reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki - nie martw się na pewno bezpiecznie dojechali.
Aga - dobrze że się położyłaś, rano świat zawsze widzi się w innych kolorach.
Kacha - i jak? tajna misja - stacja benzynowa - się udała?

A u nas tyle śniegu w nocy nasypało, że mój D ma na 8 do pracy a biedny wstawał przed 6, najpierw żeby nasz plac odśnieżyć, a później w pracy - dobrze że tam mają pług.
Za mnie proszę dziś mocno trzymać kciuki - mam wizję o 10.30 a zaraz potem jestem umówiona z następnym gościem od remontu. Ciekawe jaką teraz usłyszę kwotę.

Życzę wszystkim ciepełka i dzień bez jakichkolwiek opadów...

PS jakbyście nie wiedziały co zrobić z wolnym czasem to polecam
http://s4.zieloneimperium.pl/main.php?page=garden
http://s2.wolnifarmerzy.pl/main.php?ref=

Ostatnia edycja:
reklama
hej
mój humor nieco lepszy ale M. mi go znów popsuł bo tak się rano zbierał że ledwo zdążyłam na busa:no::no:
basia- będę trzymać kciuki
kacha- i co poszłaś po te słodycze, ale z ciebie wariatka:szok::confused: a moje nerwy to tak sobie jak jestem zmęczona to nie panuje nad emocjami i wystarczy drobna iskierka zapalna:sorry2:
joanna- fajnie ze znów jesteś z nami:tak::tak:

a wy dziewczynki jak tam wyspane, radosne i pełne zapału na nowy tydzień?;-)

Jestem :-)

DZIEŃ DOBRY!!!:-):-):-)

D pojechał jeszcze jakieś sprawy załatwiać ale koło południa jedzie...

Ja się chyba wybiorę po obiadku z Julcią do Krainy Uśmiechu... :tak:;-) wczoraj oglądała zdjęcia i powiedziała że chce do kulek. Tylko jak ją tam dopcham??? eee damy radę ;-) :-)

Śniegu jest tyle że po prostu szok... :szok: trzeba umieć jeździć autem... :sorry2:
Mam takiego sąsiada co się dziś zakopał 4 razy w podwórku zanim z niego wyjechał... :-D ale miałam ubaw...

Życzę wam miłego dniaaa!!! :-):-):-)

Ja też jestem.

Jak to dobrze że R ma urlop bo nie musiałam zaprowadzać Stasia do przedszkola. Chyba bym nie dojechała tam wózkiem a Staś ma dziś Jasełka dla babć i dziadków z okazji ich święta:tak::tak::tak::tak:

A teraz dzieciaczki śpią i mam chwilkę żeby przygotować menu ciastowe na urodziny Małgosiowo- Tadeczkowie:tak::tak::tak::tak:

dzien dobry

Mam takiego sąsiada co się dziś zakopał 4 razy w podwórku zanim z niego wyjechał... :-D ale miałam ubaw..

hmmm ciekawe co w tym takiego smiesznego :wściekła/y::wściekła/y:, ja jak sie zakopalam przed urzedem to jakos mi nie bylo do smiechu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Wjechalam i byl przejachala ale jakies cipy z sasiadujacej z nami gminy zablokowaly przejazd i juz nie wyjechalam, zawislam podwoziem a pod sniegiem lod :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dobrze ze mamy facetow w US to we trzech mi wyciagneli samochod :tak:.
Mowie Wam masakra, u nas pod domem to juz wszedzie po kolana :szok::szok:, ja swoim wyjechalam bo mam dobre zimowki i lepiej mialam zaparkowany, ale R swoim kombi nie mogl wyjechal i mu sasiad mogl sie odkopac :no::no::no:

i tyle narazie ode mnie bo mam duzo roboty, pomijam fakt ze wpadalm dopiero o 8:30 bo tyle czasu wydobywali moj woz z podjazdu pod urząd :sorry2::sorry2:.

mielgo dnia

Jutrzenka współczuję z tym autem. A w obronie Pauli to powiem Ci że dla nie kierowców takich jak np. ja czy Paula to faktycznie śmiesznie wygląda ale wierzę że dla kierowców to jest koszmar:sorry2::sorry2::sorry2:

dzien dobryy:-):-):-)
no i ja sie doczekalam śniegu....kurcze ale nas zasypało...i ciagle pada;-)

posprzatam troszke w domku i uciekam z Mufinkiem na dwór:-)

udanego dnia dziewuszki pączuszki!
pozdrawiam cieplutko:tak::tak::tak:
paaaaaaaa

Smiley-IPB-108.gif

cześć
u nas tak zasypało że J rano garażu nie mógł otworzyć -a co dopiero wyjechać jak wszędzie kupa śniegu....
jakoś się przedarł po ciężkich zmaganiach.
my w domku-może potem wytkniemy nosa na podwórko żeby Kuba w zaspach ponurkował
ale na razie nie mam ochoty nigdzie wyłazić
zwłaszcza że dopiero z łóżka wylazłam :-)

kurcze nie wiem jak ja jutro dojadę do moich rodziców....
mam dentystę umówionego -muszę Kubę zabrać ze sobą...no nic jakoś po malutku chyba damy radę???

miłego dnia dziewuszki.

reklama
Hej:-):-)

Nas też niestety zasypało:-( Znów jestem uziemiona w domu bo wózka nie upcham a samochodem się boję bo przecież nie mam zimówek:baffled:
Nawet nikt mnie nie odwiedzi w taką pogodę:-(

My mieliśmy dosc zajęty weekend. W sobotę u rodziców byłam a wczoraj najpierw na basenie a potem mieliśmy gości. Wesoło było i ani się obejrzeliśmy a tu 23 nastała:sorry2:

Chciałabym się pochwalic że mój synek porzucił smoczka:tak::-):tak::-)
W piątek wieczorem wrzucił smoka do subufera :)wściekła/y:) z którego nie da się go wyjac. Powiedzieliśmy mu, że sam wrzucił i teraz smoka nie ma i o dziwo pogodził się z tym:szok: Pierwszej nocy zasnął bez ale potem już obudził się i płakał więc dałam mu a jak zasnął to wyciągnęłam. Dzisiaj w nocy już nie wołał:-)
Huraaaaaaaa:-)

Do góry