reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia byłam dziś z Julą na tym wewnętrznym placu zabaw i nalatałam się z nią jak głupia!!! :-D a że te tory przeszkód są do 12 lat to wiesz... ciężko mi się tam było wdrapywać za córcią... :-D:-D:-D

Dzień dobry.
Alex jeszcze śpi to postanowiłam zajrzeć co u Was, bo ja jakoś nie umie.
Paula - Ty się nie śmiej z biednych kierowców. Ja wczoraj stanęłam w połowie wielkiej górki jak zatrzymałam się na światłach i kicha. Do przodu nie idzie bo rolowałam a z tyłu auta. Gość co był za mną zaczął się wściekać gamoń, wymachiwać rękami, w końcu mnie wyminął i pojechał-jakieś 5 m-on utknął dobrze mu tak. Normalnie jak przejeżdżałam koło niego to mnie korciło język mu pokazać. Bałwan jeden. Wiesz mi się wydaje, że to przedszkole wcale nie takie drogie. U nas podstawowy pakiet kosztuje 250.00.
Ale miałaś wczoraj w tych kulkach przebieżkę - mnie to w czwartek czeka.
Aga, Kata - dziękuję, za kciuki, chyba pomogło, bo poszło super gładko, tylko zanim pojechałyśmy na wizję, to musiałam znów analizę zmieniać, bo na szkolenie dawałam nową, a po szkoleniu pani dyrektor znów pozmieniała zasady. Normalnie koszmar. Chciałam to wziąć do domu i na spokojnie zrobić, ale dziewczyny mi mówią, że mam to pisać na miejscu bo jutro, czyli dziś jest komisja i będą oceniać wnioski. Teraz tylko czekać na wiadomość.
Jutrzenka - współczuję z tym autem, wiem co przeżywasz.
Sylwia - ogromne BRAWA dla Marcelka, dzielny chłopaczek.
Ata - no i GRATULACJE dla Dariusi. Super że już robi do ubikacji.
Dorośleją te nasze dzieciaczki.
Kasia - jak tam po wizycie u dentysty??
Kacha - Ty konspirantko ;-) Super że T nie robił wywodów, Ty to wiesz jak chłopa udobruchać ;-).

To tyle. Wszystkim miłego dnia a dla kierowców mniej śniegu i super dróg

heloł
zima nie odpuszcza brrr
ja znów mam nawał pracy tak że nie popiszę sobie za bardzo

paula- ja jeżdżę busem już dwa tygodnie bo M. jeździ samochodem z tymi książkami:sorry2:
ataata- gratki dla Darusi
basia- to super że wizja się udała, oby tak dalej szło:tak::tak:
dla wszystkich buziaki ogromne
zajrzę potem

Witam was

Ja się wczoraj tylko 2 razy zakopałam i jakoś sama sobie poradziłam ale nawet nie odśnieżyli ulicy na której znajduje się przedszkole :-( tam nikt nie ryzykuje stanąć samochodem bo już nie ruszy dalej bez pomocy.

Witam Jonne

Robiłam Roksanie urodziny dla kolegów z grupy zerówkowej w tą niedziele i wyszły bardzo dobrze :tak: potem pokaże wam foty :tak:
Bałam się że bedzie mało dzieci bo padał duży śnieg ale pokazało się 10 osób i Roksana była szczęśliwa bo dużo dostała prezentów i wyszalała się z kolegami :tak:
A tak po za tym to u nas nuda ;-)

reklama
Witam się i ja.
Ja dzis olewam prace i nie ide:-D nie no żartuje moze ne olewam, ale nie ide bo musze z Darią iść na ten bilans dwulatka w końcu, a dopiero teraz bo moja przychodnia miala wolne ponad tydzień rozliczali sie za ubiegły rok i sobie zamkneli interes:dry:

Co do jazdy to coś czuje ze sie zaraz my zakopiemy, bo odpalilismy auto które stało pod blokiem 4 miesiące hehe i jest na letnich oponach:sorry2:a zimówki u R mamy w Balicach:sorry2: hehe ciekawe czy dojedziemy:-D

No nic, miłego dzionka odezwe se późnym wieczorkiem pewnie dopiero

Do góry