kasiamaj
mama 2007/2010
Kasia-Ty weż T w obroty to zaraz ją wywołacie
a jak ze śniegiem????
a jak ze śniegiem????Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a jak ze śniegiem????
Ale w sumie fajne to jest, bo spokojnie po sklepach będę mogła sobie pochodzić :-)
Kacha Ty to jesteś szalona... 
Uważaj na niego bo widać chłopak ma wyobraźnie. Mojej koleżanki syn lat miał wtedy może 3 to myślał że jak superman fruwa to i on tez umie i skoczy z samego wierzchołka mebli i sie cały potłukł
a moj Krzysio spadł na głowe z kanapy...brak mi słow...juz niedlugo nie bedzie mial miejsca na siniaki...oglądał bajkę Sam Sam-on potrafi latac, no i Krzysio wszedł na kanape i krzyknął sam-sam i rzucił sie na podłoge...

Normalnie zima na całego...

Odchudzanie przynosi rezultaty??

a temp. -5. Na ulicach będzie normalnie ślizgawka. A mój R chce dziś jechać na wieś 40 km za Kraków i wydaje mi się że nie powinien

. 

, my mieszkamy przy takiej bocznej uliczce ktora jak jechalam rano nie byla jeszcze odsniezona to noralnie wyczynowa jazda. Lezy ze 20 cm sniegu i tylko dwa tory kolami wyjezdzone sa i normalnie trzeba pewnie jechac bo jak wypadniesz z tych torow a nie masz dobrych opon to stoisz 

. Mowie Wam ale gazowalam 

. Kuba u mnie na rekach caly w strachu byl, potem do R poszedl i sie wtulal 

. Ksiadz mu dal taki malutki obrazek ale nie chcial, potem nam dal wiekszy i chcial zeby kuba wzial ale nie hcial, nawet czesc nie zrobil 
. Wszedzie taki bohater a ksiedza sie bal 

, mowi ze pamieta 
, wiedzial gdzie pracujemy 
. To taki naprawde ksiadz z powolania, 

, ostatnio rano spi do 8:30 (tzn ja go budze o tej porze
) i potem spac nie chce. A dzis mielismy w planach isc na obiad gdzies na miasto i chyba na kolacje pojdziemy 

, buziaczki dla Krzysia.
, i ibuprom zatoki Ci nie pomaga???

, jakas salatka czy taka zwykla do zrobienia surowki 
, im dluzej tym lepiej, jeszcze sie nabedzie Jessi na tym swiecie ;-)
(czytaj do biegu, gotowi, start)