jutrzenka nawilżacz mamy taki:
HB UH 1080 - porównanie cen w sklepach internetowych
polecam bo jest świetny! tylko widzę, że powinniśmy mieć pilota a nie mamy
kasia napiszę napiszę
kinia nie lubi za bardzo przytulasków. wiesz dlaczego? bo ja bym mogła non stop! i ma dosyć 
ale nieraz jak ma zły humor i nie może sobie dać rady to przybiega, przytula się do mnie i mówi: przytul mnie! :-)
weroniczka ja bambino ale u małgosi się nie sprawdza :-(
paula docie lekcje slangu są potrzebne :-);-)
a mała coś pokasłuje dzisiaj
ło rany! może ta flegma się rozrzedza i spływa do gardła
jutro powiem żeby mi ją przebadały wzdłuż i wszerz 
powiesiłyśmy pranie, pobawiłyśmy się mebelkami na dywanie - zrobiłyśmy całe mieszkanie
, mała pomogła mi poszukać skarpetek do pary a potem zwinięte w kulkę zanosiła do szuflady - ale miała frajdę! :-) odkurzyłyśmy (oooo właśnie rozgniotła paluszek na podłodze, no super zabawa, naprawdę
)
HB UH 1080 - porównanie cen w sklepach internetowych
polecam bo jest świetny! tylko widzę, że powinniśmy mieć pilota a nie mamy

kasia napiszę napiszę
kinia nie lubi za bardzo przytulasków. wiesz dlaczego? bo ja bym mogła non stop! i ma dosyć 
ale nieraz jak ma zły humor i nie może sobie dać rady to przybiega, przytula się do mnie i mówi: przytul mnie! :-)
weroniczka ja bambino ale u małgosi się nie sprawdza :-(
paula docie lekcje slangu są potrzebne :-);-)
a mała coś pokasłuje dzisiaj
ło rany! może ta flegma się rozrzedza i spływa do gardła
jutro powiem żeby mi ją przebadały wzdłuż i wszerz 
powiesiłyśmy pranie, pobawiłyśmy się mebelkami na dywanie - zrobiłyśmy całe mieszkanie
, mała pomogła mi poszukać skarpetek do pary a potem zwinięte w kulkę zanosiła do szuflady - ale miała frajdę! :-) odkurzyłyśmy (oooo właśnie rozgniotła paluszek na podłodze, no super zabawa, naprawdę
)

ale pada...to i pewnie w oklicach stolicy tez sypie...dziewczyny uwazajcie na siebie