reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

47e94d29064db_440.jpg

to po wściekłym :-):-):-)

reklama
no chyba mi pozostalo na kache czekac ale przeciez z brzuchata nie bede walila
czlowiek sie poswieca na wszywke pije a te sobie spac ida!
skandal

Hehehehehe widzę, że tylko mnie nie ma, a tu już bibki są :-p:-D No ładnie, ładnie;-)
Paula wracając do Twojego pytania to Oliś pełzo-raczkuje:-D Nie wiem jak to określić, troszkę jest z pełzania, a troszkę z raczkowania, ale fakt jest taki, że przemieszcza się jak tornado i podobnie jak tornado sieje na swojej drodze spustoszenie :-D
Stefanka oj byśmy się zgrały :-D A jeszcze jak Młoda się urodzi to będę pewnie dłużej po nocach siedziała i wcześniej wstawała :-p

Kurcze net mi dzisiaj kiepsko chodził i włączył znowu mi się syndrom wicia gniazda, więc cały dzień coś tam sprzątałam, gotowałam i generalnie mnie nosiło :-pNajchętniej bym jeszcze poodkurzała, ale nie chcę nikogo budzić :sorry: Wezmę się więc chyba za prasowanie, ale że poprasowałam już wszystko to chyba zacznę sobie z nudów gacie i skarpetki prasować :-p

hejka z rana :-)
coś mała się budzi wcześnie od 3 dni :sorry2: no nic... odeśpi za jakiś czas ;-)
dzisiaj w planach wizyta u kumpeli

stefcia mojemu t. to pasuje :tak: cała trójca zadowolona ;-)
jutrzenka 2-cyfrowe OB może wskazywać na jakąś infekcję w organizmie :sorry2: ale ja tam lekarz nie jestem ;-) daj znać jak będziesz wiedziała coś więcej!

o rany! :szok: dopiero teraz zobaczyłam ile naskrobałyście jak miałam przejść na następną stronę :-D
no nic... czytam dalej ;-)

ooo paula nie dość, że fryzjerka z ciebie to jeszcze kosmetyczka :-) mój balejażyk odświeżę na wiosnę
kasia to super, że super! :-D marimer kupię bo nie miałam jeszcze a i do biedry się wybiorę - ostatnio rzadko bywam :sorry2:
kacha to już bliziutko :-)

ale się uśmiałam :-D fajny początek dnia ;-)

hej
o widzę że imprezka była i mnie ominęła:-(chyba kaca macie co nielichego?:-D:-D:-Dnastępnym razem jak mnie nnie będzie to wypijcie za mnie
niestety nie mogłam bo musiałam (no właściwie to chciałam) słuchać wieczorem relacji M. z jego nowej pracy kuriera. Co dzień ma tyle do opowiedzenia, że najpierw pyta czy miałam emocjonujący dzień a jak ja powiem że nie to się cieszy i już jestem zagadana:szok::szok::szok:
paula- w tym łóżku to 180-200 to powierzchnia materaca bo łóżko jest z 6 cm dłuższe. A M. ma 184 albo 6
asia- a my chyba będziemy mieć dwie kołdry żeby sobie nie zabierać:-D:-D
sylwia- ja to dziękuję za kontakty cielesne w środku nocy z M. jeszcze mam w pamięci jak się odwracał na drugi bok i mnie spychał z łóżka albo przyduszał:szok::szok::no::no:
kata- to fajnie że bilans tak pomyślnie wypadł. A co do materaca to ja się zastanawiam właśnie jak będzie lepiej czy jeden duży czy dwa mniejsze:sorry2:
będą za niedługo dzwonić żeby umówić się na wizję...
a co to za wizja, na czym będzie polegać?
kachawawa- już niedługo nie będziesz narzekać na nudę:tak::tak::tak:

teraz troszkę popracuje ale będę zaglądać:tak::tak::tak:

No pięknie!! Dziewczyny całą noc piły to teraz pewnie kaca leczą!
Ale było szaleńśtwo!! Miałam do was zajrzeć, ale ten brzuch ciągle mnie boli i byłam szczęśliwa jak po całym dniu mogłam sie wreszcie położyć.

Kasiu super że wszystko dobrze. Strasznie się cieszę i trzymam kciuki za przebieg ciąży.

Aga - ta wizja polega na tym, że przyjeżdżają dwie kobiety z UP i sprawdzają czy to co jest napisane w biznes planie (remont i stan lokalu) zgadza się ze stanem faktycznym, bo były podobno przypadki że pisali po 5 tys na remont a po wizji okazywało się że lokal nie wymaga remontu, że jest w stanie idealnym.

A my dziś się wybieramy na kawusie, później jakiś spacerek i zajrzę czy któraś już wytrzeźwiała.
Dla wszystkich gorące buziaczki - bo u nas zimno i znów pada śnieg - no i miłego dnia.
papa

dzień dobry
rany-Stefania-aż mnie brzuch rozbolał po tej Twojej zamieszczonej fotce jak to Paula Weroniczkę ratuje :szok::-D:-D:-D-świetna ta fotka...a Ty na cichacza się z aparatem ukrywasz...oj nie ładnie nie ładnie....:-p-co tam dalej bąki zbijasz???i siedzisz w domu???:-D:-p
a Elcia-pytałam cię o coś na wątku no to gotujemy.....
Kata-idz idz do stonki-fajne te książeczki po 4.99zł.są też kolorowanki w tej samej cenie.ja wzięłam NODY -tęczowy świat,wkleja się tam naklejki i jest sporo do czytania.co do marimera to weż ten HIpertoniczny-bo jest lepszy od zwykłego.ja miałam ten i ten.
Aga-popraw się dziewczyno,-cześć byś choć powiedziała :-ppracuj pracuj -Ty pracusiu.
Jutrzenko-jak dziś do pracy dojechałaś po takich baletach...???-trafiłaś chociaż???Ty weż tyle nie pij bo już nawet kota nie widzisz...hm...ale rozumiem on taki wtopiony w tło-to miałaś prawo...;p
Baśka-dzięki,a jak dziś brzucho...nadal boli???
Grzechotko-hop hop......jak tam u Was??? jak Kuba???
Kasia-już pewnie dom to u Was tak lśni że aż sąsiadów oślepia :szok::-D:-p-Ty weż nie szalej....bo zamiast po sobocie będzie przed...:tak:
Paula-to pewnie jeszcze śpi po takiej libacji.....

biorę sie zaraz za ładowanie pralki...bo sterta taka ze łomatko :szok:-J naznosił wczoraj swoje robocze moraki i cała pralka sie uzbierała a że to mokre od tego łażenia po lesie to muszę szybko prać.

a potem zabieram sie za drożdżówki.

Ostatnia edycja:
Kasiamaj daj mi jedną drożdżówkę. Plisssssssssssssss. Ja tak lubię drożdżówki.

Witam z rana bez kacyka:tak::tak::tak::tak: Jednak głowę mam dość mocną. Po za tym Sylwia tylko na dwie nóżki polała:confused::confused::confused:

Stefcia jak tam łązienka czysta? Nie zabrudziłaś zbytnio w nocy??;-);-);-);-)

reklama
oooooooooooo ranyyyyyyyyy cichooooooooooo glowa mnie boliiiiii
weroniczka obudzilam sie na kanapie z pawiem na ciapach hehhhehehe
kasia maj szybko chodz na gaduu !!!!!!!

Do góry