reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wrrrrr!!!!! a boli jak ch.......
nie wiem w co sie zamienię???????
325.gif

młody sie obudził-to czas obiadek robić
muszę makaronik ugotować i będzie zupa-Kuba jest strasznym "zuposzem"

Weroniczko-musisz jeszcze trochę poczekać na drożdzówki bo fotki nie zrobiłam...
ale jak zrobię to Ci podeślę.z miła chęcią.

zaginam kiecę i LECĘ -wpadnę póżniej!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Paula bardzo przydatne były Twoje przepisy na bezy. Oczywiście robiłam....a okazało się :wściekła/y: że mam piekarnik zepsuty - dolna grzałka w ogóle nie działa. W efekcie u góry bezy zrobiły sie cudnie, a od dołu poprzyklejały sie do papieru.
A dziwiłam sie czemu nie wyszło mi ciasto na święta. :confused:
Kasia bardzo przystojna będziesz w tej formie ;)

Weroniczka są takie uniwersalne ładowarki...kupowalismy w media markt:tak: musialabyc popytac...

Majoszka:-D:-D:-D wariatka jestes:-D:-D:-D biedny ten Twój J musi z Tobą wytrzymaywac:-p

a moj Krzysio spadł na głowe z kanapy...brak mi słow...juz niedlugo nie bedzie mial miejsca na siniaki...oglądał bajkę Sam Sam-on potrafi latac, no i Krzysio wszedł na kanape i krzyknął sam-sam i rzucił sie na podłoge...

Biedna Madzia dobrze,ze juz lepiej sie czuje:tak:

pozdrawiam niewymienione laseczki:-):-)

Hej!!!

Żyję jak by kto pytał... :-D głowa mnie nie boli... :-p

I tyle napisałyście że nie wiem co komu...

Muszę zrobić dziś tort dla Kaludii na juro, muszę powiesić pranie, rozpalić w piecu...

Aga ja nie mam pojęcia co do materaca... mamy taką kanapę rozkładaną a planujemy kupić wersalkę ;-) a dla Niuni fotel... ;-):tak:

Madzia kurcze to szkoda że piekarnik Ci psikusa zrobił... :sorry2: trzeba było wlączyć termoobieg i by wyschły... :tak: moje wyszły pycha... już śladu po nich nie ma a były 3 pełne blachy :-D

Weroniczka ale chodzi Ci o ładowarkę do takich akumulatorków jak baterie paluszki? Czy masz akumulator taki wbudowany w aparacie?

Kasiamaj :szok::-D czyżby hormony szalały?

Kacha a co Tobie tak szkoda tej naszej imprezy? Przecież za twój szybki poród piłyśmy :-D

Jutrzenka oby wyniki okazały sie dobre ;-)

Anetka biedna Madziulka... dobrze że rączka przestała boleć. A jak w pracy? ;-)

Idę wieszać pranie... paaa słodziutkie.... :-);-)

hehe Kacha będziesz musiała poczekać... :-D:-D:-D

Tort zrobiony ;-) ciasto też, pranie schnie... jutro rano D wróci :-) mój tata po niego już pojechał, bo sprzedaliśmy samochód a jakoś przyjechać musi... :sorry2:;-)

reklama
Już wiem jaka to ma być ładowarka. A akumulatorki to są specjalne do aparatu kodak. Wyglądają jak dwa paluszki połączone ze sobą:tak::tak::tak: No i taka ładowarka kosztuje tylko 34 zł z wysyłką więc ja R brat mi nie naprawi tej strej to se kupię nową.
A teraz zmykam bo chłopcy będą oglądali bajkę o św. Franciszku i wilku z Gubbio.
Może powrócę później.

Do góry