mysli!;-)

Kurcze przed chwilą słyszę jakieś dziwne kwęki MAłgosi. Ale myślałam że znów z Tadeczkiem o coś się kłócą. Jednak coś mnie tknęło żeby sprawdzić bo nie słyszałam odgłosów Tadkowych. I co? Znalazłam młodą na narożniku w kuchni. Wlazła i nie potrafiła zejść zołza:sorry2::sorry2::sorry2:

kurde bateria mi siadła....

Paula bezy???????mniam!!! ja poprosze o sprawdzony przepis:tak:

ja sie nauczyłam codzinnie jeść pączusie-uwielbiam je,kocham!:tak:ale to dopiero po obiadku jak Krzysio kupi:tak:

Małgosia;-)

reklama
a ja mam dwie minuty w porywach do trzech od domu piekarnie....rany jakie oni robią dobre pączki!!!:tak:
i po co ja o tym pisze...tylko sobie robie apetyt...:-D:-D

Do góry