reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hehehehe Weroniczko, a mi się wręcz błogo po nich zrobiło i czaję się na kolejne, ale chyba muszę wrzucić na luz, bo do końca dnia jeszcze kilka godzin zostało, a sklep już zamknięty ;-):-)

Mi chodzi po głowie takie zwykłe piwko, no ale muszę jeszcze troszkę dać sobie na wstrzymanie, tym bardziej, że wyłącznie piersią chcę karmić:tak: Najwyżej odciągnę troszkę pokarmu jak będzie nawał i go zamrożę w razie W, albo libacji na Grudniówkach :-D:-D:-D A co, nie będzieta same walić :-p:-D

hej
zamieniłam sie w czarownicę
0.jpg

i mąż mnie nie poznaje :szok::szok::szok:

Kacha-łączmy sie w bólu :-D
Wreoniczko-za chwilkę wrzucę Ci drożdzówki-własnie zrzucam z tel.-co do ładowarki to chyba bez różnicy...my mamy taką jak Dotka.
Dota-a co Ty za bajki Krzysiiowi puszczasz...???bidulek!!! ucałuj go.
mówię J że Krzysio spadł z kanapy-a on....co duży????:szok::-D:-p
Paula-co do hormonów -to nie wiem??? z Kubą takie rzeczy mnie nie nawiedzały.

reklama
kasiamaj tak na noc te drożdżówki? Kurcze a potem kg przybywają.

Wypiłam piwko i teraz mi się chce spać. A mąż mnie molestuje żebyśmy zagrali w simy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

No dobra. Zobaczyłem te drożżówki i chrzanić te kg.

Do góry