reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
kata nie bardzo, bo musiała bym ją wtedy ja zaprowadzac albo na nogach albo autobusem, bo R pracuje na noc 22-6 no i rano przychodzi to musi sie jak najszybciej położyc spac bo potem musi sie obudzic i odebrac Darie ze żłobka... wszystko by było ok, gdyby nie to że Rafał ma bardzo twardy sen i jak śpi mniej niz 6-7 godzin to budzik go nie obudzi
trzeba go z łóżka zwalac dosłownie żeby sie wybudził
Także widzisz troche lipa, ja dzwonie do niego codziennie o 15 z roboty sprawdzam czy wstał, czy go budzik dobudził, jak mi nie odbiera telefonu to w te pędy lece do domu go budzic!!! I przesrane.
Jak było cieplej to woziłam Darie wózkiem, ale wtedy nie pracowałąm, więc mogłam sobie pozwolic, zajmuje mi to godzine w obie strony na nogach, a takto R ją zawiezie i ja moge coś w domu jeszcze porobic, bo takto bym se palcem do d ;-) nie trafiła
Mnie też szkoda Darusi, ale jeszcze troche i sie przestawi, bo juz ładnie sama przed 6 wstawałą i o 19 w łóżku, a teraz po 20 łaskawie zasypia, więc i wstac ciężej

Jak było cieplej to woziłam Darie wózkiem, ale wtedy nie pracowałąm, więc mogłam sobie pozwolic, zajmuje mi to godzine w obie strony na nogach, a takto R ją zawiezie i ja moge coś w domu jeszcze porobic, bo takto bym se palcem do d ;-) nie trafiła
Mnie też szkoda Darusi, ale jeszcze troche i sie przestawi, bo juz ładnie sama przed 6 wstawałą i o 19 w łóżku, a teraz po 20 łaskawie zasypia, więc i wstac ciężej

ata :-( miejmy nadzieję, że szybciutko się przestawi 
a ja już zaczęłam się szykować z młodą na dwór a teściowa zadzwoniła żeby ją wziąć.
myślałam, że już jej nie wezmą ale poszli na saneczki :-)
rozebrałyście już choinę? :-)

a ja już zaczęłam się szykować z młodą na dwór a teściowa zadzwoniła żeby ją wziąć.
myślałam, że już jej nie wezmą ale poszli na saneczki :-)
rozebrałyście już choinę? :-)
aaaa w ogóle to ostatnio walczę w tym programiku :-)
Sweet Home 3D
myślałam, że nasz duży pokój jest mało ustawny a już kilka wersji udało mi się zaaranżować
fajny jest bo można zmieniać np. wymiary mebli co u mnie jest b. pomocne
wymierzyłam wszystko dokładnie i teraz wirtualnie przestawiam :-)
a potem ziuuuuu do ikei!
Sweet Home 3D
myślałam, że nasz duży pokój jest mało ustawny a już kilka wersji udało mi się zaaranżować

wymierzyłam wszystko dokładnie i teraz wirtualnie przestawiam :-)
a potem ziuuuuu do ikei!

Ataata
Grudniowa Mama '07
A ja zostawiam choinkę do przyszłego roku, nie chce mi sie jej rozbierać
;-)

reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dobre dobre
Ja zobacze, jak mam duzo miejsca w piwnicy to może zdejme tylko bańki a choinke z lampkami i łańcuchami spakuje do wora;-) a zobaczymy, w sumie za rok to Darucha juz pewnie będzie chciała ubierać pewnie wiec pewnie ją rozbiore jednak do zera
Ja jeszcze godzinke i spadam do domciu

Ja zobacze, jak mam duzo miejsca w piwnicy to może zdejme tylko bańki a choinke z lampkami i łańcuchami spakuje do wora;-) a zobaczymy, w sumie za rok to Darucha juz pewnie będzie chciała ubierać pewnie wiec pewnie ją rozbiore jednak do zera
Ja jeszcze godzinke i spadam do domciu