reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a ja sie wkurzam bo dzwonili ze musze czekac na zmywarke 2 tygodnie!!!!!!!!! i zrezygnowalamm. szukam kogos kto mi szybciej przywiezie :)
viki no to naprawde bedzie ciezki czas dla was! ale dacie radeee!!

reklama
Hihihihi Viki to może jak tak Valdi za Tobą chodzi to się wkrótce wymarzonej córeczki doczekasz?:-p:-D
Stefanka, a gdzie zamawiałaś zmywarkę? Może spróbuj w Comecie? My coś tam ostatnio zamawialiśmy, dostawa miała być w ciągu 5 dni, a była już następnego dnia,a najbliższy Comet mamy w Szkocji, więc tak z deczka pozytywnie zaskoczona byłam :-)

Mamy olej:-D:-D:-D Dodatkowo całą noc do kominka dorzucałam, więc teraz mamy ukrop ;-) Ale wolę ukrop niż Syberię :-)

KACHa mi sie nie chce do sklepu isc :) poszukam na necie hehhe
a jak masz ukrop to mozesz na golasa latac hehe zazdroszcze!!

Hej:-)

My byliśmy w parku z górek pozjeżdżac ale Marcel miał radochę:-D Odważny łobuziak z niego. Górka duża, kółko zasuwało jak szalone a on ciągle chciał więcej i więcej:-D Oczywiście nie sam tylko ze mną lub z R:tak:

Dotka kiedyś już pytałam ale Ty mi nie odpowiedziałaś, małpo Ty:-D Na jakiej dzielnicy mieszkacie teraz??

................................

Zaczęłam pisac tego posta 3 godziny temu ale moja królewna obudziła się z drzemki i strasznie płakała, teraz poszła już spac. Może to zęby:confused: chociaż dziąsełka nie wyglądają jakby miał ząbek się przebic, sama nie wiem......

chodzi za mną jak cien...az czasem to mnie juz wkurza:sorry2:

Oj, przypomnimy Ci to kiedyś jak V będzie na statku:-p;-):-D

No dobra, idę czytac co jeszcze napisałyście przez ten czas

hej wieczorowo :-)

mała dzisiaj pospała do 9 rano i już chyba na dobre zrezygnowała z drzemek w dzień ;-)
strasznie się dusiła w nocy przez to "coś" co jej zalega :-( kurcze w czwartek na bilansie mi ją osłuchają i może powiedzą co to: czy alergia, czy krtań, czy zatoki czy jeszcze coś innego :sorry2:
normalnie chrapie jak stary! :-p a że nie umie w nocy buzią oddychać to się męczy bo nie może wciągnąć powietrza noskiem. dzisiaj włączymy nawilżacz i zobaczymy...
oddycha jakby krtanią, wiecie, jakby gardełko się cofało do tyłu i taki chrapek się tworzy :sorry2:
i przysnęła mi nad ranem jak się zbudziła i pospała do 9 ;-)
potem przyszli moi rodzice, potem teściowa a potem to już wrócił t. i tak nam dzionek zleciał :-)
i nie wiem czy na dwór mogę z nią wyjść jak buzią oddycha? w taki mróz?
t. jak z nią był wczoraj to szybko wracała do domu :sorry2:

No i dzieciaczki rozrabiaczki śpią. Mam nadzieję że dziś ładnie będą spać. A mój R. od przyszłego tygodnia bierze tydzień urlopu tacierzyńskiego:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dota ty zołzo. Teraz to przez to zdjęcie pączków jeszcze bardziej mi się takie chce. No i teraz będę musiała gdzieś sobie takie kupić albo sama usmażyć:sorry2::sorry2::sorry2:

Idę na Barwy szczęścia.

a no wlasnie weroniczko cale szczescie ze u nas takich paczkow nie ma!
i tez ogladam barwy ale nadal czuwam hhehe chociaz zaraz mam nadzieje namowic swoje dziecie na sen :)
kata woj kazdemu cie miekkie podniebienie cofa hehe raczej sprawdz migdalki moze ??
sylwia przyzwyczailas sie ze Olivka to taki idal nie ?? :))

Sylwka upppssss...
dzielnica:centrum
miasto: Pruszcz Gdański
(od tablicy Pruszcza Gd. do tablicy Gdansk jest cały 1km:-D)

i lece panny,milej pogawedki wieczornej:tak::-):-)
ide sobie zrobic kolacje a potem M-ka;-)

dobry wieczór ;-)
u nas dziś w miarę spokojnie...
tak pisałyście o przedszkolach-muszę podejść zapytać o to u nas ...mam 200m.
i tak sobie myślę żeby posłać Kubę na kilka godzin...tak tylko żeby sie zaklimatyzował od śniadania do obiadu.
u nas to takie wiejskie przedszkole...ale na miejsce w miejskim nie ma co liczyć-nakaz jest taki że dzieci z wiosek muszą uczęszczać do wiejskich przedszkoli...a w naszym nie jest zle...wszystko po remoncie-ładnie czysto.
tylko musiałabym dogadać sie co do godzin i ceny
bo normalnie za miesiąc z wyżywieniem 250zł.
jutro też musze oddać samochód na przegląd bo wyłazi 7-ego.
Jutrzenko-jak auto?
Dotka-a co u Was jakaś wojna była??....najpierw Ty z krzesła -potem Krzyś-RANY :szok::szok::szok::-p
Magda-Elcia-hej.
Weronika-sprytna ta Wasza Małgośka -dzięki za wieści od Agaty.byłam dziś w lumpie,był kombinezon 92 beżowy na dwa zamki z kapturem-ale na wycenie za 29zł.
Baśka-to w takim razie doping dla Twojego małżonka.
Asiu-zdrówka
Stefanka-fajnie że szkołę zamknęli-możesz odpocząć.
Viki-trzymam kciuki.
Kacha-no...w końcu masz ciepełko.
Kata-a może Kinia ma 3 migdał???-u J brata dzieciaki miały i też strasznie chrapały i miały infekcje nosa...u nas też Kuba chrapie i bratowa zapytała mnie czy Kuba nie ma 3 migdałka???-zobacz jeszcze do nosa marimer HIPERTONICZNY.(on jest lepszy od zwykłego) do tego też od alergii.

reklama
sluchajcie jutrzenka mnie prosila zeby przekazac czy moze macie ktoras nadmiar suchego chleba bo jej dla kur zabraklo. jak macie to wyslijcie jej priva.
kasia maj - OBRAZAM SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry