reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry.
A my jednak poszliśmy na urodziny i wszyscy byli w szoku. Mały ostatnio nie bardzo lubi duże zgromadzenia ludzi, a już tym bardziej wszelkiego rodzaju imprezy a tu wczoraj wszyscy oczy robili. Na dzień dobry poleciał do cioci i woła "śto latek ciociu" Anita w szoku. Potem się go pyta co masz na pleckach a ten odwraca się i z dumą mówi plecak to ta oczy że się odzywa i pyta a co masz w plecaku a ten skalby (skarby) no i się zaczęło. PÓŹniej przyjechał szwagier Anity z rodzinką - mają córkę Martynkę ze stycznia 08 więc niecały miesiąc różnicy. Jak oboje dorwali się do zabawek co Alex zabrał, później do trampoliny, bo mają w domu taką małą, to szok. Tak się chłopak rozszalał, że jak zawsze po 20 jest już w łóżku to wczoraj nie chciał słyszeć o wyjściu do domu.
W końcu przekonała go piana w wannie no i teraz śpi jak zabity. A dziś dalsza część imprezy. Jedziemy na drugie urodziny.

Kacha mała donoszona, szaleństwo zakupowe udane, to zostaje tylko jeszcze męża dosiąść ;-). Szalej kochana, szalej...

reklama
hej

ja na chwilke powiedzieć że żyhje ledwo bo ta cholerna p-raca mnie zabija powoli ale żyję
u na s ok kuba znów pokochał żłobek i jak narazie jest zdrowy oby tak dalerj
buziaki dla wszystkich

dzień dobry
chyba was zasypało.....:sorry2:
my dziś mamy trochę lepszą pogodę...w ciągu dnia nie sypało-więc wybraliśmy się do moich dziadków w odwiedziny.
wpadliśmy do stonki po chleb i dorzucić sie do skrzynek WOŚP. (a Wy jak ???dorzuciłyście grosik?):confused::-)
żołądek mnie coś boli....
ale mam ogromną ochotę na mini zapiekanki.....
obiad był wcześnie więc zaraz zejdę i choć po jednej dla każdego zrobię -chce któraś??? to się podzielę.:tak:

Grzechotko-hej hej-fajnie że Kuba zadowolony ze żłobka.i dobrze że zdrowy-tak trzymać.
Baśka-no to Alex dał czadu...
Kacha-i co??? jak dziś sytuacja.....wybierasz sie na porodówkę???
Stefanka-Ty to niezłe spustoszenie musisz robić w tych sklepach :-D:-p
Jutrzenko-miłego wieczorka...bo już nie napisze miłego dnia...:-p-jak już prawie sie kończy.

Heloł!!

Ale śnieży. Normalnie zamienię się chyba w Eskimosa:cool2:
Nie wiem jak dojadę i czy w ogóle dojadę do pracy:szok::szok:
Grzechotka, no to super, że Kuba zadowolony ze żłobka. No i trzymam kciuki, żeby już był zdrowiutki cały czas:tak::tak:
Kasiamaj, dorzuciliśmy, dorzuciliśmy:tak::tak:
Jutrzenka, niestety, ibuprom zatoki mi nie pomaga. Teraz już biorę dwie tabletki na raz, a raczej dwie różne: ibuprom i apa naproxen i jakoś daje radę. Ale zamówiłam sobie w aptece internetowej lek na zatoki - sinupret. Kiedyś miałam i sobie właśnie przypomniałam nazwę. Mam nadzieję, że jutro przyjdzie do apteki obok i będę mogła zastosować.

Hej Dziołszki :-) Uprzejmie donoszę, że nigdzie się dzisiaj nie wybieram, Młoda wzięła odwrót i wszelkie oznaki zbliżającego się porodu minęły :-D
Ale padnięta dzisiaj jestem, nie dość, że Olisiński nie chciał długo wieczorem zasnąć to później się obudził w nocy z wrzaskiem i w ciągu dnia też jakiś marudny jest:sorry2: Pewnie nadchodzą kolejne zębolki, też nie miały kiedy:sorry2:
Miłego wieczorka Wam życzę:-)

reklama
dobry wieczor

co porabiacie, ja siedze, ogladam WOSP na TVP2 i pije piwko na dobre zakonczenie weeknedu.

Asia bidulko oby ten lek Ci pomogl :tak:.

Kasia my tradycyjnie wysylamy sms-y :tak::tak: i nie wrzucamy do skrzynek

Grzechotka to fajnie ze Kuba zdorwy i lubi zlobek, chociaz tyle masz lzej :tak:

Paula hehe jak maz wyjezdza jutro to zrozumiale ze Cie nie ma :-p:-p

ran y u nas tez tak sypie. Porazka normalnie, na szybie w wozie lod 1 cm, az sie skorobaczka polamala taki zmrozony, do tego gruby i gesty snieg sypie.
Wyszlam dzis za dom bo chcialam snieg z drzewek strząchnac i nie dalam rady, ciezki zamrozony snieg na galeziach, musial R wyjsc. Poza tym w niektorych miejscach snieg po kolana :szok::szok::szok::szok:
A pokazywali w tvn ze do konca stycznia sie zima utrzyma i ze ma padac :szok::szok::szok:.

ide jakies puzelki ulozyc :tak:

Do góry