reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam wieczorowo

Stefanka wiesz ja jak wychodze na parking to moje auto widac z daleko a Ty swojego musisz pomiedzy innymi takimi samymi szukac zeby cudzego nie wziac :-p

Kasia Ty sie Stefanka nie przejmuj, ona przechodzi klimakerium

i nie wiem co tam jeszcze naskrobac

reklama
Stefanka ja ma suchy chleb z dodatkiem zielonego meszku. Myślisz że Jutrzenki kury będą zadowolone?

Paula dzięki za bezu ale nie lubię:confused::confused::confused:

weroniczka nie wiem czy jej kury nie sa takie same dziwne jak wlascicielka :))
jutrzenko no pewnie masz racje, najlepiej jak jest oryginalny i ciagle sie psuje hehhehe no i wtedy nie dziwie sie ze latwo znajdziesz na parkingu bo ciagle tam jest hehhe
kasia maj no dobraa poprawie sie :))
paulaaaaaaa kiss kiss

Stefanka ja mam takiego chleba bo jak wiesz tutaj chleb jest zielony ale dalej miękki:-D

Paula nie dzięki bo sama się zasłodziłam czekoladą

Jutrzenka kiedyś pytałaś o to martini rosato - milion razy myslałam żeby Ci odpisac ale zawsze jak już byłam przy kompie to zapominałam:zawstydzona/y: To jest to różowe, które reklamują ostatnio. Jest pyszneeeeee bo nie jest jak te wytrawne co ryj wykrzywiają, że aż zawiasy skrzypią:-D ale też nie jest za słodkie. Najlepiej smakuje z lodem, mniam:-)

Dota to Ty już nie Gdańszczanka:-p Nie znam Pruszcza, byłam tam tylko na giełdzie:tak: Mogłabyś pokazac nam jakieś fotki na zamku;-)

No kurcze, a ja dzisiaj zasuszony chleb dałam psom do zjedzenia :-) Jakbym wcześniej wiedziała to bym podesłała do Mińska :-p
Weroniczka, ja Ciebie proszę, nie mów nic o żeberkach, bo właśnie mi strasznie po głowie chodzą, a o tej porze to sobie ich nigdzie nie kupię ;-)
Dota to mówisz, że teraz w Pryszczu mieszkasz?;-):-p:-D
Paula bezy powiadasz, hmmm.... do naleśników pasuje jak ulał :-)
Stefanka w Comecie możesz właśnie przez internet zamówić:tak: Myślisz, że leciałabym po jakieś pierdoły do Szkocji?;-)
A tak w ogóle to mnie dzisiaj dzieciaki wykończą, Oliś szaleje cały czas, a Młoda to już chyba w ogóle wścieklizny dostała, brzuch mi skacze na wszystkie strony świata :cool2:

reklama
berek :-)

dzisiaj nocka z nawilżaczem o nieeeeebo lepsza i przespana bez mrugnięcia
a jak tylko woda się nad ranem skończyła, kinia obudziła się przed 7 :crazy:
i nie wiem czy mi uśnie w dzień czy będzie pierdząco-marudząca i nie pójdzie spać :sorry2:

stefcia kasia też mi się nasunęły migdały dlatego wybieramy się do laryngologa :tak:
tym bardziej, że jak byłam mała to miałam powiększony i do tej pory mam nosowy głos ;-) ale migdał mi nie przeszkadza choć lekarz kazał wyciąć jak byłam mała ale ja nie chciałam :-p a potem jakoś tak przeszło...
byle do jutra! niech ją na bilansie osłuchają...

miłego dzionka!
może wpadnę w ciągu dnia ;-)

Do góry