reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
ale u nas napadało :szok:-jak ja dziś dojadę do rodziców????
Baśka-dentystę mam dzisiaj.
młody szaleje,a ja zaraz spadam śniadanko szykować
miłego dnia laseczki.

Paula-to się nagimnastykowałaś :-D-ale przecież Ty lubisz takie wygibasy :-D:-D:-p

reklama
JA również się witam.

Kurcze nie wiem jak ja mam z dziećmi na spacer chodzić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wózkiem po chodniku nie przejadę a na rękach młodej nie będę przecież dźwigać bo odpadną mi ręce. Muszę cosik wymyśleć.
Uciekam bo Małgo wlazła znów na narożnik w kuchni.

dzien dobry:-):-):-)

wstalismy z malutkim...oj cos ostatnio coraz pozniej wstajemy:-D
u nas tez dalej bialo ale widze poprawe na termometrze-dzis tylko -1. Zjemy sniadanko i zmykamy na saneczki:tak:

Kata jak Kinia???

Pozdrawiam!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ps.udanych spacerków, przyjemnej pracy...i wyjatkowo grzecznych maluchów:tak:

Weroniczko-a na sankach???
Dotka-miłego sankowania :-D:tak:-ja tez już wrzuciłam sanki do samochodu-pójdziemy z Kubą na górkę u moich jest pełno takich małych że dzieci śmigają z górki na pazurki.

berek :-)

joanna u nas mała też nie śpi w dzień ale się przyzwyczaiłam ;-) trzeba się troszkę przeorganizować na początku a potem już jest git :-)
stefa a co ty tak urwałaś w pół zdania? :-D co gajutek ci...? :-D
kasia dzięki za odp. w sprawie lodówy. kurcze niby różnica 20 cm, niewiele ale boję się, że będzie stała pusta :-D i będę płaciła za światło w lodówce
na razie widziałam w necie i zdecydowałam się na bosha:
SKLEP BOSCH KGN 39 Y 22 MAXIMEDIA.PL ale nie widziałam na żywo :sorry2:
paula a małpiego rozumu nie dostałaś? :-D
basia to trzymam dalej! :tak: mam nadzieję, że teraz już z górki! zima przecież nie? :-)
aga wpadnij w przerwie na śniadanko ;-)
anetka u nas też nuda ;-)
ata ale się urządziłaś fajnie z tą pracą :-D daj znać jak po bilansie
weroniczka my wczoraj pojechaliśmy spacerówką na miasto :sorry2: chodniki odśnieżone na szerokość 30 cm. masakra! mówię do t. pchaj! a młoda zaraz w ryk, że mama musi :sorry2: spociłam się jak szczur :baffled: o osiedlowych ścieżkach nie wspomnę :baffled: tak więc powodzenia!
dota sama już nie wiem. wczoraj wzięliśmy ją wieczorem na miasto, trochę kaszlała, sceny odstawiła (raz na mieście, raz w kapieli) to jej się w końcu nos odetkał od gilów :-D dzisiaj z nią idę, pierdzielę... albo się rozchoruje na dobre albo wyzdrowieje do końca

my pójdziemy chyba na nóżkach. przez zaspy sankami nie mam zamiaru się przedzierać a drogi osiedlowe są odśnieżone tak, że miejscami jedzie się po betonie :sorry2: ani tak ani siak...
zapuściłam małej "świat małej księżniczki" (ulubiona) i mam chwilę spokoju ;-)

Z sankami jest ten problem Kasiu że za piernika trójki na sanki nie wsadzę. A jeśli nawet nie ufałabym ani przez 5 sek. w to że Tadeczek będzie ładnie trzymał MAłgosię żeby nie fiknęła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: No nic zobaczymy.

Dobry dzień!
Ja osobiscie uwielbiam tę zimę!
A Wiktor nie :-( Nie chce w ogóle wychodzić na dwór. Śnieg be, sanki be. i codziennie mówi: dzisiaj bede w domu.
A bardzo mnie to dziwi, bo jak poszlismy na pierwszy snieg to miał przednią zabawę, usmiechniety zjeżdzał na sankach. :confused:

Marcel, Daria ale z Was już Duże Dzieci! Superowo!

Miłego dnia Babki!

magda u nas też zdarzają się takie dni kiedy "nie idziemy na pacel" ;-)
ulubioną zabawą kinka jest wchodzenie w największy śnieg a najfajniej jak się nóżki zapadają w zaspie :-)

Kata-to u nas podobna wielkość lepsza jak większa zawsze więcej załadujesz np.przed jakąś imprą a nie tak jak moja teściowa po tarasach wystawia bo jej sie nie mieści :-D za światło nie bedziesz płacić -bo jak masz lodówkę zamkniętą to światło sie nie pali :-D:-D:-D:-p
u nas w lodówce pękła mi ta szufladka na drzwiach i nie wiem ..czy da sieją dokupić
a i my mamy ze szklanymi półkami.

reklama
Do góry