reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór miłym paniom.

Torty skończone jeszcze tylko jutro muffinki popiekę i przyjęcie gotowe. A jutro moja siostra przyjeżdża mi podciąć włosy i może pokoloruje mi łepetynę ( o ile uda mi się kupić farbę do włosów:sorry2::sorry2: ).

reklama
Weronika-a co robisz na głowie??? -tylko podcinasz???

wiecie dziś sie dowiedziałam że ten mój kuzyn u którego byliśmy niedawno na weselu (z którego fotki widziałyście)zostanie tatusiem-Iwona jest w ciąży...i co ciekawe też w 13 tyg.a na weselu zgadałyśmy się że @ do nas przyjechały...może mają ten sam termin co i my??? :-D

Kasiu a bo ja Ci wiem co mi siostra zrobi na głowie:sorry2::sorry2::sorry2: Jutro się okarze. Dla mnie istotne żeby włosy mi z tył skróciła i podcięła jakoś grzywkę. A cała reszta w jej rękach:tak::tak::tak::tak:

A z tą kuzynką to faktycznie fajnie:tak::tak::tak::tak: Ja tak prawie mam z moją bratową . Ona ma synka o 2 tyg. młodszego od Małgosi:tak::tak::tak::tak::tak:

Asiu życzę Ci, żebyś szybko się z tą robotą uporała :tak:
Majoszka jak chcesz to podeślij mi wyniki to Ci je zinterpretuję;-) Już mam te wszystkie genetyczne sprawy obcykane:sorry2: I fajnie z tymi dzieciaczkami wyjdzie, będą miały z kim się bawić :-)
Weroniczka jak ten czas zasuwa, dopiero co się kulałaś z brzuszkiem, a tu Małgonia już prawie roczek ma:sorry2:
No właśnie wszystkim czas zasuwa, a dla mnie się zatrzymał w miejscu:sorry2: Strasznie mi się wszystko zaczęło dłużyć:cool2:
Olisia dzisiaj coś opętało, pewnie te dolne trójki, które się zdecydować nie mogą z wyjściem. Dziąsła ma napuchnięte jak nie wiem co, a te zęby tak się już jakiś czas czają. Darł się dzisiaj właściwie przez cały dzień, teraz się uspokoił i zamiast iść spać to słodko się bawi, a ja dopiero teraz znalazłam czas na śniadanie dla siebie:cool2: Jak to mówią lepiej późno niż wcale:-pJutro minie nam 38 tc i nic się nie dzieje, na tym etapie ciąży miałam już Olisia przy sobie wywołując wielkie poruszenie na BB:-D W końcu miałam jeszcze troszkę czasu, a tu tak z przyczajki Sylwia z listopadówek wyskoczyła z informacją, że urodziłam :-D

Kaśka-jutro Ci podeślę bo teraz nie chce mi sie mykać na dół-bo tam zostawiłam wszystkie papiery.

a z dzieciakami faktycznie byłoby fajnie bo nikt ze znajomych sie nie kwapi...wziąć za robotę...;)

To podeślij, podeślij:tak:
Kurcze T. pojechał do Dublina, a mi się ciśnienie włączyło :-p No i co ja mam robić, chyba muszę chcicę czymś słodkim zagryźć :-p:-D

Jutrzenka fajny basen aż chce się pływać :tak:
Kasia świetne wieści :tak::tak::tak:
Elcia współczuje weekendowej pracy :sorry2:
Kata dobrze, że już lepiej się masz :tak:
Kacha jeszcze jeszcze troszeńkę ;-) A co do Olisiowych trójek, to u nas też te szły najdłużej i najciężej je odczuwaliśmy :shocked2:
Weroniczka i odpocznij sobie porządnie na wyjeździe. Ale u Ciebie słooodko
Grzechotka Asia Wy to macie trzy światy ! Dzielne baby!
sorki Asia ale się uśmiałam, choć wiem, że sama bym wścieku dostała :sorry2:
Stefa pracuj pracuj!

ps. to było powitanie do dzisijeszych gadułek:cool2: ale chyba Magde przegapiłam....Mahda hej!

no ;-) hej hej

Pryzybela całkowicie rozmumem "modzenie" w wykonaniu dziewczynki, ale nie rozumiem, dlaczego ja z Wiktorem musze spędzić pół godziny przed ubrankami zanim łaskawie coś wybierzemy, co będzie nam (a bardziej Wiktorowi) pasować :confused:

zjadłam tabliczke czekolady jest mi cudnie i nie mam wyrzutów sumienia

jutro przyjdą

jak mija piątkowy wieczór?

Ostatnia edycja:
Hej!

Sra (sorry) gdzie popadnie.
Wgniótł mi swojego klocka w dywan stopami. Skarpety wywaliłam do śmietnika, ale dywanu niestety nie mogę. Wyprałam go, ale i tak czuć, bo to wełna. Kurna chata, no:wściekła/y:

:-D oj Asia wiem że Tobie nie do śmiechu, ale tak śmiesznie to napisałaś... :-D:-D:-D
Mnie to czeka za dwa tygodnie jak zdejmę pieluszkę Córci mojej... :sorry2: Już teraz jak ją puszczam bez pampka to robi w gacie :baffled: zapieram i do pralki a jak codziennie mi będzie fajdoliła to też będę średnio zachwycona...:-D

No i podrzuć te testy to Ci pomożemy ;-):-):-D

Dla mnie istotne żeby włosy mi z tył skróciła i podcięła jakoś grzywkę. A cała reszta w jej rękach:tak::tak::tak::tak:

Masz siostrę fryzjerkę? Czy tak tylko samouczek?

Kasiamaj odpal wiatrówkę jak by paskud dokuczał wam nocą... :-D:-D:-D

Ela planujesz zaspać do pracy?

Kacha dawaj Olisia do mnie :-D A po co T wywiało do Dublina?

Jeju ale mi się gęba drze... śpiąca jestem... D już w trasie do domu, a ja spadam przemyć podłogi i skończyć sałatkę jarzynową... ;-):tak:

reklama
Paula pojechał z kolegą na lotnisko po kogoś, tak dla towarzystwa:tak: Przecież bezpośrednio do Belfastu lotu zlikwidowali z Warszawy i teraz do Dublina trzeba się bujać. Przy okazji miał jakieś autko obejrzeć, bo niedługo będziemy musieli vana kupić, a obczaił, że tam w komisie jakiś fajny jest i z kolesiem się dogadali, że wieczorem dzisiaj podjedzie obejrzeć. Mówisz, że D. wraca, no to się będzie działo :-p:-D Będzie siwy dym i skrzypce :-D
Nie wiem czy byś wytrzymała psychicznie jakbym Ci jeszcze Oliśka dorzuciła;-) Zapewniam Cię, że dzisiaj to przeszedł samego siebie:tak: I nadal oczywiście nie śpi :sorry2: A jak Oliś zaśnie to się panienka w brzuchu przebudzi :-p Kochane mam dzieci :-)

Do góry