reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenko nic się nie martw ;-) U nas też zima pełną parą, dzisiaj woda zamarzła w zlewie ( a konkretnie gdzieś w rurze) i zlew się zapchał:-D Tak to jest jak plastikowe rury od wody są puszczone na zewnątrz budynków :cool2:

reklama
A my dziś spędziliśmy dzień na kolędowaniu u moich rodziców:tak::tak::tak:
Przed chwilką skończyłam szyć strój wołka dla Stasia na jutrzejsze Jasełka, teraz oglądam "Kości" i zaraz zmykam do spania:tak::tak::tak::tak:

Kacha coś czuję że Ty to przenosisz ciążę:sorry2::sorry2::sorry2: Ja też Małgosię wg lekarza miałam urodzić miesiąc przed terminem bo wszystko było gotowe do porodu a urodziłam tydzień po terminie:tak::tak::tak::tak::tak:

witka

moj maz jutro rano musi byc w urzedzie morskim w gdyni i mial jechac pociagiem..i okazało sie ze pociag 9 godzin opozniony:szok:

no i wlasnie pojechał samochodem....

kurde chyba dzis nie zasne...droga masakra, sniegu pełno....
dobrze ze tesc z nim pojechał...

echhh mormalnie jestem juz cala w stresie...

hej ho
mam nerwa jak nie wiem co normalnie jakby się ktoś napatoczył to bym mu krzywdę zrobiła:wściekła/y::baffled::baffled::wściekła/y:
więc idę spać grzecznie:sorry2:
jutro zajrzę z samego rana chyba ze nie dojadę do pracy jak nas zasypie:confused: zima szaleje na całego:szok::szok::szok:
miłej nocki pa pa

Weroniczka ja Ciebie proszę, wypluj to ;-):-D
Vikunia nie stresuj się, chłopaki sobie poradzą i szczęśliwie dotrą do urzędu :tak:Na spokojnie będą jechali i wszystko będzie gitara :tak:
Aga a czym się tak zdenerwowałaś, już się tak Kochana nie nerwuj, bo złość piękności szkodzi ;-)
Kurcze Oliś znowu kombinuje zamiast spać, T. chrapie, a ja się nudzę i walczę z mega zgagą:cool2:

Joanna nie martw się, nie Ty jedna :-)
Ja z utęsknieniem czekam na północ, bo wpłynie kasa na konto i tak cichaczem chcę się wymknąć na stacje po duuuuużo słodyczy :-D Dobrze, że T. śpi, bo chyba wzrokiem by mnie zabił jakbym mu o tym powiedziała :-p Mam tylko nadzieję, że się nie przebudzi jak się na chwilę ulotnię ;-)

reklama
Do góry