Paula21
Grudzień '07
to po wściekłym :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

do lusterka nie będę piła...

No ładnie, ładnie;-)
Nie wiem jak to określić, troszkę jest z pełzania, a troszkę z raczkowania, ale fakt jest taki, że przemieszcza się jak tornado i podobnie jak tornado sieje na swojej drodze spustoszenie 
A jeszcze jak Młoda się urodzi to będę pewnie dłużej po nocach siedziała i wcześniej wstawała 
Najchętniej bym jeszcze poodkurzała, ale nie chcę nikogo budzić
Wezmę się więc chyba za prasowanie, ale że poprasowałam już wszystko to chyba zacznę sobie z nudów gacie i skarpetki prasować 
no nic... odeśpi za jakiś czas ;-)
cała trójca zadowolona ;-)
ale ja tam lekarz nie jestem ;-) daj znać jak będziesz wiedziała coś więcej!
dopiero teraz zobaczyłam ile naskrobałyście jak miałam przejść na następną stronę 
marimer kupię bo nie miałam jeszcze a i do biedry się wybiorę - ostatnio rzadko bywam 
fajny początek dnia ;-)

następnym razem jak mnie nnie będzie to wypijcie za mnie

a co to za wizja, na czym będzie polegać?będą za niedługo dzwonić żeby umówić się na wizję...

-świetna ta fotka...a Ty na cichacza się z aparatem ukrywasz...oj nie ładnie nie ładnie....
-co tam dalej bąki zbijasz???i siedzisz w domu???

pracuj pracuj -Ty pracusiu.

-Ty weż nie szalej....bo zamiast po sobocie będzie przed...
-J naznosił wczoraj swoje robocze moraki i cała pralka sie uzbierała a że to mokre od tego łażenia po lesie to muszę szybko prać.

Jednak głowę mam dość mocną. Po za tym Sylwia tylko na dwie nóżki polała