reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka! :-)
trzecia:-D

Paula super plany!To teraz tylko trzymamy kciuki!!!juz swoje klientki masz... i widze,ze odkryłas tez w sobie talent kulinarny;-)

Magda nerka? boli?ranyy....

Majoszka idz dziecko zjedz..idz idz:tak:

Jutreznka dzieki;-)u nas tez Maka paka był hitem...ale teraz mammy Mini-mini z kablówki i tam nie ma....cyfrowy polsat mamy niepodłaczony...lezy w piwnicy...:-)

Pryzy:-)
Elcia to zdrwka!
a do Katy nic nie pisze....:-pbo nieeeeeeeee:-p

ide na snaidankooo....mniami mnaimi:-D

reklama
I ja sie witam...:-)

Magda- ciuszki oczywiscie dla siebie...:tak::-D ale same z dekoltami i sexy golfiki, wiec tez troche pod P....:-D:-D
A widze, ze poddalas sie z nocnikowaniem....:sorry2: Zupelnie jak ja. Probowalam troche u mamy w Szczecinie, ale zasikalismy jej cale mieszkanie, a i tak zadne siczki nie wyladowaly w nocniku.....:sorry2::sorry2:

Milego dnia, ja lece sie ogarnac....:-)

Witam.

Magda moje zdanie jest takie ze nic na siłę,, bo można tylko bardziej zaszkodzić i zrazi dziecko:tak: wiem bo sama Darie na nocnik sadzałam na siłe siedziała z płaczem i nie sikała (mimo ze w żłobku pięknie sikałą!) W kaydzm razie odpuscilam i chodyila w pampku. Ale przyszła do nas kuzynka R z córką w wieku Darii a ta sika pieknie na kibelek. i jak Daria to zobaczyła to od razu że ona też chce, tzreba bylo ją posadzi za każdym razem jak Madzia sikala... i wyobraź sobie źe od tamtego dnia, mimo że ja jej w obawie pampka zakładałam to ona zaczela wolac siku i kupka:-D no i śmiga sobie bez, wręcz sie złości jak jej do snu zakładam czy na pole. Pieronek teraz potrafi tzrymac siku nawet w pampersie, jak bylam u lekarza to Daria siku, ja jej żeby sikala do pieluchy a ta nie, i trzymala przez godzine:szok: a w domu to nogi chciala polamac lecąc do kibla:-D
Także może dajcie spokój, albo może Wiktor tak jak Daria jak zobaczy to tez bedzie chcial:tak: albo spróbujcie na kibelek normalnie, jak my, dziecko czuje sie wtedy w swoich oczach takie dorosłe i dumne naprawde, że może tam gdzie mama i tata:tak:

witam

hehe dotka a jednak się skusiłaś :-D też cię kocham! :-):-p
ata fajnie brzmi jak piszecie, że idziecie na pole :-) zawsze się uśmiechnę ;-)
magda brałaś jakiegoś procha? :-(
paula gratuluję decyzji!

paszczak u teściów
ja skoczyłam na rynek i kupiłam dziadostwu (pryzy ;-)) kartki i kilo ciuchów dla małej w lumpku :-) koszulki już jej na lato kupuję bo potem będę szukać a teraz jest fajny wybór :tak:
i sobie w końcu upragnione cienkie bojówy w kremowe moro :-p ;-)

miłego!

Ostatnia edycja:
kata ;-) u nas w Krakowie tak sie przyjęło, zdanie "idziemy na dwór" jakoś by mi chyba w gardle raczej stanęło:-D;-)nie no żartuje, ale przyzwyczajenie robi swoje, z resztą u nas zdecydowana wiekszosc wlasnie mówi pole.
A swoją drogą to ani to pole, ani to dwór:-D;-)

Magda nerka? boli?ranyy....

głowa mnie boli a "nerka" to od "na razie" - taki slang, nie ;-)

Magda- ciuszki oczywiscie dla siebie...:tak::-D ale same z dekoltami i sexy golfiki, wiec tez troche pod P....:-D:-D

fiu fiu bedzie się działo

Witam.

Magda moje zdanie jest takie ze nic na siłę,, bo można tylko bardziej zaszkodzić i zrazi dziecko:tak: wiem bo sama Darie na nocnik sadzałam na siłe siedziała z płaczem i nie sikała (mimo ze w żłobku pięknie sikałą!) W kaydzm razie odpuscilam i chodyila w pampku. Ale przyszła do nas kuzynka R z córką w wieku Darii a ta sika pieknie na kibelek. i jak Daria to zobaczyła to od razu że ona też chce, tzreba bylo ją posadzi za każdym razem jak Madzia sikala... i wyobraź sobie źe od tamtego dnia, mimo że ja jej w obawie pampka zakładałam to ona zaczela wolac siku i kupka:-D no i śmiga sobie bez, wręcz sie złości jak jej do snu zakładam czy na pole. Pieronek teraz potrafi tzrymac siku nawet w pampersie, jak bylam u lekarza to Daria siku, ja jej żeby sikala do pieluchy a ta nie, i trzymala przez godzine:szok: a w domu to nogi chciala polamac lecąc do kibla:-D
Także może dajcie spokój, albo może Wiktor tak jak Daria jak zobaczy to tez bedzie chcial:tak: albo spróbujcie na kibelek normalnie, jak my, dziecko czuje sie wtedy w swoich oczach takie dorosłe i dumne naprawde, że może tam gdzie mama i tata:tak:

a więc czekam na cud, albo aż mi dziecko dorośnie ;-)
Gratki dla Darii zuch dziewczyna! :tak::tak::tak:

magda brałaś jakiegoś procha? :-(
ech a kiedy ja go nie brałam ::confused:;-)

kompletnie sie skupic nie potrafię.
Jutro mam wolne :cool2:

Ostatnia edycja:
Hej!!!

Magda u nas się mówi "Narka" :-D:-D:-D
Mam fajną książeczkę Giny Ford "Jak nauczyć dziecko korzystać z nocnika w 7 dni" ;-)zamierzam się trzymać jej porad i liczę na skutek... u mojej chrześnicy działało.:tak:

Alex... fiu, fiu... to mówisz i golfiki sexi? :-D

Ata nawet w "Majce" ostatnio rzucili że na "pole" idą... krakuski... :-D

Kata dzięki... No tak jakoś mnie naszło i jak mnie Unia zasponsoruje ze startem to działam :-)

Dota obiadek zjedzony. U nas placki ziemniaczane... :-)

ehhh i ja sobie dziś spodenki kupiłam :-) dwie pary. Mała rzecz a cieszy... :-D

to na razie tyle chyba...

reklama
ja w domu już
piję sobie herbatkę, po obiadku - kurczak z rożna gdzieś po drodze kupiony :cool2:

Paula oj mnie też by ucieszyły nowe spodenki :tak::tak::tak:

no to nerko-narka ;-)

Do góry