reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka nawilżacz mamy taki:
HB UH 1080 - porównanie cen w sklepach internetowych
polecam bo jest świetny! tylko widzę, że powinniśmy mieć pilota a nie mamy :baffled:
kasia napiszę napiszę :tak: kinia nie lubi za bardzo przytulasków. wiesz dlaczego? bo ja bym mogła non stop! i ma dosyć :-D
ale nieraz jak ma zły humor i nie może sobie dać rady to przybiega, przytula się do mnie i mówi: przytul mnie! :-)
weroniczka ja bambino ale u małgosi się nie sprawdza :-(
paula docie lekcje slangu są potrzebne :-);-)

a mała coś pokasłuje dzisiaj :sorry2: ło rany! może ta flegma się rozrzedza i spływa do gardła :confused: jutro powiem żeby mi ją przebadały wzdłuż i wszerz :tak:
powiesiłyśmy pranie, pobawiłyśmy się mebelkami na dywanie - zrobiłyśmy całe mieszkanie :-D, mała pomogła mi poszukać skarpetek do pary a potem zwinięte w kulkę zanosiła do szuflady - ale miała frajdę! :-) odkurzyłyśmy (oooo właśnie rozgniotła paluszek na podłodze, no super zabawa, naprawdę :baffled:)

reklama
a ja siedze w domu o szkoly zamkniete :))
sniegu jest naprawde duzoo normlanie szok!!
zaraz Gajutek idzie zbadac te materie hhehe
a ja ugotowalam obiad i teraz sie biore za sprzatenie a moze nawet nastawie pranie??

Śpi ten mój mały Mufinek...3 godzinki wolnego:-D

Stefa i fajnie,dziecko przynajmniej pobawi sie na śniegu...W zeszłym roku mieliście podobnie??cos tam pamietam:-)

Juz nie śmiejcie sie ze mnie....wiesniary!:-p:-p:-p
ale skumałam-lepiej pozno niz wcale:-p

Kata ale masz wesoło z Kinią:-)i sama sie pobawisz:-D

Dotka ja byłam pewna, że Ty wiesz o co chodzi tylko świrujesz:-D:-D:-D hehehe a Ty nie wiedziałaś:-p:-D:-D:-D:-D

U nas też szkoły pozamykane bo śniegu po pachy:baffled: ja nawet na dwór nie mogę bo zakopię się z wózkiem:wściekła/y:
Zmykam obiad robic bo mój stary wpadnie niedługo:-D

hahahaaaa....Sylwia:-D:-D:cool2:

kurcze u nas jak zwykle sniegu nie ma....buuuuuuuuuu....
ale widze co sie dzieje w Warszawie:szok:ale pada...to i pewnie w oklicach stolicy tez sypie...dziewczyny uwazajcie na siebie:tak: i pamietajcie o porządnych gaciach:-D

jeny sąsiadka niedawno urodziła ale ten maluch jej płacze...taki niemowlecy płacz jest przerazajacy...
i wogole jakos tak ostatnio albo ktos w ciazy albo wlasnie urodził....wystarczy wejsc na nk i pełno takich fotek:-)szalenstwo;-)

hmmm a ja nie wiem o co chodzi z tym zamkiem Doty :crazy:

u mnie pada, pada, pada, pada ............................. pada, pada itd itp

i tyle bo musze pracowac niestety, u nas jakby sniegu bylo po szyje to urzedu nie zamknal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aaa Kasia mam Rovera 214 :tak::-)

bede potem, pewnie wieczorkiem bo po pracy jade na pazurki :tak::-)

jeny wstałam dopiero-łeb mi pęka....:zawstydzona/y:
chyba powietrza ni brakuje???
włączyłam pralkę
J pojechał na przegląd z fordzią-mam nadzieję że przejdzie????:baffled:
junior jeszcze śpi.-i dobrze.......

Weronika-mnie też cena wydała się duża...(nawet w dziale z rzeczami wycenionymi)-pamiętam jak coś to się odezwę.może akurat coś się znajdzie.
Kata-jak słodko z tym tulaniem u Was...ja się pytam zawsze -...czy zrobi mamie tulasa..???no to jak ma humor i chęć to sie przytuli dwiema łapkami...no to od razu korzystając z tego zaszczytu pytam czy buziola też da......:tak::happy2:
u nas też w modzie ściąganie prania z suszarki-ale ma wtedy zabawę...zwłaszcza jak jeszcze mokre pościąga i leci z tym i woła MOTE MOTE.......:-D
Dota-dziewczyny w leginsy wskoczą i ciepło im będzie....ja ostatnio zakupiłam fajne takie grube bawełniane....i jestem z nich zadowolona.
Grzechotka-a jak Kuba???

Edit-Jutrzenko-Rovera???? hm.......muszę zlukać bo nie kojarzę......

Jutrzenko-no już wylukałam to Twoje cudo-fajny.a na pazurki wpadnij do mojej sis....:tak:;-)

miałam jeszcze napisać że już wymiękam ze śniadaniami -kolacjami dla Kuby...
on tylko jadłby kanapke ze serem,jajecznicę , parówki,ser roztopiony,i sandwicze z serem....
nic innego nie ruszy........
wczoraj kupiłam mu kaszkę (ze stonki,mleczny start bananową) i co???i d.....pa wylał całą na stół....dziś zrobiłam mu płatki z mlekiem....Rufi zjadł..........
zastanawiam sie czy on może tak no okrągło tylko to wcinać????-brrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Jutrzenka :-D następna rozkojarzona... :-D

A ja mam kryzys z Amelką...:-( aż mi się dzieci odechciało...:-(
Popłakałam się jak bóbr ale mam moją małą pocieszycielkę...

reklama
Do góry